Přejít na obsah

Kamera do auta

Doporučené příspěvky

Ahoj panove, potrebuji poradit....aktualne vybiram kameru do auta, potrebuji urcite dve funkce aby umela a to, moje auto ma permanentne

zapalovac pod proudem, menit to nikterat nebudu, proto potrebuju kameru, ktera se umi i tak vypnout, nebo prehodit do parkovaciho rezimu...aktualne jednu

kameru zkousim, neni ma, ale musim vzdy kdyz zaparkuju vyndat nabijecku ze zapalovace, coz je neprakticky....

Druha vec na ktere netrvam, ale bylo by to pro mne lepsi, aby usb port pro nabijeni byl zespoda kamery, neee z boku, jelikoz kabel nemam nikde schovanej, tak

to chci tahnout hned nejkratsi cestou dolu...

Jinak me staci zakladni funkce, aby mela vestavenou baterku, automaticke mazani, sla precist spz vozidla....gps a atp. nepotrebuji...

Moc vam dekuju za kometny a tipy....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj panove, potrebuji poradit....aktualne vybiram kameru do auta, potrebuji urcite dve funkce aby umela a to, moje auto ma permanentne

zapalovac pod proudem, menit to nikterat nebudu, proto potrebuju kameru, ktera se umi i tak vypnout, nebo prehodit do parkovaciho rezimu...aktualne jednu

kameru zkousim, neni ma, ale musim vzdy kdyz zaparkuju vyndat nabijecku ze zapalovace, coz je neprakticky....

Druha vec na ktere netrvam, ale bylo by to pro mne lepsi, aby usb port pro nabijeni byl zespoda kamery, neee z boku, jelikoz kabel nemam nikde schovanej, tak

to chci tahnout hned nejkratsi cestou dolu...

Jinak me staci zakladni funkce, aby mela vestavenou baterku, automaticke mazani, sla precist spz vozidla....gps a atp. nepotrebuji...

Moc vam dekuju za kometny a tipy....

Používám už přes 3 roky tuhle - http://www.kamery-do-auta.cz/cs/topcam-micra-x7-neoprenove-pouzdro-zdarma-3/ .. kabel se dává do držáku kamery a ten jde napozicovat různým způsobem.

Jinak to mám píchlý do zásuvky, která se zapne při odemčení auta a vypne 15 minut po jeho zamčení.

Jinak mám ještě udělaný napájení pro Genevo ze zpětnýho zrcátka, kam leze šťáva pouze při zapnutym zapalování, taky možnost.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Aj v Rakusku sa moze pouzivat auto kamera.Mam ju v kazdom aute a skoro obden jazdim do Viedne.Nemaju problem s kamerou v aute,ani s pouzitim zaznamu pre policiu,alebo poistovnu,ale nahravky z kamery nesmiete zverejnovat na socialnych sietiach a podobne a mali by ste zaznamy premazavat do urcitej doby.Teda ak niesu predmetom dokazovania pre vyssie spomenute instancie.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...