ladvach Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Vzhledem k tomu jak sem dojebal jeden kovo tah radši to nechám na někom kdo to umí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ladvach Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února V 12. 2. 2026 v 19:42, Kamil.K napsal: Jo, zelené byly čučavé, ale nenosil jsem je. Mám zelené Tissoty, jejichž cifr se mi líbí víc. Takže Citizeny šly pryč....a zbytek příběhu jsem psal výše . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Japonci to umí lépe
Kamil.K Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února (upraveno) Před hodinou, ladvach napsal: Japonci to umí lépe v reálu je - alespoň podle mého názoru - ten číselník Gentlemanů s parádním sunburstem opravdu hezčí než zelený cifr. S8, proto šly Citizeny z kola ven. Ty černé S8 nejsou tak čučavé, ale zato jsou univerzálnější. Upraveno 17. února uživatelem Kamil.K 1
Flipik Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Tak dneska takto kolegové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
ladvach Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února 120 Kč zkrácení kovo tahu oproti 500 Kč to je sakra rozdíl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
_lip_ Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Citizen & wena. Hodinky až tak zajímavé asi nejsou (běžný eco-drive s rádiem), ale druhá strana tahu už jo. Tahle kombinace se mi líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 3
Flipik Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února (upraveno) před 8 hodinami, ladvach napsal: 120 Kč zkrácení kovo tahu oproti 500 Kč to je sakra rozdíl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady někdo hodně opisoval, otázka je kdo od koho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. února uživatelem Flipik 1
ladvach Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 12 hodinami, Flipik napsal: Tady někdo hodně opisoval, otázka je kdo od koho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mi se líbí ty moje. A co sem viděl podobně cenové kategorii, otevřené Orienty, tak ve strojku byly plastové součástky.
Flipik Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 27 minutami, ladvach napsal: Mi se líbí ty moje. A co sem viděl podobně cenové kategorii, otevřené Orienty, tak ve strojku byly plastové součástky. Tak plast to bychom tedy fakt nechtěli
ladvach Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 16 minutami, Flipik napsal: Tak plast to bychom tedy fakt nechtěli Já mám slabost pro Citizeny. Ty Orienty taky pěkné, nic proti nim Já ty moje budu nosit ještě pěkně dlouho.
ladvach Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Před obědem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lukassob Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února (upraveno) před 4 hodinami, Flipik napsal: Tak plast to bychom tedy fakt nechtěli Ten plast bude jen v části strojku zajišťující posun data. Čili z hlediska časové funkce a životnosti strojku je to podle mě OK. Upraveno 19. února uživatelem lukassob
dragys27 Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ladvach Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února A zas do roboty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Bez toho open heart by to boli celkom pekne hodinky.
ladvach Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února před 5 minutami, Harwey napsal: Bez toho open heart by to boli celkom pekne hodinky. Bez oh by mi přišly celkem nudné, byť mají krásně strukturovaný číselník
AKUC Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února před 28 minutami, ladvach napsal: Bez oh by mi přišly celkem nudné, byť mají krásně strukturovaný číselník mne vadí skorej korunka ale chápem OH by nebol na 6 ke ... a ručky ? ale hlavne že tebe sa páčia, užívaj si ich, citizen dobrá voľba
Roman-ZA Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Fujitsubo chcel som ich predat, nastastie sa nik neprihlasil, ved su super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kolky87 Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
misso Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se