McStinger Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Pekné to máte.Tie 0080 a 0040 majú rovnaké rozmery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Domnievam sa, že áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 S přítelkyní na tool vlně - citizen a cabot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Moje staré otloukánky z roku 2004. Dobité, ale jedou pořád. Už mi z nich vypadly indexy, vytekla baterka, a já nevím co ještě, ale můj pan hodinář je vždy vzkřísil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 dnes jsem se barevně pěkně vyladil...citinky jsou sympa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Asi jsem je ráno nastavil o 12h napřed. Asi určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Mam ich velmi rad,len keby mi neboli take male Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suloco Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Šel jsem si pro oblekovky od Zeppelinu ale nějak nepřeskočila jiskra. Místo toho jsem si domů odnesl tyhle prehlížené skoro-fliegery ze spodní police úplně vzadu. Všechen ten hype kolem Seiko mě tuhle značku trochu znechutil (hlavně problematická QC), kdežto skromný Citizen si mě získal hmed napoprvé. Jo a jejich vteřinovky u quartzů lícují s indexy téměř dokonale! Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem suloco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Nejsou sice na ruce, ale určitě mi to odpustíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Mesh jim sedne asi nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Suloco, s tím hypem kolem Seika a skromným Citizenem jsi to myslím docela trefil. A to jsem Citizen prodal a Seika mám aktuálně troje. A hodinky taky pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Relikt z doby fascinace solárním dobíjením. Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Relikt z doby fascinace solárním dobíjením. Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalkjaky je to prosim presne typ? Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 @ ufonislav: Promaster AS4030-59E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se