milomac Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 1 hodinou, petr4612 napsal: Tyhle jednoduché bez chronographu se mi líbí stále více. Jsou fakt univerzální. Díky, taky proto jsem jsem jim nakonec dal přednost před 41 mm verzí aquaracerů. Někomu tyhle carrery přijdou jako fádní nebo nezajímavé hodinky, ale mně plně vyhovují a jako celku včetně tahu a spony jim nemám co vytknout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 před 23 hodinami, milomac napsal: Díky, taky proto jsem jsem jim nakonec dal přednost před 41 mm verzí aquaracerů. Někomu tyhle carrery přijdou jako fádní nebo nezajímavé hodinky, ale mně plně vyhovují a jako celku včetně tahu a spony jim nemám co vytknout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásne čisté hodinky .... na chvíľku ma zmiatol ten divný tvar hodinovej ručičky, až kým som si nevšimol, že sekundovka chýba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 před 5 minutami, Willie McBride napsal: Krásne čisté hodinky .... na chvíľku ma zmiatol ten divný tvar hodinovej ručičky, až kým som si nevšimol, že sekundovka chýba Díky, nějakou dobu mi rozhodování trvalo, co vybrat a nakonec jsem rád, že mám zrovna tyhle carrery. Focení mi moc nejde a když mi napadne je vyfotit, dopadne to jak na obrázku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Se dívám, že tady dlouho nebyl poradny kalibr 11. Naposledy @junior300 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Nebola na ne prilezitost, doma ich velmi nevynosim. Pozeram, ze uz su to 4 mesiace. Ale uz sa blyska na lespie casy, vyvencim ich snad v dohladnej dobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Modrý akváče. Dost zanedbávaný a přitom jsou super. Až teď koukám, jak je mám ušmudlaný, ale co už Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Fotka ze včera, na ruce furt.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Jedny z mojich najoblubenejsich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 On 7/20/2022 at 1:54 PM, petr4612 said: Tyhle jednoduché bez chronographu se mi líbí stále více. Jsou fakt univerzální. su pekne a univerzalne, to nepochybne ano, ale Carrera bez chronografu mi znie tak trochu ako nealko pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 (upraveno) Nejsou moje jediné ,ale snad nejmilejší, omluva za foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Bestovni Monaco a vůbec nejlepší TH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 V 18. 8. 2022 v 7:39, Messiah napsal: Bestovni Monaco a vůbec nejlepší TH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Souhlas a dnes tedy rovněž Monaco.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 Tyjo Monaca a hned dvojitá porce - ty už jsem tady dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 V 18. 8. 2022 v 7:39, Messiah napsal: Bestovni Monaco a vůbec nejlepší TH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mas recht.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 V 17. 8. 2022 v 17:50, bluman napsal: su pekne a univerzalne, to nepochybne ano, ale Carrera bez chronografu mi znie tak trochu ako nealko pivo Docela mě to přirovnání pobavilo a i proto, že nealko birell mám rád . Ale něco na tom je, to nepopírám, Heuer jako časomíra ve sportu a chrono patří k sobě. No, ale snaží se vyhovět i těm, co chrona nemusí a tak je i tenhle model na světě. Monaca jsou perfekt, o tom není pochyb . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 (upraveno) On 8/20/2022 at 3:52 PM, junior300 said: Mas recht.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ak dobre pocitam, toto budu stvrte Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. srpna 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Auta a Tagy k sobě prostě ladí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Na ruce oboje jen cestou z hodinkovnice na vrtič…Calibre 36 a bullheady Jack Heuer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Dnes opet Jackove jubilejne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se