hirsch Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Od pátku, přes víkend i dnes, stále Monaco. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Už 9 měsíců: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 To už je tak dlouho ? To to letí kua.Taky už bych se měl trochu usadit.
kuncák7 Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Hirsch- verim, jsou paradni. Sam je uz mam dele, ale stale jsem se nenabazil.Vojto gratuluju, 9 mesicu jsem nemel asi zadne hodinky.A abych jen nekecal, jen datum je neserizene. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Jo, utíká to, pánové. Martine, u těchhle Monak bys měl zůstat. Na tom kovu vypadají fakt náramně.
kuncák7 Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Jo, utíká to, pánové. Martine, u těchhle Monak bys měl zůstat. Na tom kovu vypadají fakt náramně.Ja to vim, diky, ale jsem spis jak MiraMira- fluktulant co vi co chce, ale zaroven pochybuje ze vi :-).S casem co tu jsem a s vekem co mi je, pozoruju presnej opak zmoudreni. Takze gratulaci k dlouhovekosti a vernosti k jednem hodinkam, spis vyjadruji zavist.
siwi Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Toho si nelze nevšimnout, Martine Ale až opravdu zestárneš, budeš si narozdíl ode mě moct říct, že jsi toho vyzkoušel opravdu hodně. A to se počítá.
MíraMíra Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Já náhodou měl hodinky i rok. U mě je spíš problém v tom, že je toho prostě hodně, co bych rád zkusil, ale rozpočet je omezenej, takže když chci zkusit nějakej dražší kousek, tak prostě jinej musí o dům dál. Jednou to ale budu mít za sebou a vyberu nějaký definitivní a trochu se usadím.A neberte mi iluze.
Dokusan Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Sice jen na zkoušku, ale úplně jsem se do nich zamiloval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Dokusan: helvetia? Jsou super, mě víc zaujaly ty na kůži hned vedle.
Dokusan Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 (upraveno) A díval ses na ty Bullheady? Z těch sem úplně pafU těch vedle se mi nějak min líbí ta luneta. Upraveno 28. června 2018 uživatelem Dokusan
Pavelpu27 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Včera ráno bylo krásně. Dneska už jsem je radši nechal odpočívat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Paráda. Nějak se ni ty Heuery začínají líbit čím dal tím víc
shewcza Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Dokusan: taky jsem se na ně koukal. Je to paráda to si nebudeme nic nalhávat, ale za ty prachy bych si pořídil pravděpodobně něco úplně jiného.
Radik Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 No tak to jsem zvědavej co za definitivní to bude Já bych toho taky rád zkusil dost, ale zas když se mi některý jó líbí, tak je prostě chci mít. A rozpočet je taky omezenej, proto jsem se to pokusil utnout. Za chvíli to budou 4 měsíce a pořád v pohodě. Já náhodou měl hodinky i rok. U mě je spíš problém v tom, že je toho prostě hodně, co bych rád zkusil, ale rozpočet je omezenej, takže když chci zkusit nějakej dražší kousek, tak prostě jinej musí o dům dál. Jednou to ale budu mít za sebou a vyberu nějaký definitivní a trochu se usadím.A neberte mi iluze.
MíraMíra Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Já taky, ale nepočítám, že to bude hned ani mi to asi ale zas tak neva. Zatím mě to zkoušení celkem baví, jen někdy přijde depka, tak se musí něčím zahnat. Nemusím mít ani dražší kousky, radost mám i z levnějších. Trochu blbý je, že mě celkem bere precizní zpracování, což prostě něco stojí. Taky čím dál tím víc přemýšlím nad nějakýma GS, ale aktuálně řeším Suby. Třeba mě uklidní. Popravdě to trochu očekávám. tak uvidíme.
Dokusan Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Já nějaký Tagy chci z principu, akvace ne. Nemám žádný pandy tak proto koukám po těch autaviich
siwi Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 Kapka sem, kapka tam... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 Já nějaký Tagy chci z principu, akvace ne. Nemám žádný pandy tak proto koukám po těch autaviichTo mi to dlouho nevydrzelo... Akvace jsem nakonec pořídil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se