Návštěvník cecil Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Nevěděl jsem co mi ty hodinky připomínají a už jsem si vzpomněl..závit od Olymp činky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Dobrý přirovnání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Trosku lumi Redmi Note 7 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Ta lumi je paradni. Bavi me ze citizeny sviti bez problemu celou noc i kdyz se clovek pres den nepohybuje venku na dennim svetle. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Celou noc, to já podle svých zkušeností nemůžu říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Jakto? Co mas za model? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Taky byc nerekl ze vydrzi celou noc, orienty mi vydrzi rozhodne dele... Redmi Note 7 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Jak tak koukam, asi mam moc nizke naroky na lumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Nevěděl jsem co mi ty hodinky připomínají a už jsem si vzpomněl..závit od Olymp činky..Já je chci.....Autozilla je teeez pěkná , ale solarzilla jsou kladiva..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Nevěděl jsem co mi ty hodinky připomínají a už jsem si vzpomněl..závit od Olymp činky..Parádní kousek , CITIZEN oblekovky proste umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverbath Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Perpetual Chrono A-T Collection Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Dneska mi přišly titanové Suppa adaptéry,musím říct ze nádherně zapadnou bez sebemenší vůle či nepřesnosti.Opravdu kvalitní výroba.Dale pak,šrouby na solarzillach,jsou úplně jiný level kvality a pevnosti oproti Ecozilla.Kde se rychle žvýkly.Na Solarzillach jsou z titanu a pěkné masivní.Na druhou stranu na Ecozilly se daji v pohodě sehnat náhradní.Tah je levnější ale slušný president tak matný jako by byl s titanu.Az prisetřím,objednam Suppa tah z titanu za 310usd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Jsou šikovný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Jakto? Co mas za model? Sent from my iPhone using Tapatalk BM7170-53L Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Dneska mi přišly titanové Suppa adaptéry,musím říct ze nádherně zapadnou bez sebemenší vůle či nepřesnosti.Opravdu kvalitní výroba.Dale pak,šrouby na solarzillach,jsou úplně jiný level kvality a pevnosti oproti Ecozilla.Kde se rychle žvýkly.Na Solarzillach jsou z titanu a pěkné masivní.Na druhou stranu na Ecozilly se daji v pohodě sehnat náhradní.Tah je levnější ale slušný president tak matný jako by byl s titanu.Az prisetřím,objednam Suppa tah z titanu za 310usd. Na gume sa mi páčia viac. Ale sú to poprdeli dobré hodinky. Nemlátiš s nimi pri chôdzi do okolostojacich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Jo na gumě nemají chybu,chci zkusit Isofrane.Ale jinak "origo" suppa tah v titanu je pecka ale 310usd..Jinak jsou velký, tlustý ale tak nějak příjemně nositelný,díky lehkosti.Jsou z Titanu.Povrch je speciální technologie povlaku na titanu, odolná proti poškrábání,poškození atd.Vše je masivní naddimenzované.Co je ovšem pecka je strojek,který je snad první skuteční high-end quartz v Citizen potápkách.Má rezervu chodu,pracuje s minimem vlivu na přesnost při vysokých anízkých teplotách,excelentní přesnost chodu,ochrana proti antimagnetismu,rezerva nabití více jak 120dní.Asi udělám nějakou mini recenzi.Jsou to hodně zajimavý hodinky,zase něco jinýho.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Dneska jsem sice prezentoval v Nightshots ale dam i sem:Svítí to naprosto oslnivě a i přesto ze rychle to silné nasvícení odezní,svítí to pak celou noc a ráno po tmě v pohodě odečtu čas.Takze lumi super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Ty vole, to je reaktor ... pecka hodinka, ale za mě taky na gumě, Jožko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Díky,to origo guma je naprosto kvalitní materiál,žádný laciný ohebný silikon.Dobře se nosí ale pokukuji po Isofrane.Nebo možná Hirsch Extreme?Akorát u Hirsche se bojím že bude trochu krátký Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Ta žebrovaná je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se