Migel Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Slouží už krásných 10 let.... bez problémů..... Letos nahrazeny v rámci zachování parametrů + něco navíc ( mechanické ručky, jednoduchý ciferník,komplet titan, safírové sklo a solární pohon) krásnými Tissoty t-touch connect solar..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Slouží už krásných 10 let.... bez problémů..... Letos nahrazeny v rámci zachování parametrů + něco navíc ( mechanické ručky, jednoduchý ciferník,komplet titan, safírové sklo a solární pohon) krásnými Tissoty t-touch connect solar..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Neděle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Orca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 34*C přežít pod slunečníkem a večer smočit krakeny ve Slezské Hartě..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Když vidim tu korunku s povrchem pilníku tak se se mi sám od sebe dělá na ruce puchejr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 58 minutami, CEGY napsal: Když vidim tu korunku s povrchem pilníku tak se se mi sám od sebe dělá na ruce puchejr. Jo, to radlované kolečko je pecka na obsluhu. Ale je dost vysoko. A jak máš hroší kůži, tak si toho ani nevšimneš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Tohle jsou nejlepší korunky, mám je na monstrech 2. generace a samurajích, u monster je teda ta ostrá ochrana korunky, ale není nic pohodlnějšího než korunka samurajů. Jo a ještě na jedněch chrono Hanowa a tam je tak měkká, že je ze spodní strany to rádlovaní skoro pryč a to jsem je nosil asi rok, než jsem začal kupovat pořádný hodinky. Takže ruka to bez problémů dá. Ne tak každá korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 23 minutami, Jiří Sedlák napsal: Tohle jsou nejlepší korunky, mám je na monstrech 2. generace a samurajích, u monster je teda ta ostrá ochrana korunky, ale není nic pohodlnějšího než korunka samurajů. Jo a ještě na jedněch chrono Hanowa a tam je tak měkká, že je ze spodní strany to rádlovaní skoro pryč a to jsem je nosil asi rok, než jsem začal kupovat pořádný hodinky. Takže ruka to bez problémů dá. Ne tak každá korunka. O nic nejde. Sto hodinek, sto názorů. Naposledy jsem měl puchýř od korunky v šestnácti. Pak 40 let nic. Asy špatné puchýřové korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července I přesnost, i ta lumi spona je pecka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Chytly mne pred lety, drzi dodnes.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Jsem z nich mile překvapen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zox Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Citizen 5502 (1997) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joey Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joey Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 3 minutami, Joey napsal: Sluneční paprsky jim dodávají ten správný šmrnc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Nově na potápkogumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se