Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k tomu jak sem dojebal jeden kovo tah radši to nechám na někom kdo to umí. ⌚♥️❄️

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
V 12. 2. 2026 v 19:42, Kamil.K napsal:

Jo, zelené byly čučavé, ale nenosil jsem je. Mám zelené Tissoty, jejichž cifr se mi líbí víc. Takže Citizeny šly pryč....a zbytek příběhu jsem psal výše 😉.

Japonci to umí lépe 😀

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, ladvach napsal:

Japonci to umí lépe 😀

v reálu je - alespoň podle mého názoru -  ten číselník Gentlemanů s parádním sunburstem opravdu hezčí než zelený cifr. S8, proto šly Citizeny z kola ven. Ty černé S8 nejsou tak čučavé, ale zato jsou univerzálnější.

Upraveno uživatelem Kamil.K
  • Like 1
Odesláno

Citizen & wena. Hodinky až tak zajímavé asi nejsou (běžný eco-drive s rádiem), ale druhá strana tahu už jo. Tahle kombinace se mi líbí.

• Like 6
  • Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, ladvach napsal:

120 Kč zkrácení kovo tahu oproti 500 Kč to je sakra rozdíl. ♥️⌚❄️

Tady někdo hodně opisoval, otázka je kdo od koho 😀 

Upraveno uživatelem Flipik
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 12 hodinami, Flipik napsal:

Tady někdo hodně opisoval, otázka je kdo od koho 😀 

Mi se líbí ty moje. A co sem viděl podobně cenové kategorii, otevřené Orienty, tak ve strojku byly plastové součástky. 

Odesláno
před 27 minutami, ladvach napsal:

Mi se líbí ty moje. A co sem viděl podobně cenové kategorii, otevřené Orienty, tak ve strojku byly plastové součástky. 

Tak plast to bychom tedy fakt nechtěli 😀

Odesláno
před 16 minutami, Flipik napsal:

Já mám slabost pro Citizeny. Ty Orienty taky pěkné, nic proti nim 😀 Já ty moje budu nosit ještě pěkně dlouho.

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Flipik napsal:

Ten plast bude jen v části strojku zajišťující posun data. Čili z hlediska časové funkce a životnosti strojku je to podle mě OK. 😉

Upraveno uživatelem lukassob
Odesláno
před 5 minutami, Harwey napsal:

Bez toho open heart by to boli celkom pekne hodinky.

Bez oh by mi přišly celkem nudné, byť mají krásně strukturovaný číselník 🙂

Odesláno
před 28 minutami, ladvach napsal:

Bez oh by mi přišly celkem nudné, byť mají krásně strukturovaný číselník 🙂

mne vadí skorej korunka ale chápem OH by nebol na 6 ke ... a ručky ? ale hlavne že tebe sa páčia, užívaj si ich, citizen dobrá voľba👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...