martar Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 (upraveno) Lumi možná nesvítí do dálky, ale její odstín - připomíná mi ze sopky vyvrženou pomalu tekoucí lávu, nebo magma v puklinách spálené zem? - k pekelným hodinám perfektn? pasuje. Makrofotky úžasné Upraveno 27. prosince 2015 uživatelem martar
Georgeisin Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Ježiši, ty sou pěkný, fakt!
Horhe Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Hodinky máš moc pěkný, zajímavý. Jsem rád za to, že aspoň pár lidí tady umí uhnout mimo mainstream.K fotkám asi nic dodávat nemusím, prostě paráda.
obchodnik-o3 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 jindro, palec hore za ten netradicny kus, maju stavu...uz sa tesim na zraz aby som ich omrkol...a k tomu remenu, kupis kozeny a k lyziam bude este dobry a foto, radost pozerat
McStinger Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Láva, na lyže... Vy ste zábavná partia Hodinky máš moc pěkný, zajímavý. Jsem rád za to, že aspoň pár lidí tady umí uhnout mimo mainstream. Podobne
Sphinxx Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 MS - >>> Super vlákno, pěkné hodinky a krásné fotky. Díky!
Bells Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) To má prostě koule, ten cifr je naprosto skvělý! Velká gratulace a to i za odvahu jít právě do této varianty. Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem Bells
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Gratulace, cifr vypadá dobře, ale ta guma kua co to je ?
gooseman Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Taktéž musím říci, že se jedná o moc hezké hodinky. I modrá kombinace je dobrá, ale přeci jen červená je o něco lepší. Sám mám při těch cenách v Ashfordu velké svrbění Trochu nemile mě překvapil problém s gumou. Mám ruku taktéž cca 18,5cm a rád nosím s rezervou. Toto bude asi na knop:(
McStinger Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Červené už tuším nemajú, ale s modrou nevyzerajú o nič horšie. Guma je trochu otrava, ale čo už, zvykol som si a neskôr pôjdu na kožu.
McStinger Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Viacerých zaujímalo, ako vyzerajú na malej labke. Tu konkrétne nejakých 16,5 cm. Kto spozná modelku?
obchodnik-o3 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 podla tych modrobielych koraliek by som strelil, je to F.B. ?
McStinger Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Kokso, človek tu pol dňa výmýšľa ťažké otázky, zháňa modelky a potom to niekto do pár minút uhádne. No nevyprdnem sa na to?
nividic Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 Tak já jsem žil v domnění, že děckou tlapku má jenom janko, aha! Jsem to měl sem napsat, i když neseděly ty korálky, bys měl radost, asi. Jinak parádní počin, tyhle hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se