Jiří Štencek Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Moc děkuji za všechna kladná hodnocení. Snad je z nás cítit, že tuhle práci děláme rádi a pořád se učíme Za vaši věrnost, důvěru a následná doporučení ve svém okolí jsem moc vděčný! Lepší reklamy totiž není.. Díky, Jirka z helveti.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Tak to hodnocení konečně napíšu do správného vlákna ;-). Když já byl vždycky s přístupem Helveti tak nadšený, že jsem to napsal do prvního vlákna, co mi přišlo pod ruce ;-). Co vám budu povídat. Můj první nákup proběhl už před pěti lety a nějakým tím měsícem. Od té doby bylo ještě několik nákupů. Vždy je vše jako z pohádky o spokojeném zákazníkovi. Tento týden to byly další dámské hodinky. Troje Baby-G už jsem zde nakupoval. A samozřejmě, že vše, jak má být. Respektive lepší, než jen má být. Komunikací počínaje, slevou pokračuje a bezvadným balením a rychlým dodáním konče.Děkuji Jirkovi a celému týmu v Helveti. ...a zase příště ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Já moc děkuji Marku. A to ještě nevíš, co na tebe čeká, až se konečně potkáme. Za ty tvoje neúnavné Traser recenze a hlavně jejich zapůjčení u nás máš lahev velmi dobrého moku! Díky, díky, díky! Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Koupil jsem si z Helveti G-Shocky a vše proběhlo naprosto hladce. Sleva pro chronomagory potěšila peněženku a přítelkyně mě ještě pochválila, jak jsem dobře nakoupil. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jirkovi a týmu Helveti ďakujem za vybavenie mojej požiadavky na kúpu hodiniek, zľava taktiež funguje tak ako bolo dohodnuté tak aj bolo. Dík ešte raz a aj na budúce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Děkuji oběma! Jsem rád, že vše funguje a jste spokojení. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Já dnes Certiny pro dámu, a anžto jsem lama, tak jsem volal do obchodu na helpdesk, vse mi fajnově vysvětlili, provedli mě onlajn nákupem a už se to veze do LBC. Za mě +1 opětovně (naposledy cca 2 roky zpět opět +1) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Tak dnes jsem splnil co jsem před 3 měsíci slíbil a vydal se do Helveti pro nové stroje. Popisovat přístup by bylo nošení dříví do lesa, Jirka se mi věnoval opět na jedničku a tak jsem ode dneška šťastným majitelem nových Casio Rangeman. Děkuju ti ještě jednou a hodinky se mi líbí víc a víc. Sem rád, že jsi řekl ať si vezmu ty pro které jsem původně přišel Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Pánové, moc děkuji oběma!Ať hodinky těší vás (Pavle) i obdarované (alky). A ať se vám daří a fajn den přeje Jirka z helveti.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Take se pripojuji ke kladnemu hodnoceni. Tchan bude mit v prosinci 60 a tak jsem mu vybiral nejake hodinky, chtel jsem titan, safir a presnej strojek. Volba padla n Cizizen, dokonce meli jeden vhodny model ve vyprodeji. Vlastni blbosti jsem to ale promeskal a hodinky byly fuc. Dlouho jsem pak vybiral neco dalsiho od stejne znacky a uz se pomalu priklanel k nakupu na hodinkar.cz a nebo vivantis, kde byly ceny o chloupek lepsi. Nakonec jsem si napsal par mailu s Jirkou Stenckem a rozhodl se pro nakup za cenu nepatrne vyssi (i po sleve) Zaridili mi i dustojne gravirovani dynka, hodinky maji jasny puvod a hlavne komunikace po celou dobu domlouvani obchodu byla uzasna. Nekdy se proste vyplati priplatit! Hodinky dnes dorazily a vse je jak ma byt, dokonce i se spravne nastavenym casem, to se jinde casto nestava. Diky, priste zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Jsem rád, že jsi byl spokojený Někdy není dobré otálet, když máme něco ve výprodeji.. Jinak nákup u šedivek moc doporučit nemůžu a jsem ti vděčný, že jsi nám zachoval přízeň Díky, Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 pripojuju se k ostatnim spokojenym zakaznikum, perfektni pristup, vysoce nad prumer jinych obchodu.nadstandard zaruka, pokyd a tak. rad si pockam na objednane diky Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Děkuji Pavle! Bylo to fajn a budu se těšit na případnou další návštěvu (minimálně kvůli těm Seiko Arnie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Je blby takhle rychle davat dalsi hodnoceni? No neni, Jirka nema coby prodejce zadnou konkurenci Diky! get to da chopaa, naau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 A já ti opět uctivě poděkuji Byla to radost! Jsem taky rád, že jsem si konečně ty Seiko Arnie víc osahal .. a kdybys chtěl tu 20ks limitku Traseru, ozvi se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Na cestě další hodinky z Helveti. Víc zákazníků jako já a Jirka se půjde pást .Každopádně jako vždy moc děkuji a zase budu otravovat... Přidávat kladné recenze je nošení dříví do lesa. Vzhledem k tomu, že je Jirka aktivní mezi takovou partou bláznů a už mnoho z nás tam nakoupilo, nevěřím, že by se mohlo stát, že nebude někdo spokojen. Za pár dnů se do Helveti stavím osobně a snad bude možnost Jirkovi poděkovat a potřást rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 A můžeš se taky podívat na své Traser hodinky vedle nových Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Takhle na fotkach temer neni videt rozdil ;-). No, uz se tesim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Opakovaně vše v naprostém pořádku. Servis, koupě, výměna, přístup. Pokud se jedná o Seiko a další midrange, tak jinam bych v Praze nechodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Skvělý přístup, hodinky jsem si zarezervoval a dnes vyzvedl. Jako bonus jsem dostal cenu pro chronomagory, pětiletou záruku, rok pojištění, pouzdro a vystěžejkovač, co více si přát.Vřele doporučuji. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se