Kamil.K Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 ...jestli to patří mně, tak děkuji - jsou fajn a mám je rád (i když jsou docela těžké - monoblok pouzdro, pořádný tah) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voncci Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 před 7 hodinami, Hasňa napsal: Patří. Užs tady dlouho nic nedal Ja na noční.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davisimus Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 V 21. 11. 2022 v 16:14, (Miloš) napsal: Dneska modráky Moc pekne. Tyto jsem jeste nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) Díky, mám z nich radost. Je zajímavý, že modely, který se mi líbí, se u nás koupit nedají. Obyč 52e mi přišly takový nudný už u as 4020. Líbí se mi kontrast. Tohle byla 1000ks limitka pro japonsko, pořád jsem váhal, až začaly ubejvat a ceny se zvedaly.... No mám je a jsem rád. Začal jsem kdysi se 79e Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Cegy: pěkná krabička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 5 hodinami, (Miloš) napsal: Cegy: pěkná krabička Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Už jsem je musel provětrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Tyhle jsou pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 V 5. 5. 2022 v 9:53, Kristian.nov napsal: S tím tahem sem zvedavej, mě přijde, že to z tou roztečí musí být hrozně nepohodlný... Tak dej pak vědět... Tak po pul roce dorazil tak. Cena 3k sice bolela, ale zas maj uz tu paradni sponu s mikroregulaci. Objednaval jsem referenci z modryho cifru, ale barva tahu sedi i k těmto. Za mě dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 No vypadá to náramně! Ale co váha? Mě už je na nich nepohodlná i guma, nosím je jenom na tom "parastrapu". Každopádně ji ten tah ale sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Nemam zváženo, ale bude to brutální. Těžké jsou. Pokud máš náběh na skoliozu tak to nebude pro tebe. Měl jsem ty hodinky v minulosti asi 3x, když stálý 150$ a vzdy je prodal, bo mě sral ten 24 lug. Naposled jsem vymekl a daval za ně skoro 10k, tak to už neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 V 19. 12. 2022 v 0:41, CEGY napsal: Opravdu nádherná trojice, kousky hodně vybočující z obecného vnímání značky. Recenze BN0118 - Promaster Tough Super Titanium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 13 hodinami, CEGY napsal: Nemam zváženo, ale bude to brutální. Těžké jsou. Pokud máš náběh na skoliozu tak to nebude pro tebe. Měl jsem ty hodinky v minulosti asi 3x, když stálý 150$ a vzdy je prodal, bo mě sral ten 24 lug. Naposled jsem vymekl a daval za ně skoro 10k, tak to už neřeším. Jo ten 24 lug je jediný negativum, jinak mě hrozně baví... A už překvapivě dlouho. Nejvíc mě ale baví, a je to i zdaleka nejpohodlnější, na gumě od trenek no... Fotky jsou z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 12 hodinami, Kobliha napsal: Opravdu nádherná trojice, kousky hodně vybočující z obecného vnímání značky. Recenze BN0118 - Promaster Tough Super Titanium Tyhle mám rád, v říjnu jsme spolu oslavili první rok. U mě nejčastěji žijí na černým sail clothu … To je potom, jak kdybych na ruce nic neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Je to furt dokola, ale další kvůli fotkám kupovat nebudu Snad. Letos naposledy v robotě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se