tenge Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Nějak mě to pořád žene dál a jsem nespokojen s tím co mám. Potřebuju radu, co z těch dvou...Explorer I 39 mm (měl jsem a byly skvělé, ale měl jsem..) Explorer II bílé nová verze (neměl jsem, pouze ty starší) Velikost mi u ani jednoho nevadí. Je něco pro a proti? Expy I budou mít asi novější strojek a budou univerzálnější, ale zase expy II jsou zajímavější. Ne že bych byl nadšen z kyklopa, ale co nadělám. Parachrom vlásek je dobrý a vůbec celkové uložení je fajn. Nevím jak expy II? Moony jsou fajn, ale ...zase jsem s nima už celkem dlouho.. dík
LovecK Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Vzal bych 214270 a neco si uz i nechal, teda na tvem miste. Mne se 216270 nelibi, a to vzhledem k velikosti cifru a neproporcnim ruckam, v bile to vynikne samozrejme jeste vic jak v cerne. To snad radsi 16570...
tano Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Za mne urco Expy 2 bile. Skvely rozmer, oranz GMT, elegance a sportovni nadech, paradni citelnost a datumovka.
Tomas_2002 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Mě se moc líbí bílé dvojky. To jsou fakt pěkné hodinky. Jen mi tam vadí ta oranžová GMT ručka a ruší mi celý dojem z toho ciferníku.
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Za sebe ty bílé Expy- celkově parádní ( a ta oranžová je prdácká )- prostě blbý, co člověk, to názor.
honza71 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Co uz si mel si nekupuj. Vezmi ty GMTyckovy.
Chosef76 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Pane, u Tebe je to trochu v hlavě ...přijde mi, že se točíš v kruhu. Rychlé výměny a tendence vracet se....Můj názor znáš. Chce to několik záchytných bodů a pak něco na blbnutí. Nechal bych moony, přikoupil Exp I ...blbnul s nějakými Seiky a sbíral munici na třetí záchytný bod ...LVc. Blbej plán ? ;-)
snake Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 asi blby,ze Ti to pisu zrovna ja,ale mel by sis uvedomit,ze proste nejsi clovek pro jedny hodinky...tak to tolik neres-nevracej se furt dokola k tomu co si mel a zkousej a zkousej a zkousej vsak je tolik hezkejch hodinek
tenge Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Chosef76:Není to blbej plán, jen mě čeká akvizice na 4 kolech, takže tvůj plán má pouze 1 chybu a to v budgetu. Ale máš pravdu, že je to v hlavě :-) .Snake: máš pravdu...půjdu do něčeho co jsem neměl..tak to vypadá na expy II bílé na chvíli
African Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Za mě dvojky, když si ty jedničky už měl :-) Jinak mě u dvojek trochu vadila ta výrazná ručka, vím jde o ikonu, ale já ji tam vždycky při pohledu viděl dříve než hlavní čas, asi bych si zvykl ale to prvotní bouchnutí Gmt ručky do oči prostě nic moc.
Frantik Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Dvojky v černém jsou nejlepsi :-) Ostatní Expy jsou pro děti nebo maximálně teenagery :-)
tenge Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Překáží ta oranžová ručka hodně? Co pocitově, mají 42mm, není to uz dost? Tady na fóru jich moc není co..
Ondrej71 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Dvojky v černém jsou nejlepsi :-) Ostatní Expy jsou pro děti nebo maximálně teenagery :-)Já Ti dám pro děti Na 19,5 ruku v absolutně v pohodě Šel bych do Exp I. Jsou nadčasovější, II tě přestanou bavit dříve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Překáží ta oranžová ručka hodně? Co pocitově, mají 42mm, není to uz dost? Tady na fóru jich moc není co..Mě ta oranžová vadila hodně. Proto jsem je měl jen asi 2 měsíce a šly. Jinak 42mm je v pohodě. I když 40mm je pro rlx (aspoň pro mě) ta nejlepší míra.
jacob Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Mě by nebavilo vybírat hodinky s tím, že jsou na chvíli a stejně pujdou do světa :-). To už není radost, ale starost.
tenge Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Ba ne, pro me je radost vybírat a těšit se na nový kus. Člověk nezůstane na jednom místě, ale vyzkouší co se mu líbí .. Kdybych musel jen nakupovat bez prodeje tak si moc kousku nevyzkousim a presne jak píše Snake... Je potřeba zkoušet Však já nevybírám definitivní, na to nejsem správný typ
Frantik Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Překáží ta oranžová ručka hodně? Co pocitově, mají 42mm, není to uz dost? Tady na fóru jich moc není co..42 mm je super, nejsou to takova mala prichcipla :-) A ta rucka je nejhezčí prvek. Když budes mít cestu, predvedu :-)
semi001 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Ty voe, bez jsi to někam zkusit a porovnat, sto lidi sto chuti... Nejsi tu tyden , aby jsi pokládal , tyto stupidní otázky snad Taky jsi vystřídal nespočet hodinek , tak by jsi mel byt schopny , udělat jsi vlastní názor
Kristian.nov Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 42 mm je super, nejsou to takova mala prichcipla :-) A ta rucka je nejhezčí prvek. Když budes mít cestu, predvedu :-) Pro NORMÁLNÍHO člověka jsou velký! :-) tenge: Expy II starší, menší a bílá verze! Jinak ale ta oranžová na černých co má Frantík, je na těch hodinkách parádní!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.