kaktusář Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 (upraveno) V 2. 9. 2023 v 19:14, Jiří Sedlák napsal: Hele, jak vlastně funguje ten minute repeater u Eco-Drive? Odbíjí nebo pípá? Z videa na YouTube to zní na telefonu dost elektronicky. Pokusil jsem se to nahrát jak nejlépe umím - odbíjený čas je 9:35. Samozřejmě je to elektronický zvuk. Nedělal jsem žádné úpravy záznamu, kromě ořezu začátku a konce a přesamplování z 320 na 192kbit/s. Upraveno 4. září 2023 uživatelem Kobliha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 To je škoda, mohli tam dát malý zvonečky s paličkami ovládanými cívkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: To je škoda, mohli tam dát malý zvonečky s paličkami ovládanými cívkami. To myslím nedávají ani do Campanola Minute Repeater, které stojí tisíce dolarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. The C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Promaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Jedny elegant Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Koukám že na helveti mají barevné bratříčky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Dneska na meshi...Odesláno pomocí tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Tooly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Na to kolik je na tom ciferníku místa mohli udělat větší datumovku. To mě dycky naštve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 ...to je věc názoru. Jsem na řešení datových oken úchyl, když se mi nelíbí - tak hodinky nemají šanci (už jsem to tady řešil asi 2x....datum vedle arabské nebo římské trojky, nedejbůh když ji "ukrajuje" nebo zmenšuje....). Takže mně se tady datumovka vizuálně líbí - ladí a vyvažuje index na devítce (datum je menší, ale to mi nevadí, zatím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Jasně, chápu. Já mám oči ok, ale v padesáti už raději větší datumovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 ...mně je 52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelHruška Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se