Arthur N. Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna před 22 hodinami, milomac napsal: Tak včera jsem "zprovoznil" ty svoje. Musel jsem prodlužovat tah, dílky navíc mám a chvíli mně to dalo. Ty mrňavé trubičky, to je fakt o nervy. Měl jsem to pojištěné, aby mně nespadla na zem, ale i na stole jsem ji musel chvíli hledat. Tah jsem nejdříve od hodinek oddělil, pak dal zpět. Dneska koukám, že je nějaká větší mezera tahu od pouzdra a stěžejka do jedné jamky v nožce pouzdra nezacvakla. Povídám si, no tvle, to mně mohly hodinky slétnout z ruky! A zase, chvíli mně to dalo, než stěžejka zacvakla, už jsem myslel, že tam bude nějaký problém .... Tak snad už to bude OK. Ten černý cifr je koukavější a čitelnější, ale já chtěl po delší době, co jsem měl hodinky s černým cifrem, ten bílý. Jedinou výtku - zatím - mám k té sponě, že po zaklapnutí odstává od tahu, ale vím, že stejné to bylo u Seiko SARB. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nechci plevelit Co mate na ruce, tak davam sem. Jestli tam mas cislo 402, tak vyrobeny rijen 2024. Ty quartz Seiko jsou vyrobeny kveten 1997. Jinak na ty Obcany je pekna recenze tady: https://www.watchuseek.com/threads/citizen-nb1050-59a-review.5323874/
Zlý vlk Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Ales911 Odesláno sobota v 08:28 Nahlásit Odesláno sobota v 08:28 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Roman-ZA Odesláno sobota v 10:21 Nahlásit Odesláno sobota v 10:21 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimko Odesláno neděle v 13:06 Nahlásit Odesláno neděle v 13:06 Celkom im sekne ten nylon kozeny remienok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ford Odesláno neděle v 14:07 Nahlásit Odesláno neděle v 14:07 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
milomac Odesláno pondělí v 07:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 07:38 V 29. 1. 2026 v 15:32, Arthur N. napsal: Nechci plevelit Co mate na ruce, tak davam sem. Jestli tam mas cislo 402, tak vyrobeny rijen 2024. Ty quartz Seiko jsou vyrobeny kveten 1997. Jinak na ty Obcany je pekna recenze tady: https://www.watchuseek.com/threads/citizen-nb1050-59a-review.5323874/ Omlouvám se, nějak jsem to přehlédl a tak dodatečně díky za info . U těch Seiko jsem to tak nějak tušil, že by to mohlo být z toho roku, ale u těch Citizen jsem si říkal, aby nebyly z roku 2014 ... Ohledně výroby toho modelu jsem nic nedohledal, ale nejspíš se v té době ještě nevyráběly. Takže pokud jsou z roku 2024, tak je to v pohodě. Chod je zatím také velmi slušný, ale moc to sledovat, tedy na vteřiny, raději nebudu . Tu recenzi jsem si už dřív dohledal, díky. Od lidí, co si je koupili, jsou tam vesměs pochvalné recenze, výtku má pouze omezená regulace délky tahu, ale já si na to stěžovat nemůžu, mám je na ruce akurátně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tatraplan Odesláno pondělí v 10:31 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:31 Jsou ještě čerstvé , právě došly ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
inox Odesláno úterý v 21:55 Nahlásit Odesláno úterý v 21:55 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jeronimo Odesláno včera v 07:00 Nahlásit Odesláno včera v 07:00 (upraveno) 1994 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno včera v 07:01 uživatelem Jeronimo 1
Zlý vlk Odesláno včera v 08:37 Nahlásit Odesláno včera v 08:37 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
mikoman Odesláno včera v 12:35 Nahlásit Odesláno včera v 12:35 Dnes přišly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
ladvach Odesláno včera v 17:01 Nahlásit Odesláno včera v 17:01 před 4 hodinami, mikoman napsal: Dnes přišly... Krásné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Kamil.K Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami (upraveno) V 9. 2. 2026 v 11:31, tatraplan napsal: Jsou ještě čerstvé , právě došly ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratuluji, jsou super. Měl jsem (a prodal jsem je zde nenošené) parádní zelené Series 8,…ale (asi mi hrabe ) protože jsou dobré, tak jsem je koupil znovu (jen v univerzální černé)...jestli není jednodušší ty peníze rovnou po stovkách splachovat v hajzlu(?) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 4 hodinami uživatelem Kamil.K 2 1
ladvach Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami Před hodinou, Kamil.K napsal: Gratuluji, jsou super. Měl jsem (a prodal jsem je zde nenošené) parádní zelené Series 8,…ale (asi mi hrabe ) protože jsou dobré, tak jsem je koupil znovu (jen v univerzální černé)...jestli není jednodušší ty peníze rovnou po stovkách splachovat v hajzlu(?) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zelené mám a nikdy bych je neprodal. Dneska sem musel koupit tydle https://www.helveti.cz/citizen-automatic-open-heart-nh9131-73a
Kamil.K Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami (upraveno) Jo, zelené byly čučavé, ale nenosil jsem je. Mám zelené Tissoty, jejichž cifr se mi líbí víc. Takže Citizeny šly pryč....a zbytek příběhu jsem psal výše . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 2 hodinami uživatelem Kamil.K
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se