hbj Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 ahoj, moje první hodinky! za tu chvíli co je mám (od pátku), už ale stačili navštívit chronosraz, projet se po republice ale hlavně nahradit televizi a dělat radost..!! jak říká synátor: "tatínku ty hodinky jsou krásné překrásné.." myslím, že nemusím dávat detailní popis, že je většina zde zná..
xcmaniax Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Gratuluji! První hodinky a hned taková pecka. Jsou to krásné univerzály, tak ať dělají radost.
Povidláček Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 A synátor má pravdu! Krásný hodinky a pro mě osobně hezčí, než ty bondovský modrý... na první hodinky fakt pecka! Gratuluju!
ave1112 Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Velka gratulacia, velmi dobra volba vitaj v klube Omega:-)
Sborez Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 (upraveno) JJ a krásně svítí :-) Modrá je dobrá.... Upraveno 7. prosince 2015 uživatelem Sborez
Vit Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Viděl jsem je naživo (u jiného člena) a ta černá je super, taková mysterióní.Gratuluju.
Bells Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Mmm teda začít takovým kouskem, to je paráda a samozřejmě obrovská gratulace k podle mě nej Omegám.
Luky Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Teda velka gratulace k peknemu kousku, prvni hodinky a hned Omegy, kam to asi bude pokracovat, az se patricne nakazis
Tichus Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Tím, že jsi šel rovnou do Bondovek, jsi ušetřil pořádný balík (ale zase i ta postupná cesta má svoje kouzlo...) Každopádně velká gratulace!!
Mechac Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Gratuluju, hned jako první, to je moc pěkný start, to už nás tu je docela dost s těma SMPc :-) Tak ať dělají dlouho radost! :-)
hbj Odesláno 9. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 ještě jednou děkuji.. jsem rád, že jsem se nakonec rozhoupal pro SMPc.. jsou opravdu nádherný! jinak je zajímavé sledovat komenty, většinou se shodují s tím co jsem slyšel na chronosrazu.. tzn.: jak to dopadne, když první jsou omegy, ušetřený čas/finance, když jsem přeskočil longines atd.. zatím jsem ještě asi nechytl ten správný chronobundus, ale nikdy neříkej nikdy hehe..
Rudina Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 té se přeci řekne, že to jsou kvarcky za třicet ve slevě
hbj Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 té se přeci řekne, že to jsou kvarcky za třicet ve slevě Jak říkáš, super kauf, bomba sleva, atd.. nicméně to mělo vynikající dohru (už jsem to psal v tématu ke srazu): přeci jenom sem ještě musím napsat jeden dnešní "příběh" pro ty co se zíra nezúčastní.. : předvedl jsem hodinky ženě, cituji: "ty jsou fakt krásný, moc hezký.. ale když máš teď tak hezký hodinky tak by si k nim měl pořídit i nějaký hezký oblečení, ta košile je hrozná, ten svetr ještě jde a ty kalhoty a měl by ses nechat hezky ostříhat.. máš to hrozný.." konec citátu.. takže asi takhle to je..hehe..
šíma Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Já bych to viděl hlavně jako předehru před nějakým zásadním požadavkem z její strany, ale možná opravdu nejsou všechny ženský stejný, co může člověk co byl jen dvakrát ženatý a má jen tři děti vědět...
hbj Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 dobře ty.. tak doufám, že nebude chtít mergla nebo něco..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se