Mikefux Odesláno 1. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Ještě mám takový malý dotaz. Mají monstra mezi nožkami 20 nebo 22 milimetrů? Ještě než jsem objednával jsem někde četl, že mají 22. Někde nepíšou vůbec nic a teď jsem objevil, že mají 20. Už jsem objednal z ebaye svojí oblíbenou gumu s překlápěčkou a nějaké NATO strapy.
JaRooN Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Mají 20mm. Tak holt budeš muset k těm hadrům ještě dokoupit SKX
Mikefux Odesláno 1. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Díky pánové, to je informace, která mě naštvala a potěšila zároveň. Aspoň na ně můžu když tak dokoupit nějaký rozumný užší tah, kdyby originál neseděl. Co třeba tenhle, máte s ním někdo zkušenosti? http://www.ebay.com/itm/18-20-22-24mm-Stainless-Steel-Mens-Watch-Band-Strap-Double-Lock-Flip-Bracelet-/321913336122?var=&hash=item4af387b13a:m:m0EDIRNelKJaT7UfmPONwDQ
USER47 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Proč by originál neseděl? Tohle můžeš řešit, až pokud daná situace z nějakýho záhadnýho důvodu nastane...
JaRooN Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Origo je v rámci této kategorie perfektní, nemusíš se bát...
Mikefux Odesláno 1. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Já jen kvůli délce spony. Ta spona i s extenzí je pěknej macek. O kvalitu se nebojím, již od pohledu je to jiná úroveň než SKX třeba.
AndyAaron Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Original tah je uplne v poho. To co jsi postoval bych na monstra nedaval...
Mikefux Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Tak už jsou doma! Tady jsem udělal pár rychlých fotek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91891-seiko-srp307k1-black-monster/
Mikefux Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 To je svatá pravda, ale k ničemu rozumnému jsme nedošli, takže jsem to vyřešil takhle. Ale jestli o něčem víš, tak to klidně napiš, ať vím pro příště. Stejně si jednou koupím mid size bondovky, takže to teď chvili s těma Monstrama vydržím
eskimak Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Mam aj monster aj skx007 a volba je jednoducha - skx su o level vyssie. Oproti Monster su na pohlad podstatne lepsie spracovane. Monstra maju svoje caro ale ta cena vyroby je tam vidiet. No skx007 je uplne inde, mam radost dat si ich na ruku aj po tych "premiovych" znackach co som zatial vyskusal.
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 To nevim, jestli s timhle souhlasim. Mel jsem oranzova monstra druhe generace a zpracovani bylo na jednicku. Absolutne zadny problem, tah pusobil kvalitnim dojmem a nerachtal. SKX jsem mel v ruce nekolik a takovym solidnim dojmem na me nepusobily. Nebyl to nejaky zasadni prusvih, ale monstra na me pusobily solidneji. Nemluve o rozdilnem strojku. I v ceniku vetsiny obchodniku stoji monstra nad skx...
eskimak Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Monstra su hodne presne (aspon tie moje). Ale dojem z nich je predsa len inde ako z skx007. Su take surove, nedorobene. Skx moze podla mna superit so znacne drahsimi hodinkami.
vintage Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Co se tyče vyvazenosti designu tak asi jo... ale zpracováním nevím nevím...
5etter Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Taky nemohu s Inuitem (eskymák už je dnes prý hanlivé označení) souhlasit. Mám monstra a měl jsem SKX, oboje nové. Monstra jsou zpracováním dál, vypadají poctivěji a méně ošizeně. Nějaké chyby, co jsem měl na SKX mohly být problémem daného kusu (day a date nejsou v rovině, nelícují indexy), ale stěžuje si na to tady víc majitelů. Desigh samozřejmě nehodnotím, to je věcí vkusu každého soudruha...Úplně nejfajnověji vypadají Orient Ray - na pohled jakoby byly z vyšší kategorie leštěnek, i když nejsou.
Daemonultimate Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Monstra jsou zpracováním o trochu vejš než Skx, ty zas vypadaj trochu víc jako normální hodinky, což může být pro někoho plus a pro druhého mínus. Každopádně když se kupujou Seika v téhle třídě, je nejlepší si vybírat z více kusů. Teď jsem ze třech vybral jedny slušný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se