Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Za sebe SKX a jubilee rozhodně doporučuju víc než Monstra.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
  • Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Sice tu padlo, že Citizen ne, ale přesto bych doporučil podívat se na NY0040-17L (metalická modrá) nebo NY0040-09E (kde černá je opravdu černá, ne jak SKX007).

Za pár peněz dostaneš orámované indexy, lunetu s přesným chodem a manuální možnost manuálního nátahu.

Mám je 5 let, strojek šlape přesně, armovák lícuje, datum a den jsou pěkně v rovině, lumi je podle mě lepší než na SKX.

Jo a papírově mají sice 42mm, ale pocitově působí mnohem menší.

ny040-13_zpsde5877a4.jpg

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Odkud jsi? Můžu tě nechat zkusit SKX i Monstra. Ggrand také a určitě nás bude víc. Pak si budeš jistý, zda je to pro tebe cesta, nebo hledat něco jiné.

Bydlím kousek od Prahy, už mám předběžně domluvenou předběžně domluvenou předváděčku SKX, ale bez Monster.

co takhle mako na meshi, strapu, či nějakém jiném tahu?

Co vím tak se snad žádný alternativní tah na Mako nedělá ne?

Odesláno

Mako má standardní úchyt náramku, takže na něj můžeš vrznout cokoli...kůži/gumu/nato/mesh/neorigo náramek apod.

Já bych zkusil Monstra v kombinaci s nato strapem, bude to na menší ruce asi pohodlnější než ten ocelovej náramek, kterej jinak ale není blbej.

Odesláno

Taky bych Citizeny nezatracoval. Třeba Citizen NY2300 jsou velmi povedené.

Více se o nich rozepsal plus moc pěkně vyfotil AndyAaron zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79528-pár-kousků-ve-sb%C3%ADrce/page-3

Jsou sice lehce na budget, ale za možnost cesty mimo hlavní proud bych je zvážil:

http://www.skywatches.com.sg/reviews/citizen-automatic-mens-scuba-divers-watch-ny2300-09g.htm

Odesláno

Bydlím kousek od Prahy, už mám předběžně domluvenou předběžně domluvenou předváděčku SKX, ale bez Monster.

30.12. nebo 4.1. se budu vyskytovat v Praze, tak bych ti je mohl vzít ukazat...

Odesláno (upraveno)

Ty citizeny jsi pred tim vyloucil, tak jsem je sem necpal, ale urcite stoji za zvazeni. Rozhodne plnohodnotna varianta k SKX. Existuje vic barevnych variant.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

30.12. nebo 4.1. se budu vyskytovat v Praze, tak bych ti je mohl vzít ukazat...

Díky za nabídku, 4. ledna už budu v Praze, ale patrně budu objednávat dřív, protože v lednu už nebudu mít čas to řešit. Dám Ti vědět.

Ty Citizeny se mi nijak zvlášť nelíbí, ta korunka na druhé straně, to bych asi nedal. NY2300 jsou sice lepší, ale prostě pořád to není ono a navíc ten jednosměrný nátah, ten se mi nehodí do "krámu".

I když bylo zadání jiné tak momentálně se rozhoduji jestli Monstra nebo SKX007. Táhne mě to k Monstrům, protože už od pohledu jsou lépe zpracované. U SKX se bojím známých nedostatků, jako jsou posunuté indexy atd.  Ale nevím kde nakoupit, nejspíš půjdu do creationwatches.com, tam aspoň posílají DHL.

Odesláno (upraveno)

Co vím tak se snad žádný alternativní tah na Mako nedělá ne?

IMG_4389.jpg

s-l1600.jpg

Nevím přesně v jakém poloměru by měly být ty koncovky, ale takhle s 22mm rovným koncem to na maku taky vypadá dobře..

Upraveno uživatelem roland0
Odesláno (upraveno)

Já měl s Monstrama jeden jediný problém, ovšem zásadní, za chvilku mě naprosto přestaly bavit, a to jsem teda vůbec nečekal. Ovšem stejně jsem to měl i třeba s Golanama, které se mi jinak taky stále líbí, takže v Monstrech chyba nebude:-).

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno (upraveno)

Monstra nosí moja a ruku má 16,5 . 7002 a 6309 ( stejné pouzdro jako SKX) ji přijdou už velké a museli jsme pořídit 4205 (snad si to cislo pamatuju dobře, prostě předchůdce 13)

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno (upraveno)

Tak jsem ještě nafotil na ruce mojí milované všechny tři hodinky... A ruku jsem ji premeril a má 15,5. Snad ti pomůže.

P.S. na natu jsou 7002, na kůži 4205.

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Tak díky všem! Objednána černá monstra z Creationwatches.com Sice lehce přes rozpočet, alespoň to nejde poštou. Už se moc těším.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Pošta má tu výhodu, že nemá takové výpalné jako DHL a dle mě i o chlup nižší pravděpodobnost proclení.

Odesláno

Ano počítal, vyjde to cca na 6,5k. Původně jsem chtěl vzít Draculu na Skywatches, ale malý balíček s udanou hodnotou 12 USD bez pojištění... Prostě jsem se bál.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

No vidíš a to já to mám naopak. Raději mám balíček s nízkou udanou cenou, protože ten je pro zloděje a pro celnici absolutně nezajímavý...

Upraveno uživatelem JaRooN

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...