Kobliha Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Ještě bych je z popelnice vyzvednul. Jednak zkusit to s čistou hlavou a druhak - kdysi jsem podobně bojoval s komplikovanými Citizeny a nebyl jsem si schopen s nimi podle "tištěného", byť originál anglického návodu poradit. Pak jsem to zkusil podle originál návodu Citizenu na YouTube a zjistil jsem, že v tištěném návodu zamlčeli jeden podstatný detail. Je to už mnoho let, ale bylo to nějaké dlouhé podržení, místo prostého stisknutí. Jsou to big date s věčným kalendářem (movement E310), dnes je jim 14 let a stále bez problému šlapou. Krásně drží čas, takže ani nevadí, že nemají rádio. Zcela bezstarostné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Dobré jitro při pondělku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Hodil jsem je na gumu od NY0040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Nové Everyday watch…za ty peníze naprosto bezkonkurenční, ještě k tomu v titanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Ještě mít za ty prachy lupu na datumovce a jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Já furt stejně... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Dnes tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Fujitsibo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Fugu a želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav2011 Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Spolehlivé hodinky do nepohody Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Spí to tu, tak jednu brčálovou klasiku sem hodím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června ... Fujitsubo porovnavacka s Biatec Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června před 1 hodinou, kolky87 napsal: Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku Ta červená vypadá dobře Slušná letní kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se