Wladimir Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 @dr.sphinx ty kachličky působí parádně, jediné co je škoda je, že potom nevyniknou tolik ty levitující indexy a nápisy jako u washi dialů. A rezerva se dá vyvolat tlačítkem na 2. pozici. Ukazuje to myslím ve 4 úrovních 0, 1, 2 a 3 vteřinovou ručkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 V 5. 7. 2021 v 18:23, Uda napsal: Potřebovaly dobít. Tyhle jediné nikdy neprodám. Sakra až na té fotce člověk vidí, jak jsou špinavé. Před téměř 10 lety jsem je dva roky nosil a lituju, že jsem je prodal. Perfektní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 před 20 minutami, siwi napsal: Před téměř 10 lety jsem je dva roky nosil a lituju, že jsem je prodal. Perfektní hodinky. Mám je od roku 2007, dlouho byly v šuplíku ale jsou nesmrtelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Hrad Zvíkov dobyt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 V poslednych dnoch modre fugu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 V 14. 7. 2021 v 16:45, pauliej napsal: V poslednych dnoch modre fugu ... Tyhle konkrétní Fugu jsou extrémně povedené. Nebýt to Japonci, nasadil bych je všem českým olympionikům jako reprezentační hodinky v barvách trikolóry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 před 4 hodinami, Chronopetr napsal: Tyhle konkrétní Fugu jsou extrémně povedené. Nebýt to Japonci, nasadil bych je všem českým olympionikům jako reprezentační hodinky v barvách trikolóry Dik, aj mne sa pacia, ale bral by som na nich pepsi bezel .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Já dnes nabíjím, než zase zvítězí mechanika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Obcan pradeda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Chrumkavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Měl jsem teďka slabší hodinkové období. Dva kousky jsem poslal dál, protože nepreskocila jiskra. Ale mezi tím jsem se vyloženě zamiloval do mých Pepsi Citizen. Nosím je teď furt, už i žena se diví, že mám furt stejné hodinky. A navíc chodí cca +2s za den, což je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Roztocil som znova ny0040 ... Velmi prijemna alternativa k skx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 @pauliej lepší než SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Kancel dajvreOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se