laskajefajn Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Tak už je doma holka.Seznamuju se s ni akorát nemužu přijit na to kde se dá nastavit smyčka.Jinak vše nastaveno a zatím to vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Jj je bez gps souradnic. Mam to do sluzebniho auta. Ve svem mam jinou ktera je o nekolik rad jinde : DOD LS430W a tam je dobry obraz i v noci. Od DOD LS460W a LS470W důrazně varuju, měl jsem jich asi 7, pač jsem jich musel 6 reklamovat. Každá nahrává jinak dobře, jinak ostří, vydává šílený zvuky a obecně je to šmejd. U těch starších verzí se to dá, ale do ničeho od DOD bych už znovu nešel. Jediné snad pozitivum je DOD servis, tam si o mě sice už myslí že si ty kamery snad dávam do mikrovlnky protože tolik reklamací od jednoho zákazníka ještě neměli, nadruhou stranu vždy chybu uznali a nikdy se nesnažili chytračit. Nadruhou stranu 6 reklamací x měsíc = bez kamery za rok a něco na cca 50% období, protože servis je na slovensku a neni vyjimkou ze ji odeslou uplne nekomu jinymu (slovaci) omylem. Nakonec místo DOD LS460W poslali tu LS470W, kterou jsem musel upravit elek. páskou abych z toh dostal slušný výstup. Což u produktu co stál zezačátku 7,8k považuji za extrémní. Upraveno 1. února 2017 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tady pro inspiraci, jak to mám já. Jde o verze mini 0803 a mini 0805, kupováno na Aliexpressu, jednou dokonce jedna poslána na reklamaci (poštovné cca 80,- Kč, trvalo to do 2 týdnů a dorazilo jim to, ač adresa byla na celý štítek). Mám vepředu u zrcátka na straně spolujezdce, vzadu mám další (je vidět ve zpětném zrcátku). Kabeláž jsem vedl pod stropem, A sloupkem řidiče k pojistkám, takže vedení není vidět, kromě kousku u kamery. Zadní je vedena výplní dveří a pak průchodkou a C sloupkem k CL napaječi v kufru, ale mám to tam taky zabudováno, takže CL je pořád k dispozici a nic nikde není vidět. V případě potřeby jdou kamery vysunout ze základny (v nich je GPS), ale nedělám to nikdy. Zadní nikdo nehledá, přední není téměř vidět. Video použitelné (Full HD), jediný problém je někdy rušení, kdy pak problíkává barevné rušení v obrazu a zvuk je taky rušen, ale použitelné je to i pak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Ahoj,ja používám tuhle:http://www.spyelektro.cz/kategorie/onboard-kamery-do-auta/novinka-2016-dualni-sirokouhla-onboard-kamera-140-s-gps-a-2-7-obrazovkou/Vozim lidi tak se mi hodi zaznam z kabiny. Akorat bacha pri nakupu delaj se fejky u kterych nejdou vsechny funkce. Ja kupoval z vyse uvedeneho odkazu a vse jde jak ma. Doporucuji kartu 16GB tridy 10 (rychlost zapisu) s 32GB to blbne. Mam zapojeny na primo,zaplej g senzor na max citlivost a aktivni detekci vibrace. Tedy nenahrava furt,jen pri otresu zmene rychlosti (brzdeni) a pod... Pri tom zaznamenava GPS pozici. Samozrejme moznosti nastaveni je dost. A v tomto modu to baterce v aute nevadi. Po aktivaci nahravani zaznamenava cca 2minuty a kdyz nedojde behem te doby k zadnym otresum prejde do klidoveho rezimu. Dobry kdyz vas nekdo nabori na parkovisti. Za mne za ty prachy supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuldan Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Zdravím, nedávno mi přestala fungovat moje starší kamera v autě a tak jsem se rozhodl pořídit novou. Bohužel jsem to přestal sledovat, takže teď vůbec nevím jak na tom kamery jsou. Už jsem projížděl recenze, ale spíš bych preferoval od někoho osobní zkušenost. Pomůže mi prosím někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Dovolím si oživit toto téma. Když vidím co se děje na silnicích a i vzhledem k osobní zkušenosti (kdy by se mi kamera hodila) jsem se rozhodl nějakou si konečně pořídit. Protože většina z těch uvedených v tomto vlákně již není aktuální (a ani dostupná) rád bych se zeptal na nějaká vaše čerstvá doporučení a zkušenosti. Jakou koupit - poměr cena / výkon. Díky moc za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Tohle by mělo být ještě platné chodí mi to druhým rokem zcela bez problému a umístěni za zrcátkem je perfektní.http://www.kanaco.cz...hd-dvr-kamerou/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Na aliexpres jsem zkusil objednat tohle: RUCCESS Dash Camera Mini 0906 Car Dash Cam Dual Lens GPS Logger Full HD 1080P 170 Degree Novatek Night Vision With Rear Cam 2017. Je to přední a zadní kamera. Tady jsem v nějakém shopu k tomu koupil skryté napajeni a dnes vše šlape. Kamera je jako výše pro mě skrytá za zrcatkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 já to mám řešené takto. Při nastartování automaticky začne nahrávat. No a mikrofon a GPS mám nastevený na vypnuto :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 (upraveno) Asi se zeptám blbě, ale nenechávám na očích v autě nic aby to nepřitáhlo čorkaře, kamerka mě přijde jako červený hadr, nebo se to nekrade, že to překouknou ? Mám starší, na sklo a dávám to, jen na delší cestu, jinak je v kaslíku (což je samozřejmě blbost). Prosím Gustave co je to za model, to vypadá jakože skoro součást auta (čidlo), děkuji. Upraveno 13. září 2017 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Je to tahle https://www.tssgroup.cz/full-hd-kamera-do-auta-pod-zpetne-zrcatko-bdvr-03/ Jj, je parádně zabudovaná, takže vypadá jako součást auta. Nikde necumi žádný kabely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 To vypadá fakt dobře, jen to video bych na dnešní dobu čekal trochu v lepší kvalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Díky, jo, to bych risknul. Měl jsem tu na zrcátko (nějaká chinanoname), ale nějak mi to nevyhovovalo (nešly sklopit clony a bylo hůř vidět a taky se rozbila :-).A obraz, na tu potřebu asi stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Myslím, že full HD stačí na tohle... co bys chtěl víc? 4k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Máš to zapojené do zapalovače? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Na tu Gustavovu opět běží akce na gearbestu - https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_375217.html - za 32$ hodně parády. K tomu za nějakých 7$ GPS a není co řešit. Upraveno 14. září 2017 uživatelem dieegoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Máš to zapojené do zapalovače?nemám. Vůbec nevím, jak to je zapojeny. nikde ani kabel. Prostě to vypadá jako dešťovej senzor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Tak to bude ucvaknutý a připojený na dráty před zapalovač. Jako dobrý, ale když už mám okolo zrcátka 3 (_?_) takových senzorů z fabriky tak to bych to musel nacpat někam nevím kam sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Asi to tak bude Upraveno 14. září 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 ahoj kolegové, malinko si dovolím oživit vlákno, nemáte nějaký nový postřeh, radu, nápad, zajímavou nabídku, kde co koupit, zatím uvažuji o té co má Gustaf díky za případnou inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se