Kamil.K Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Dnes na ruce tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července dnes Kraken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července (upraveno) V polední pauze výměna za jiné Citizen: ocelové tříručky za titanová chrona. Upraveno 22. července uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července sladěno s trikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července dnes po práci tyhle,foto z víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
law.man Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Dneska jsem vyvenčil staré E820, ty stejné co dával Nicolas02 v úvodním příspěvku tohohle vlákna. Dnes nově obuté na gumáku z Aliexpressu (obšlehnutý Hirsch Arne to vypadá, ale udělaný je celkem pěkně). Tahal jsem je dobrých 12 let každý den, dobité jsou jak cikanské hračky (jen sklíčko je nové), ale jedou a nic po mě nechcou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Fugu včera fugu dnes 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Tyhle fugu jsou hezké, nemají slipy, mají hranaté indexy a mají vroubkovanou korunku. Já se v tom nevyznám, tohle jsou ty větší, menší, maj safír, nemaj safír, tah bude plnej vzhledem k samčím koncovkám, ale co ta super extenze, mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Takže jsem na to koukal na pár shopech, 44, safír, tah bytelnej, ale ta spona, bez pojistky a extenze, když víme, že ji umí... To na potápky nepatří. To je taková škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Tady máš kompletní informace... https://forum.chronomag.cz/topic/161109-30-let-existence-potápěčských-hodinek-citizen-promaster-marine-fugu-1993-2023/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1971 Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července před 20 hodinami, law.man napsal: Dneska jsem vyvenčil staré E820, ty stejné co dával Nicolas02 v úvodním příspěvku tohohle vlákna. Dnes nově obuté na gumáku z Aliexpressu (obšlehnutý Hirsch Arne to vypadá, ale udělaný je celkem pěkně). Tahal jsem je dobrých 12 let každý den, dobité jsou jak cikanské hračky (jen sklíčko je nové), ale jedou a nic po mě nechcou. Parádní hodinky. Pořád čekám, že Citizen začne znovu vyrábět něco podobného (safír, solar, radio, wr200, alarm..) s potápěčskou lunetou. Vše mají jen s lunetou na ty výpočty nebo bez otočné lunety (Promaster Sky a Land). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Přesnost po třech týdnech... +2 vteřiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července @Petr.S to je velmi dobrá hodnota. Taky jsem o tomto modelu dříve uvažoval, ale nakonec skončil úplně jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července @childe Za ty peníze fakt dobrý Parádní čitelnost pro nás, co bez brýlí normální hodinky nepřečteme a lumi taky dost dobrá. Když je večer nasvítím, tak v pohodě odečtu čas i ve čtyři ráno. A ta přesnost, ta mě taky překvapila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července NY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Před chvílí na ruce byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Moje Daily, nešetřím je... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se