rimidalvlark Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 V 21. 1. 2022 v 10:25, stando napsal: Dnes moje “otloukánky” ked som ich v 98mom kupoval v kamennej predajni tak mali cenovku 14500 korun. Bol to pre mna masaker, kedze som zarabal ako absolvent taku slabu polovicu z tej ceny, ale dokoncil som potapacsky kurz a tieto hodiny som jednoducho musel mat. Prvych desat rokov som bol OWG a nosil som ich 24/7, potom som objavil chronomag a hodiny som nosil sporadicky. Hromadu hodin som pokupoval, ponosil a predal, ale tieto mi zostali. Kazde dva roky poctivy servis u AD. Vcera dosli od servisaka s vymenenou bateriou, tlakovkou a novym sklom….uz bolo treba Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Milujem ich Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Marin a já sem měl deset roku podobné a pak mě o ně obral synek a nedá je z ruky. Nikdy jsem neřešil jestli tam je stejný stroj... ale zajímalo by mě to jestli to zkopli.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Ale bude to asi na jedno brdo..... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Celodenni Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 před 16 hodinami, rimidalvlark napsal: Marin a já sem měl deset roku podobné a pak mě o ně obral synek a nedá je z ruky. Nikdy jsem neřešil jestli tam je stejný stroj... ale zajímalo by mě to jestli to zkopli.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Hej je tam Myiota. Citizen ju dodaval aj Festine a dokonca som ten stroj videl aj v nejakych nemeckych potapačskych hodinach, ale uz si ich nazov nepametam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Moje lásky. Ten titan grade 5 je uzasny. Hodiny maju 20 rokov a minimalne znamky pouzivania, aj ked nosene boli denne.Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Pěkná fotka. Asi už si ty promastery musím taky koupit. Mel jsem to udělat už dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Za zkoušku to rozhodně stojí. Čím víc Promasterů máš, tím víckrát jsi chronomagorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Před hodinou, KOCKOPEES napsal: Pěkná fotka. Asi už si ty promastery musím taky koupit. Mel jsem to udělat už dávno Děkuju . Rozhodně chybu neuděláš. A ta přesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 11 minutami, sodekcz napsal: Za zkoušku to rozhodně stojí. Čím víc Promasterů máš, tím víckrát jsi chronomagorem No to je právě ono. Já bych chtěl full lume. Černé a modré teď jsem koukal na timestore a s akcí 10plus stojí černé 3900,- to je prostě za opravdu málo peněz hodně muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 V 30. 1. 2022 v 19:00, KOCKOPEES napsal: Pěkná fotka. Asi už si ty promastery musím taky koupit. Mel jsem to udělat už dávno Klasicke NY040 som uz mal v niekolkych verziach....ale pozerám po nejakych FUGU....zistil som, že nemam žiadne automaty a nejaké doma byt musia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Dnes reprezentatívne, takže miesto Promaster beriem Chronomaster Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Za pět let páté a poslední. Slibuji. Jsou to funglovky z 6/2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Musel jsem do nich pro jistotu vlézt..... dneska nevíš co kůpíš za druhovýrobu.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Titanové Citizen Promaster - 1994, cena 22 tis. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 (upraveno) Pošmourný dnešek jsem musel doplnit bílou. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 4. února 2022 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 7 hodinami, sodekcz napsal: Pošmourný dnešek jsem musel doplnit bílou. Já jsem dnes taky nasadil trochu barvy do toho pochmurna Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Ještě včerejší diver Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se