JanNovakJan Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 (upraveno) Děkuji za radu. No kamarádka mi ještě poradila hodinky Lington, nemáte s nimi nějaké zkušenosti?Určitě bych vydržel, max. to dostane ke třicetinám Upraveno 28. června 2016 uživatelem JanNovakJan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 To se teda máme na co těšit.:-DMěli bychom s tím přestat, ještě přilákáme takovýho toho vykuka, kterej tenhle brak prodává a chvíli tu s tím v každým druhým vlákně spamoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 zatím žádná odpověď na můj dotaz, možná i jinak... Jednoduché, vkusné oblekovky, automaty, do 20 tisíc. Doporučili by jste? Jsem sice líný a dlouhodobě zvyklý na bezúdržbovost solar Citizenů, ale láká mě zkusit něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 zatím žádná odpověď na můj dotaz, možná i jinak... Jednoduché, vkusné oblekovky, automaty, do 20 tisíc. Doporučili by jste? Jsem sice líný a dlouhodobě zvyklý na bezúdržbovost solar Citizenů, ale láká mě zkusit něco jiného Vlákna s podobným zadáním se tu opakujou skoro na každý stránce, zkus to trochu projít. Z hlavy mě napadá třeba Tissot Le Locle, Tissot Visodate, Seiko SARB/SARX/SDGM, nějaký Orient Star atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaD Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Mám. Hodinky Lington jsou zbruba stejně vhodné k 29. narozeninám jako Patek Philippe Calatrava s koženým páskem. Nebojte se je koupit.Děkuji. No hledala jsem právě něco do 3tis. Takže říkáte, že se nemusím bát je objednat? Připadají mi hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Děkuji. No hledala jsem právě něco do 3tis. Takže říkáte, že se nemusím bát je objednat? Připadají mi hezké To je celý nějakej vtip, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Děkuji. No hledala jsem právě něco do 3tis. Takže říkáte, že se nemusím bát je objednat? Připadají mi hezkéAno, jsou hezké. Ty se musí líbit každému, nejen k 29.narozeninám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Děkuji. No hledala jsem právě něco do 3tis. Takže říkáte, že se nemusím bát je objednat? Připadají mi hezké To je nějaká provokace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) další cvičení vojáků... (btw, nevim proč se to řeší tady - na rady ohledně koupě hodinek jsou existující vlákna, nebo si tazatel založí vlastní) Upraveno 30. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 další cvičení vojáků... Jo, taky mi to připomíná tohohle experta. Někdo by to měl promazat, akorát to tu zasírá vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Vlákna s podobným zadáním se tu opakujou skoro na každý stránce, zkus to trochu projít. Z hlavy mě napadá třeba Tissot Le Locle, Tissot Visodate, Seiko SARB/SARX/SDGM, nějaký Orient Star atd. Děkuji Ta Seika jsou plus mínus stylem to, co se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Myslím, že by tenhle článek měl být jakýmsi intrem pro většinu nováčků tady na fóru moc Pěkně napsáno. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Článek je velmi přínosný a parádně srovnaný. Jen si dovolím nesouhlasit s jedním bodem, kdy autor píše, že na názoru ostatních na vzhled hodinek vůbec nezáleží. Ono to pak úzce souvisí s likviditou, kterou autor také bere v potaz jako důležitou. vše ostatní zlatá slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Moc hezky napsáno. Pomohlo mi to v rozhodování! Dky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxavatar Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Dobrý den Všem, Tímto prosím o radu jaké první pořádné hodinky vybrat .. je mi čerstvě po 40 a chtěl bych si udělat radost .. z minulosti jsem považoval za dobré hodinky od Citizenu a tak moje první kroky směřovali k tomuto výrobci ...v podstatě jsem se rozhodoval mezi citizen a seiko ..ale protože si vždy před každou větší koupí snažim udělat svůj názor tak jsem začal číst a studovat různé články a k mému údivu zrovna citizen není nějak brát jako doporučení hodnou volbu.. co tedy vybrat ?? líbí se mi hodinky s chronografem..ne že bych to využil ale prostě se mi na ruce líbí :-) ... tedy začal jsem pokukovat i po dalších značkách ..ale tak abych se vešel do nějakého přiměřeného rozpočtu .. asi bych si vybral i něco od Certiny nebo Tissot.. jsem ochoten ale utratit tak 15-17tisíc max :-) bohužel více by mi v rodině neprošlo... přiznám se že zatím byly favoritem citizen rádiem řízené ecodrive Citizen AT8110-61E, asi za těch (16tic) ... u certiny C001.639.11.057.00 (16tic), a něco od tissot se vejdu do jen bateriií pohaněných, ale nevím jaká je zkušenost z výměnou baterie a třeba kolik tento servis stojí vč. tlakové zkoušky atd.. předem děkuji za jakékoli doporučení .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ty články o Citizenu bych chtěl vidět, autoři asi budou po lobotomii. Tady si vybereš http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-radio-controlled-watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtxx Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Dobrý a pravdivý, před pár lety jsem si koupil první mechanický Seika a teď už, po propadnutí, se poohlížím po lepších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxavatar Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ty články o Citizenu bych chtěl vidět, autoři asi budou po lobotomii. Tady si vybereš http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-radio-controlled-watches Díky za tip na stránku .. máte zkušenosti z koupí z těchto stránek ?? ...to jsou nějaké starší modely ? ..většinu z nich nenacházím u našich prodejců .. a proč třeba hodinky citizen které stojí u nás 42tic jsou tady k mání za 16tis .. zdá se mi ten rozdíl až moc velký..i kdybych k tomu přidal ještě i clo tak stejně .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Zahraniční eshopy jako dutyfree, creationwatches, skywatches apod. mají i modely made in Japan, které sem oficiálně nikdo nevozí, proto je ta nabídka nesrovnatelná. Cenovou politiku by asi musel vysvětlit někdo povolanější, já to neřeším a takřka vždy nakupuju venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se