pauliej Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Dnes military style ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Tohle je hodne povedeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Az na tu sirku remienka 21mm .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Dá se jim vyčíst ledacos, třeba poškrábatelné sklíčko nebo ta datumovka peroucí se s trojkou, ale i tak jsou fakt pěkné! Co lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 před 8 hodinami, mikymik napsal: Dá se jim vyčíst ledacos, třeba poškrábatelné sklíčko nebo ta datumovka peroucí se s trojkou, ale i tak jsou fakt pěkné! Co lumi? Lumi je celkom v pohode - na rucickach je modra, cisla su zelene a vydrzi celu noc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Tady ani ta trojka nevypada tak usekle Ja mam obcas na cifru logo wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Autozilly už mají mladší vypasenější sestřičku...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 @pauliej nejvíc bych se pokaždé těšil na patnáctého ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Ty budou v dalším modelu tak hluboké, že neuvidíš na ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Stare titanove Eco-Drive, nepouzival som ich skoro 10 rokov, myslel som ze treba vymenit ten kapcitator. stale som to odkladal, skusil som ich vsak hodit pod lampu a sekundovka za po nejakej dobe pohla,vytiahol som kourunku a doprial slnecny kupel, a krasne ozili. Tak som im zhodil doskriabany titanovy tah, kupil kozu a zacal nosit. Idu krasne, ani neviem preco som ich prestal nosit. Nevie mi niekto povedat co je to za model vlastne? Neviem najst papiere, iba skatulu a neviem to nikde dohladat na nete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Tady ani ta trojka nevypada tak usekle Ja mam obcas na cifru logo wifi Zaujaly, co to je za model prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Nadšení střídá údiv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Zaujaly, co to je za model prosím? Popisoval jsem to zde. Snad link bude fungovat: Pochlubte se novými quartz přírustky... https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=6783&share_tid=7942&share_pid=2544936&url=https%3A%2F%2Fforum%2Echronomag%2Ecz%2F&share_type=t&link_source=app Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Na canvasu Morellato ze Strapshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Sakra to je peknyy! Akorat ten automat me v tom trosku stve, asi bych uz fakt mel poridit ty bn0150. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Proč Tě štve automat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Poslední dobou dělám rukama takový věci, že by to ten automat nemusel vydržet. Taky mě štve, že když člověk nemá vrtič a střídá hodinky, musí si hlídat rezervu aby pak nemusel znova nastavovat čas a datum atd. Asi jsem na to prostě línej. Za mě v tuto chvíli ideálně solárky řízené rádiem/GPS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Jasně, chápu. Mám to vždy tak, že nosím jedny až dvoje po nějaký čas, čili automatům dopřeji i vrtič. To pak sleduji přesnost. No, a když beru GS, kde bych musel nastavovat hodně věcí, z čehož mám strach, ani nic nenařizuji, a nosím jen jako doplněk + na hodiny čumím do mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 (upraveno) @Pepino777 pozor kde kupuješ, abys nepořídil zajíce v pytli Upraveno 25. srpna 2020 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se