sr71 Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 pro zajímavost jsem se na stránkách Conrada díval do návodu k těm prostředním automatům a je tam nějaký zmatek s popisem nastavení datumu: Nastavení času Vytáhněte zcela korunku (do polohy 3) a jejím otáčením ve směru pohybu hodinových ručiček nastavte správný čas. Po nastavení správného času zatlačte opět korunku do její výchozí polohy (poloha 1). Změnu data lze provést pouze o půlnoci. Provedete-li změnu data na příklad v poledne (ve 12 hodin), pak musíte posunout čas přesně o 12 hodin dopředu. Nastavení data Dejte prosím pozor na to, že nesmíte nastavovat datum mezi 21. hodinou večerní a 6. hodinou ranní. V tomto případě hrozí nebezpečí poškození hodinového strojku. Vytáhněte korunku do střední polohy (poloha 2) a jejím otáčením nastavte ve směru pohybu hodinových ručiček správné datum. Po nastavení správného data zatlačte opět korunku do její výchozí polohy (poloha 1). zajímalo by mě jak je to doopravdy s tou "nebezpečností" přestavovat datum v určité časy, stalo se už někomu že by se mu tím hodinky poškodily? týká se toto např. i kalibrů prim? nebo je to jen záležitost kalibrů se zrychleným překlápěním? myslím že podobné téma se zde na fóru nedávno řešilo, ale nejsem z toho moc moudrý, lze podle něčeho určit u kterého kalibru toto hrozí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 sr71 napsal: pro zajímavost jsem se na stránkách Conrada díval do návodu k těm prostředním automatům a je tam nějaký zmatek s popisem nastavení datumu: Nastavení času Vytáhněte zcela korunku (do polohy 3) a jejím otáčením ve směru pohybu hodinových ručiček nastavte správný čas. Po nastavení správného času zatlačte opět korunku do její výchozí polohy (poloha 1). Změnu data lze provést pouze o půlnoci. Provedete-li změnu data na příklad v poledne (ve 12 hodin), pak musíte posunout čas přesně o 12 hodin dopředu. Nastavení data Dejte prosím pozor na to, že nesmíte nastavovat datum mezi 21. hodinou večerní a 6. hodinou ranní. V tomto případě hrozí nebezpečí poškození hodinového strojku. Vytáhněte korunku do střední polohy (poloha 2) a jejím otáčením nastavte ve směru pohybu hodinových ručiček správné datum. Po nastavení správného data zatlačte opět korunku do její výchozí polohy (poloha 1). zajímalo by mě jak je to doopravdy s tou "nebezpečností" přestavovat datum v určité časy, stalo se už někomu že by se mu tím hodinky poškodily? týká se toto např. i kalibrů prim? nebo je to jen záležitost kalibrů se zrychleným překlápěním? myslím že podobné téma se zde na fóru nedávno řešilo, ale nejsem z toho moc moudrý, lze podle něčeho určit u kterého kalibru toto hrozí?U hodinek bez zrychleného překlápění to nemáš čím zničit. No ale u hodinek od Konráda nevím, tam je asi hold třeba natočit budík na půlnoc když chceš seřídit datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 další chytrolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 hciq napsal: další chytrolín Sobota, 6:50. Koukám, že pan umělec chlastal (nebo pracoval) přes noc...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 trhni si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 Pán umělec je dnes koukám nejchytřejší ze všech...já si jen přečetl návod "Změnu data lze provést pouze o půlnoci..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2007 A podle všech jeho příspěvků dnes ráno se dá soudit, že se mu výsledek nepodařil. Teď jenom jestli pracoval nebo dělal do nějaké baby... No, doufejme, že to bylo to první, přes den se vyspal a mezitím ho políbila múza. Pokud je alespoň jedna z těch tří doměnek nepravdivá, tak s ním dnes zase nebude k vydržení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 Možná provedu testovací nákup, neboť se mi zachtělo koupit tátovi k Vánocům cibule a ty od Konráda nevypadají úplně zle (cca 1 500 Kč). Ale ještě jsem je neměl v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 Pokus číslo 2 vložit fota Madison letecké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jas361 Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 Nevypadají až tak zle, teda až na tu korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 4rur - to je čína? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 gandalf napsal: 4rur - to je čína? Jestli je to čína to nevím. Já původně myslel, že je to USA, ale fakt nevím. Jo a k té korunce ta mě právě zaujala a proto jsem je koupil. Takové rádoby Archimede Pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 rur napsal: Takové rádoby Archimede Pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 rur napsal: Jestli je to čína to nevím. Já původně myslel, že je to USA, ale fakt nevím. Jo a k té korunce ta mě právě zaujala a proto jsem je koupil. Takové rádoby Archimede Pilot Je to fakt nerez jak bylo napsáno? Kdyby jo tak bych to koupil jen kvůli pouzdru..., ale vzhledem tomu, že je tam nápis Stainless steel back... tak to je asi chrom, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr71 Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 na těch Madisonech pouzdro nerezové nebude, viděl jsem je trochu "onošené" a na hranách prosvítala mosaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2007 sr71 napsal: na těch Madisonech pouzdro nerezové nebude, viděl jsem je trochu "onošené" a na hranách prosvítala mosaz No taky si myslím, už jsem viděl na mosaz otřelé hodinky s nápisem celonerezové, ale obráceně jsem je lhát ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 Pánové, ty hodinky (Madison) stojí 635 Kč neboli cca 33 USD! Přísnost posuzování musí být úměrná ceně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 Prosím tě, co je v těch Madisonech za stroj? a jaký je průměr? Vypadají na pořádný kus. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr71 Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 průměr je 44mm (bez korunky) a stroj v nich je "no name" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2007 (upraveno) sr71 napsal: průměr je 44mm (bez korunky) a stroj v nich je "no name" To byl doslova stroječek. Snad 1,5cm . Proto žádná váha taky, lehoučké jako pírko. Na ruce , ale pozornost budili :) . Znáte to po čem nic ....... Upraveno 31. října 2007 uživatelem rur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se