Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hirsch- verim, jsou paradni. Sam je uz mam dele, ale stale jsem se nenabazil.

Vojto gratuluju, 9 mesicu jsem nemel asi zadne hodinky.

A abych jen nekecal, jen datum je neserizene.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jo, utíká to, pánové. Martine, u těchhle Monak bys měl zůstat. Na tom kovu vypadají fakt náramně.

Ja to vim, diky, ale jsem spis jak MiraMira- fluktulant co vi co chce, ale zaroven pochybuje ze vi :-).

S casem co tu jsem a s vekem co mi je, pozoruju presnej opak zmoudreni. Takze gratulaci k dlouhovekosti a vernosti k jednem hodinkam, spis vyjadruji zavist.

Odesláno

Toho si nelze nevšimnout, Martine :D Ale až opravdu zestárneš, budeš si narozdíl ode mě moct říct, že jsi toho vyzkoušel opravdu hodně. A to se počítá.

Odesláno

Já náhodou měl hodinky i rok. :D

U mě je spíš problém v tom, že je toho prostě hodně, co bych rád zkusil, ale rozpočet je omezenej, takže když chci zkusit nějakej dražší kousek, tak prostě jinej musí o dům dál. Jednou to ale budu mít za sebou a vyberu nějaký definitivní a trochu se usadím.

A neberte mi iluze. :D

Odesláno (upraveno)

A díval ses na ty Bullheady? Z těch sem úplně paf

U těch vedle se mi nějak min líbí ta luneta.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Dokusan: taky jsem se na ně koukal. Je to paráda to si nebudeme nic nalhávat, ale za ty prachy bych si pořídil pravděpodobně něco úplně jiného.

Odesláno

No tak to jsem zvědavej co za definitivní to bude :) Já bych toho taky rád zkusil dost, ale zas když se mi některý jó líbí, tak je prostě chci mít. A rozpočet je taky omezenej, proto jsem se to pokusil utnout. Za chvíli to budou 4 měsíce a pořád v pohodě.

Já náhodou měl hodinky i rok. :D
U mě je spíš problém v tom, že je toho prostě hodně, co bych rád zkusil, ale rozpočet je omezenej, takže když chci zkusit nějakej dražší kousek, tak prostě jinej musí o dům dál. Jednou to ale budu mít za sebou a vyberu nějaký definitivní a trochu se usadím.
A neberte mi iluze. :D

Odesláno

Já taky, ale nepočítám, že to bude hned :D ani mi to asi ale zas tak neva. Zatím mě to zkoušení celkem baví, jen někdy přijde depka, tak se musí něčím zahnat. :D

Nemusím mít ani dražší kousky, radost mám i z levnějších. Trochu blbý je, že mě celkem bere precizní zpracování, což prostě něco stojí. Taky čím dál tím víc přemýšlím nad nějakýma GS, ale aktuálně řeším Suby. Třeba mě uklidní. Popravdě to trochu očekávám. :D tak uvidíme.

Odesláno

Já nějaký Tagy chci z principu, akvace ne. Nemám žádný pandy tak proto koukám po těch autaviich

To mi to dlouho nevydrzelo... Akvace jsem nakonec pořídil :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...