Marfael Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Za mě rozhodně dobrá pevná konstrukce, rošt a pak už jen vybrat kvalitní matraci. Postel za takové kačky je...viz video
sibirnaya Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 kazdej to ma postaveny jinak, stejne jako hodinky, nebyl bych zas tak kategoricky.
Edigi Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 (upraveno) @stefanM - zdravim, poridils tedy nakonec neco nebo pozjistoval neco vice? Premyslim o saffronu. Tu 20% slevu sezenu kde? Upraveno 8. března 2016 uživatelem Edigi
Bobisek Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Ač nedotazován, odpovím Po několika letech váhání, vyprovokován problémy ze zády u přítelkyně, jsme v lednu koupili Saffron. Původně jsem to viděl na model Felicity a že si řeknu o těch 20 % slevu, ale nakonec jsem se nechal přesvědčit do vyšší Phantasie, kterou měli vystavenou na showroomu a nám tvrdostí, barvou i rozměrem zcela vyhovovala. Sleva s ohledem na výstavní model dobrá- z tuším 250 tisíc na 160. Dojmy: máme 190 na 210 a postel je obrovská, vysoká- v naší malé ložnici působí trochu komicky (předtím 160 na 200 Ikea Malm ). Po zhruba dvou měsících musím říct, že jde o mnohem lepší spaní (předtím nějaké ultrazdravotní matrace Gumotex), cítím se v posteli lépe, zdá se mi, že mi poskytuje mnohem větší podporu. Možná to je ale jen dopad toho, že je ta postel prostě nádherně velká a drží pořádně pohromadě... Suma sumárum, investice nelituji, když vidím, že lidé mají doma světlo za 100 tisíc či vybavení koupelny v podobných cenových relacích a pak spí na rohožce z Aska, hlava mi to moc nebere...
Edigi Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 No krasne. Jsem rad, ze ac nedotazovan, jsi odpovedel :-). Taky koukam na phantazii. Tos sehnal peknou slevu. To by bylo hned jiny rozhodovani. Na nas zbyla "jen" nova :-D. Prihodil jsem na ni ten o tridu vyssi topper a ze je o nejakych 20-25% stahnu jsem si celkem jisty. Vaham spis z duvodu, ze existuji jen cca sedm let. Zatim to moc neni ozkouseny. A oproti jinym nejsou moc sdilni. Nevim, jestli nejit o dum dal k Hastens.kazdopdne diky moc za zkusenost.
Lamiczka Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Sice se pridam do diskuse taky trochu mimo. O těchto postelích tu proběhla debata i v jiném vlákně a tuším tommas04 má doma hastensku a taky si pochvaloval, říkal, že manželka od té doby přestala mít problémy myslím s ramenem... Já osobně čučím po saffronu už 2 roky, ale u mě bude ještě hodně dlouho trvat, než na to dojde řada. Za víc zkušeností z místních řad bych byl taky rád. A abych tu ještě poopravil jeden názor - i např. Hastens dělá polohovatelnou konstrukcihttp://www.hastens.com/cs/novoria V Praze je outlet, ale nemůžu najít jejich stránky
Edigi Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Jestli myslis outlet Hästens, tak je tady http://postele-outlet.cz. Jsou na Ceskomoravske v Sykorovi vedle kyslik areny nebo jak se ted jmenuje. Ale outletove postele maji i naVinohradske, ruzne si to prevazeji a stridaji mezi sebou.
Conrad Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Tak také uvažuji o posteli ale přemýšlím oč je lepší postel dejme tomu za 100000 a za 600000 tedy jak najít optimální poměr mezi cenou a poskytovanym pohodlím
Bobisek Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Rozdíl v cenách je nutné vnímat mezi značkami a poté v jejich rámci. První je třeba dilema Hastens vs Saffron- podle mého to je v zásadě úplně to samé provedením i materiály, akorát Hastens je celosvětově známý a dělají postele X desítek let, takže stojí dvakrát/třikrát tolik. Jak píše Edigi, může se stát, že příští rok se Saffron složí a pak když se něco stane, problém je na světě... Já jsem si za "jistotu" Hastense připlácet nechtěl (a ani na to neměl), Saffron doufám přežije, pokud ne, věřím, že těch postelí je už tolik, že je vždycky někdo opraví/očalouní. Pokud zvolíš značku, volba konkrétní postele je v podstatě o tom, kolik do celé srandy chceš vrazit. Já chtěl dát maximum 120, když mi ale nabídli o dva levely vyšší model za 160, tak jsem na to kývnul. Myslím nicméně, že bych přežil i na mé původní volbě, jinému zase nebude stačit ta za 600 To ale tady mezi pacienty asi není nutné vysvětlovat...
tommas4 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Je tady jeden drobný rozdíl mezi chronomagořením a postelomagořením, a sice hodinky dáš do trezoru, do hodinkovnice, do šuplíku . . . Ale postele? Jedna do ložnice. Druhá na chatu. Třetí na letní byt. A dál? Kam?
Bobisek Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 No můžeš si je uložit k rodičům, tchyni, kamarádi se taky budou rádi starat, jestli máš osobně problém s umístěním, o něco se už postarám
eskimak Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Nedokazal by som po par rokoch (5?) vyhodit matrac za take prachy. Ci to su postele bez matrace? Btw, niekto tu pisal ze pevny rost... v tom pripade je to ale cele len a len o pevnej konstrukcii (tj slusna homemade konstrukcia by nemala znamenat rozdiel) a o matraci (to chapem). Prave to ale nechcem mat 20 rokov.
Bobisek Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Nebude jednodušší se na ty postele na webu podívat? Poznáš, že to v zásadě žádnou matraci skutečně nemá. Jestli něco bude potřeba vyměnit, tak topper, ale to je ve vztahu k ceně postele zanedbatelná položka.
midloch Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 By mě docela zajímalo, jak se na takové Hastens píchá...
Maxmillian Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Takovy postele uz jsou jenom pro starsi s bolavejma zadama. Na tech uz se jenom spi ;-)
odjinud Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 No hlavně Hastens má design tak někam do Švédska do srubu... Jinak každýmu vyhovuje něco jinýho. Někdo se vyspí líp na tvrdší matraci, jiný ma měkčí. To chce zkoušet.Takže solidní masivní rám, co nevrže a líbí se vám design + zvolit vhodně výšku (asi jediný parametr) a pak je alchymie ta matrace. Pokud je matrace cca 20cm tlustá, vliv roštu je poměrně minimální. Takže základ je ta matrace...
Maker Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Ja som to riesil minuly rok. Potrebovali sme vymenit postel po 13-tich rokoch. Zobrali sme saffron felicity 190x210. Po roku pouzivania sme spokojni. Splnila ocakavania. Ci by ich splnila aj postel o 50% lacnejsia, radsej nechcem vediet Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
pb69 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Na Hastens jsem spal na hotelu v Lisabonu ... není v hlavě ale každopádně v matraci.
TLD Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Psal kuryr, ze veze vosk. O vikendu se dodela ram, pristi tyden rost a postylka bude hotova. Pekne masivni, dubova, tak jak jsme si ji nakreslil Jeste vybrat nejakou slusnou matraci.
WATCHES Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Slušná matrace. Každý Ti poradí něco jiného. Jeden latex, druhý pružiny a třetí paměťovou pěnu. A potom babo raď.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se