Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj, moje první hodinky! za tu chvíli co je mám (od pátku), už ale stačili navštívit chronosraz, projet se po republice ale hlavně nahradit televizi a dělat radost..!! :flex: jak říká synátor: "tatínku ty hodinky jsou krásné překrásné.." myslím, že nemusím dávat detailní popis, že je většina zde zná..

post-40992-0-30697700-1449516397_thumb.jpg

post-40992-0-00837700-1449516414_thumb.jpg

Odesláno

Teda velka gratulace k peknemu kousku, prvni hodinky a hned Omegy, kam to asi bude pokracovat, az se patricne nakazis :lol2:

Odesláno

ještě jednou děkuji.. :flex:  jsem rád, že jsem se nakonec rozhoupal pro SMPc.. jsou opravdu nádherný! jinak je zajímavé sledovat komenty, většinou se shodují s tím co jsem slyšel na chronosrazu.. tzn.: jak to dopadne, když první jsou omegy, ušetřený čas/finance, když jsem přeskočil longines atd.. zatím jsem ještě asi nechytl ten správný chronobundus, ale nikdy neříkej nikdy hehe..

Odesláno

té se přeci řekne, že to jsou kvarcky za třicet ve slevě :)

Jak říkáš, super kauf, bomba sleva, atd.. nicméně to mělo vynikající dohru (už jsem to psal v tématu ke srazu):

přeci jenom sem ještě musím napsat jeden dnešní "příběh" pro ty co se zíra nezúčastní.. :helpsmilie:: předvedl jsem hodinky ženě, cituji: "ty jsou fakt krásný, moc hezký.. ale když máš teď tak hezký hodinky tak by si k nim měl pořídit i nějaký hezký oblečení, ta košile je hrozná, ten svetr ještě jde a ty kalhoty a měl by ses nechat hezky ostříhat.. máš to hrozný.." :giljotiini: konec citátu.. takže asi takhle to je..

hehe..

Odesláno

Já bych to viděl hlavně jako předehru před nějakým zásadním požadavkem z její strany, ale možná opravdu nejsou všechny ženský stejný, co může člověk co byl jen dvakrát ženatý a má jen tři děti vědět...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...