pauliej Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Teraz nosim taketo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Dneska lítám s Blue Angels GMTSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 @chief Jaký je materiál řemene? Nepotí se pod tím nějak nadměrně ruka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 [mention=70840]chief[/mention] Jaký je materiál řemene? Nepotí se pod tím nějak nadměrně ruka?Píšou tam Genuine Leather.Nic zvláštního nepociťuju.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 V 22. 8. 2021 v 16:42, Gombo napsal: Dobrá kombinace stou oranžovou ručkou a modrým ciferníkem. Taky mám oranžové zulu, ale stále na něj nemám hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 6 hodinami, KOCKOPEES napsal: Dobrá kombinace stou oranžovou ručkou a modrým ciferníkem. Taky mám oranžové zulu, ale stále na něj nemám hodinky To joooo vypadaj super! Pomalu už koukám po nějakých new toolech od Citizenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Stačí troška šera v dnešním zataženu a je to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Včera dorazili nové Promastery. Celkom čumím, čo dokáže Citizen ponúknuť za tú cenu... Handwinding, hacking (áno, moje majú), spracovanie detailov, všetko perfektne lícuje. Porovnával som s mojimi SKX-kami, ktorých cena bola dvojnásobná a nemyslím si, že by boli dvakrát lepšie. A to som Seiko fan a zbieram ich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 @martin1974 kde si je kupoval? Respektive jsou z české distribuce? Jde o ten hacking. Četl jsem že některé kousky ho mají a zajímalo by mě čím to je. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 SK distribúcia Timestore.sk. Hacking - sám som ostal prekvapený. Bral som to tak, že Promastery (ani novšie NY 0085) hacking nemajú. Niekto tu dávnejšie postol príspevok, že závisí od typu použitého strojčeka (8203,8204). Ja mám 8204. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Tu je ten príspevok: https://forum.chronomag.cz/topic/106024-citizen-promaster-ny0040/?do=findComment&comment=2624264&_rid=1627 Typ 8203 - bez hackingu, 8204 - hacking má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Jojo, viz ten link.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Chief - dobre, že máš dvoje. Aspoň viem, ako to s tým hackingom je a nemusím hľadať po nete. Vďaka za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 No vím, že jsou dva strojky, spíš by mě zajímalo jestli ta změna k lepšímu nastala od nějakého data a dávají tam jen 8204, nebo pro určité modely, nebo pro určitou distribuci - trh. Jako nepotřebuju ho, ale potěšil by. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Chief - dobre, že máš dvoje. Aspoň viem, ako to s tým hackingom je a nemusím hľadať po nete. Vďaka za info. Nemáš zač Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Já to mám podobně viz [mention]martin1974 [/mention] Modrý s hackingem mám z Timestore.cz ze Slovenska.A černý jsem bral z hodinky-365. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Včera dorazili nové Promastery. Celkom čumím, čo dokáže Citizen ponúknuť za tú cenu... Handwinding, hacking (áno, moje majú), spracovanie detailov, všetko perfektne lícuje. Porovnával som s mojimi SKX-kami, ktorých cena bola dvojnásobná a nemyslím si, že by boli dvakrát lepšie. A to som Seiko fan a zbieram ich...Gratulace, a i parádně svítí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Vďaka. Tá modrá lumi je fakt cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se