Campino Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 před 19 minutami, Jiří Sedlák napsal: Že by snímač hloubkoměru? To som netušil, znova som múdrejší. Díky. Nikdy som také hodinky nemal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Letny set up Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Dneska mám tématické dilema - asi mě více láká temná strana :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellery Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Moje vintage Citizeny.. -Titanový - neskutečně lehký. Navíc jsem alergik na neušlechtilý kovy, kromě hodinek/prstenů/řetízků ze zlata, stříbra nebo titanu, se mi dělá na kůži vyrážka. -Safírový sklíčko - stále jako zrcadlo, po těch letech nemá jedinej mikroškrábaneček! Kupoval jsem si je v 1994-95 (bezmála před 30ti lety) a za tu dobu se měnila baterie jen jednou(!) - nejspíš kvůli tomu, že nepoužívám vteřinovou ručičku. kterou mám neustále nastavenou na datum. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Moji první sluncem pohánění japonci Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Tak já dnes Tsuyosa, těžká práce je za mnou, letní obývák postavený, tak můžu mít něco naleštěného Takhle teď budu bydlet dokud to teploty dovolí. Mám tady vše do potřebuju. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Najthouky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Tyto hodinky se hodí ke všemu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Citizen BJ8000-57e K těmhle hodinkam se pojí pro mě zajímavý příběh. Někdy kolem roku 2001 jsem pracoval na lodi a tyhle Citizeny jsem vyměnil s jedním polakem za nějaký digitalky + 100$ doplatek. Nějakou dobu ponosil a koupil něco jinýho. Pote jsem je dal tatovy, ktery je nosil dalších 5 let. Koupil jsem mu k narozkam skx a po nějaké době prodal tady na foru. To bylo tak před 10 lety. Zhruba před dvěma lety se udělala reedice hodinel Raye Mearse a ja si vzpomněl, že jsem něco podobnýho kdysi měl a ty nový koupil. Pak mě ale napadlo napsat Kostře, který jsem je kdysi prodal, jestli je nemá. A k mymu překvapení měl a prodal zpět, za což díky. Kapacitator byl po smrti, ale v Onyxu prošly servisem a zase šlapou. Nejsou to tedy puvodni Ray Mears, ale to neva. Po více jak 20 letech mi zas dělaj radost. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Kráchnýsou! Já mám ty nový… Hrozně dlouho sem vybíral nějaký odolný digitálky a vždy se vrátil ve výběru k těmto… Pak sem je vybalil a myslel si, že poprvé v životě budu něco vracet, že sou hrozně malý. Měl sem zrovna na ruce želvy, tak sem si řekl, dej jim šanci do večera a je ze mě asi onewatchtohleto, teď sem se díval a bylo to v polovině dubna …2022, a přísámbů, že sem od tý doby neponosil nic jinýho. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 A ještě mont-bell Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Ta červená jim sluší, možná se zkusím podívat po origo gumě, nebo nějakým příjemnějším materiálu, než je tenhle umělák na zkoušku od čínskejch dětí.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Origo guma moc pohodlná neni. Za cenu tuším 900 bych už do toho nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Tady je jiná než na 0040, ta se mi nelíbí a je pravda, že ani nevypadá pohodlně. Mám originál modrou, na tý byly. Ale taky stojí cca 1600, což není úplně málo. Navíc jsem tu červenou neviděl naživo, takže naslepo jí kupovat nebudu, aby nebyla do oranžova, jak na některejch fotkách vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Já myslel tu Promaster gumu. Kupoval jsem ji na Altichrony a na těhle diverech je stejná. A je možný, že byla za 1600, už si to nepamatuju. Nicméně pokud máš modrou, tak víš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Tak mě celkem sedí, já ji taky nekupoval zvlášť, ale kolega z práce, kterýmu jsem nechával černý na tahu si k nim kupoval černou a říkal, že stála 1600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Oblúbené víkendovky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se