cecil Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 před 12 minutami, sodekcz napsal: @cecil prosímtě zkusil bys nějaké foto z boku, jak moc je vystouplé sklíčko nad pouzdro? Mimochodem, jaký je ten kudlík (klidně napiš přes PM). Jasně je to v pohodě..vypadá to parádně v reálu. Jsou to fakt pěkný hodinky. Už mi toho prošlo rukama hodně ale tyhle mají zase něco, co je na nich zajímavé..ale není to jen ten safír ale celkově jsou takové pěkně udělané. Mají šroubovací dynko na rozdíl od Navihawk apod..Kudla je Boker slipjoint, model Boston. Od českého návrháře Stan Moizise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Dnes jsem si dal Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Fotka bídná, ale radost velká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Tak so po prvýkrát skúsil titan a Ecodrive. A zatiaľ fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Přebuto na pětilinkový pás z tanku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Ahojte , je. Kopec krásnych a dobrých hodín , sa som tiež neodolal a kopil hneď dva druhý Promaster Martine ,jedny sú ala FUGU , na automat som si netrúfal nám rad presne …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Stále stejné. Mám je moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 (upraveno) Upraveno 27. listopadu 2023 uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 poradíte kde sehnat pěkné řemeny na Citizeny s roztečí 23mm? Nebo nové originály? Našel jsem jen jeden za nesmysl přes 5000,-. Mám už tyhle dlouho a řemen je kaput. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 před 11 hodinami, partykiller napsal: poradíte kde sehnat pěkné řemeny na Citizeny s roztečí 23mm? tady ses dival? dle kodu na dynku. https://www.mastersintime.com/watch-bands/citizen/?sort=popular&filter[strap_width][0]=23.00&filter[strap_material][0]=147493&page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 11 hodinami, lub napsal: tady ses dival? dle kodu na dynku. https://www.mastersintime.com/watch-bands/citizen/?sort=popular&filter[strap_width][0]=23.00&filter[strap_material][0]=147493&page=1 podívám, díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Paradne Eco Drive za par korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Něco se chystá (nabíjí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 V 20. 11. 2023 v 9:26, lukassob napsal: Dnes jsem si dal Pepsi jsou dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Pořídil jsem ze srandy levnejší Citizen BI5000, ale vlastně nikde na oficiálních stránkách jsem je nenašel, je to opravdu “ten” Citizen? co si o nich myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Nízkonákladovky, baterkáče od Citizenu. Čekáš od nich zázraky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Dneska zase po delší době titanový solární s ušákovou rádiovkou – Citizen 9417 H22838 z roku 2000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 @jendazhor na takou strojovnu už je potřeba zbrojní pas, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Tak jsem vytáhl další titanový "ušáky" 9417. Tentokrát z roku 1996. Zbroják netřeba, spíš lupu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Pardubice a 5 cm sněhu, nevídané, silničáři vyhlašují kalamitu, motoristé na poslední chvíli shání, kdo jim přezuje na zimní. Chodci kloužou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se