Dokusan Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 (upraveno) Já nějaký Tagy chci z principu, akvace ne. Nemám žádný pandy tak proto koukám po těch autaviichTo mi to dlouho nevydrzelo... Akvace jsem nakonec pořídil No a dnes se tady objeví pěkný pandy Heuer... Ještě, že mám vystrilene náboje Upraveno 6. července 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Třístovky za soumraku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garyfisher Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Na výletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Foto ze včerejška, na ruce i dnes. Ta šedá je nádherná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 garyfisherspartak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 garyfisherspartak? Felicie. To je určitě bez střechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 (upraveno) tak jo, chtělo by to na ruku tak primky traktorky, pak by to bylo ono.** Upraveno 18. července 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Foto ze včerejška, na ruce i dnes. Ta šedá je nádherná.Jsou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Dnes poprvé na ruce a musím říci, že paráda. Vůbec jsem nečekal, že si tak sedneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Dnes poprvé na ruce a musím říci, že paráda. Vůbec jsem nečekal, že si tak sedneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Dnes poprvé na ruce a musím říci, že paráda. Vůbec jsem nečekal, že si tak sedneme.Pekné,užij si ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Díky, po dlouhé době mi hodinky sedly na ruku naprosto dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Aquáče mají hodně dobře ergonomicky zvládnuté pouzdro. Sednou snad každému, kdo je zkusí. Užívej si to pohodlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Užívám, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Díky, po dlouhé době mi hodinky sedly na ruku naprosto dokonale.Ja nekde slysel, ze nekdo musi pribrzdit :-). Jsou pekny a sam jsem o nich uvazoval. Skoda, ze se musis zbavit tech sinnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Tyhle Aquaracery nosím úplně nejvíc..A po tom, co mi Vojta poradil fígl s tahem je mám ještě radši Díky Vojto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 (upraveno) Ja nekde slysel, ze nekdo musi pribrzdit :-). Jsou pekny a sam jsem o nich uvazoval. Skoda, ze se musis zbavit tech sinnu.Te h Sinnů je mi líto, ale nemám pro ně už využití. Ale Sinn 1736 si rozhodně nechám.Aktuálně jsem saturovany, mám pilotky, chrona, tooly, potápky, oblekovky, vintage Omegy, univerzaly a na cestě smart watch.Abych nebyl úplně off topic přidám fotku Upraveno 20. července 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Tyhle Aquaracery nosím úplně nejvíc..A po tom, co mi Vojta poradil fígl s tahem je mám ještě radši Díky Vojto!Takže ti to opravdu pomohlo? Cítíš trvalou změnu k lepšímu? To mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Takže ti to opravdu pomohlo? Cítíš trvalou změnu k lepšímu? To mám radost.Jojo, pomohlo. A přitom taková "blbost" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Miluju tenhle detajl na lunetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se