Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj pánové,

Vánoce jsou pryč a já začínám vnímat kritické projevy hodinkové nedostatečnosti. Chtěl bych to trošku pořešit, moc neutratit, ale nekoupit něco, čeho se budu muset zbavit.

můj rozpočet, přes který vlak nepojede je 6000 Kč, ale 5k je ideál. Já vím, už se to tu řešilo x krát, ale... Výsledkem jsou vždycky v podstatě ty samé hodinky SKX007/9/(13), Monstra nebo Mako/Ray. Další ale... ty hodinky jsou celkem velké (SKX013 jsou zas už celkem málo dostupné). Mako celkem jde, ale ten tah mě moc nepřesvědčil, ač má plné dílky, tak působí tak nějak plechově. Tak se ptám, je vůbec nějaká alternativa?

měly by to být:

- potápky

- cena jak jsem psal

- automaty

- velikost max. 40mm

- na 99% nové!

Doufám, že tím nikoho nerozčílím. Díky za případné návrhy!

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty Citizeny znám, ale ten origo tah má jen přímé koncovky, to mi přijde takové nedodělané.

Ale hlavní komplikace je to, že mají jen jednosměrný nátah. Dostal jsem k Vánocům levný dvojitý winder a potřebuju, aby se tam hodinky mohly vrtět se SARBy.

Jenže když vyřadím z výběru miyotu, zbude ještě něco?

Odesláno

Nic nevymyslíš. Za tyhle peníze jsou nejlepší Monstra. SKX zhazuje hrozný tah. Mako/Ray jsou níž než vzpomínaná Seika. Z menších skoro potápek mě napadá SNZF29, jsou někde na úrovni Mako, 38mm. Občas je někdo prodává nové, ale taky je spíš o štěstí. Dále se nabízí remake/oprášení Seika v podobě Alba AEFD530, ale jsou to soláry. Nad Citizenama bych nepřemýšlel. To je nižší liga než Orient ve zpracování.

Odesláno

Souhlas, Monstra jsou jasná volba. Na vymyšlené už nic jiného nevymyslíš. Mam víc jak rok ty dvojky SRP309 a můžu říct jen superlativa... cena/kvalita, vinikajici přesnost a vydržej všechno :-D Velikost 42 u potapek, ideal. Teď nosím Damasko DA36, ale každý ráno na mě v tý hodinkovnici ty Monstra koukaj a už se těším, až je zase vezmu ;-)

Odesláno

Asi bych k Monstrům dozrál (vzhledově), ovšem mám zápěstí 16cm. Monstra jsou hodinky pro pořádný chlapy, asi by to nefungovalo. Mako mám přes celou ruku (lug to lug 46,5), SKX mají lug to lug o něco kratší.

Odesláno

Jak Ti pisou kluci, vzal bych Monstra. Nejsou to fakt velike hodinky. Jako majitel techto hodinek, nemuzu rict nic jineho, ze za ty penize dobra volba.

Odesláno

S 16cm zápěstím to bude dost na hraně, ale jakž takž nositelný to podle mě bude. Monstra nejsou velký a díky krátkejm nožkám seděj i na menším zápěstí.

Odesláno

Monstra jsou hodinky pro pořádný chlapy, asi by to nefungovalo.

Tohle je nesmysl. nemám sice ruku 16, ale zhruba 18-18,5 ale kulatou, ne rozpláclou, takže ji mám užší a měl jsem Monstra a vypadaly perfektně, opravdu nic velkého. Monstra jsou tady u členů všude po republice, domluv se s někým z tvého okolí na kafčo a uvidíš, že to bude v pohodě.

Odesláno

hele mám zápěstí 16,5cm a došel jsem k SKX013 (k tomu mi pomohly fotky od filo-boxer:)

-koupil jsem je zde na fóru na gumě a nechal jsem si objednat nový tah jubiléé z Altro (mně vyhovuje

jeho váha a doufám, že nikde s ním někde pořádně nezavadím - už tady někdy proběhla diskuze

jak se krásně rozevřela jeho očka - asi lepší než utrhlá ruka)

-zkoušel jsem na srazu pepsiny (SKX009 nebo 007, teď nevím) a byly na mne dost velký

Odesláno

No vy jste mě teda nahlodali, ještě nedávno jsem měl celkem jasno v tom, že největší extrevagance, kterou jsem ochoten koupit jsou SKX009. Vážně uvažuji o verzi SRP313 (Dracula). Zkoušel jsem si to tu poměřit a asi je rovnou objednám.

Akorát to nebude nic ke košili,ani nouzově.

Odesláno

Nejlepší by bylo, kdyby sis je mohl v klidu vyzkoušet a zjistit, co ti sedí na ruku nejlépe. Jinak nám to tu "zaplevelíš" v prodejním vlákně, svejma nepovedenejma nákupama :lol2: ( mluví ze mě závist, já jdu stylem- pokus - omyl a prodejní vlákno podle toho vypadá ).

Odesláno

Monstra jsou ale opravdu větší než SKX. Pro 16cm ruku bych raději volil SKX. Jak si můžeš všimnout na mojí fotce. Hodinky byly podložené tak, aby byly všechny ve stejné výšce a dala se porovnat velikost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Odkud jsi? Můžu tě nechat zkusit SKX i Monstra. Ggrand také a určitě nás bude víc. Pak si budeš jistý, zda je to pro tebe cesta, nebo hledat něco jiné.

Upraveno uživatelem JaRooN

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...