Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení kolegové.

Moc často do diskuzí nepřispívám, nicméně myslím, že načteno mám zde asi víc, než je zdrávo.

Dostal jsem se do fáze, kdy nutně potřebuji potápky. Postupem času mně na výběr zůstaly tyto dva kousky a já se neumím rozhodnout pro jeden z nich. Potřebuji tedy jen trošku popostrčit k jednomu, nebo druhému.

Pokud byste vybírali z těchto dvou typů, který by to byl?

Předem děkuji za jakoukoli radu.

Odesláno (upraveno)

Od štajnů jsou mi celkem sympatický ty nový titanovky se Soprodem A10, jinak je to imho v tý potápkový řadě dost nuda.

Za ty penize taky toto. Vetsi wr, safir, titan, keramika. Nosi se skvele.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Citace s fotkou...
Návštěvník YPO
Odesláno

já tak trochu nechápu tudle otázku po třech letech na fóru, ale každej asi nečte všechno .... já bych si určitě koupil seiko a když bych musel pod pohrůžkou násilí koupit steinhart (tenhle model), tak 42mm .... 44mm jsou přerostlý 42mm .... 

Odesláno (upraveno)

Od štajnů jsou mi celkem sympatický ty nový titanovky se Soprodem A10, jinak je to imho v tý potápkový řadě dost nuda.

GMT pepsiny, tyhle titanovky a pak nuda.

Šel bych do Sumo.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tak to bylo dost rychly a dost jednoznacny.

Ty titanovky jsem taky zvazoval, ale bojim se toho materialu. Mam z titanu par nozu a ve srovnani s oceli je to blato (ovsem nevim, jaka trida titanu je na tech steinech). U ocean 1 nezkousnu kyklopa a datumku obetovat nechci.

Odesláno

Kurnik, chtěl jsem tady dát nějaký ironický post, ale pak mi to nedalo, popátral jsem v mobilu po starých fotkách... a musím vám dát za pravdu - fakt to vypadá hnusně... :death:

post-35497-0-19001500-1451604949_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...