Manek49 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Ta cena je opravdu super, jen kde je sehnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 bud mywatcheshub, alebo ked nechces z azie, tak... http://crivellishopping.de/search?search=nh7490 postovne po europe zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy4 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 (upraveno) Martini Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. května 2016 uživatelem Andy4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Moc pěknej kousek, tyhle se mi obzvlášť líbí, ten šedivej nádech titanu jim sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Zase mi to nedalo a emotivně jsem zrobil foto mých titanovek s mnoha ručičkami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Moc pěknej kousek, tyhle se mi obzvlášť líbí, ten šedivej nádech titanu jim sedíPresne. Spravny tool, ziadne srandicky s brusenim ci lestenim. Vyzeraju jak suciastka z protiponorkovej miny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 ..Není jasné, jaký je druhý senzor. Měří výšku? Pokud ano, zobrazují i atmo tlak? Hodinky mají koule, titan je super materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Zase mi to nedalo a emotivně jsem zrobil foto mých titanovek s mnoha ručičkami.Jsou bomba. Jestli jsem dobře počítal, mají jich 8. Já mám Intellectus et fortitudo, také s 8 ručičkami (kalibr 6750). Dnes jsem je dal vyčistit, pořídil jsem k nim řemen z kůže pštrosa :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Pro upřesnění počtu ručuček reaguji dalším vysvětlujícím snímkem. centrální sekundovka chrona minutová ručička hodinová ručička nastavení budíku - červená ukazatel stavu nabití hodinový chronograf minutový chronoraf sekundovka hodin aktivace budíkuBohužel z důvodu provedení náramku nejde vyměnit za jiný - pouzdro nemá klasické nožičky.Co ještě stojí za zmínku, že mají ještě mají šroubovací korunku a indexy svítí náádherně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 (upraveno) Není jasné, jaký je druhý senzor. Měří výšku? Pokud ano, zobrazují i atmo tlak? Hodinky mají koule, titan je super materiál. ano jeden je hlbkomer a druhy je vyskomer. Tym hodinkam sa hovori aj "Aquamount". Upraveno 13. května 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 dnes..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 (upraveno) Když jsem vybíral víkendové pracanty, narazil jsem na tyhle diversky .... a mám je rád :-) Obě z dneška ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. května 2016 uživatelem Lukyn63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Už mnoho let spolu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Dlouho očekávaný kousek do mé sbírky... A velika radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Dlouho očekávaný kousek do mé sbírky... A velika radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Dnes paradne JP1010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Ještě musím nechat zkrátit tah...Ciferník je tmavomodrý až černý, foto mýdlovou krabičkou to nezachytilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas007 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 O hodně lepší fotka než ta moje předchozí téhož typu hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se