Bullet Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Ahoj panove, potrebuji poradit....aktualne vybiram kameru do auta, potrebuji urcite dve funkce aby umela a to, moje auto ma permanentnezapalovac pod proudem, menit to nikterat nebudu, proto potrebuju kameru, ktera se umi i tak vypnout, nebo prehodit do parkovaciho rezimu...aktualne jednukameru zkousim, neni ma, ale musim vzdy kdyz zaparkuju vyndat nabijecku ze zapalovace, coz je neprakticky....Druha vec na ktere netrvam, ale bylo by to pro mne lepsi, aby usb port pro nabijeni byl zespoda kamery, neee z boku, jelikoz kabel nemam nikde schovanej, takto chci tahnout hned nejkratsi cestou dolu...Jinak me staci zakladni funkce, aby mela vestavenou baterku, automaticke mazani, sla precist spz vozidla....gps a atp. nepotrebuji...Moc vam dekuju za kometny a tipy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 bud ji napojis naprimo na elektriku, aby kamerka poznala, kdy otocis klicem, nebo opravis zapalovac :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Mam posledni Oktavku a ta to tak zkratka ma, proto jsem psal ze to menit nebudu, jine reseni neni, nebo to jine kameryneumi nejak rozpoznavat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Najít místo, kde je napětí jen při zapnutém zapalování a tím spínat relé, které zapne napájení kamery.Nebo akcelerometr, vyhodnocovat pohyb nějakým jednočipákem a tím spínat kameru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Ahoj panove, potrebuji poradit....aktualne vybiram kameru do auta, potrebuji urcite dve funkce aby umela a to, moje auto ma permanentnezapalovac pod proudem, menit to nikterat nebudu, proto potrebuju kameru, ktera se umi i tak vypnout, nebo prehodit do parkovaciho rezimu...aktualne jednukameru zkousim, neni ma, ale musim vzdy kdyz zaparkuju vyndat nabijecku ze zapalovace, coz je neprakticky....Druha vec na ktere netrvam, ale bylo by to pro mne lepsi, aby usb port pro nabijeni byl zespoda kamery, neee z boku, jelikoz kabel nemam nikde schovanej, takto chci tahnout hned nejkratsi cestou dolu...Jinak me staci zakladni funkce, aby mela vestavenou baterku, automaticke mazani, sla precist spz vozidla....gps a atp. nepotrebuji...Moc vam dekuju za kometny a tipy.... Používám už přes 3 roky tuhle - http://www.kamery-do-auta.cz/cs/topcam-micra-x7-neoprenove-pouzdro-zdarma-3/ .. kabel se dává do držáku kamery a ten jde napozicovat různým způsobem.Jinak to mám píchlý do zásuvky, která se zapne při odemčení auta a vypne 15 minut po jeho zamčení. Jinak mám ještě udělaný napájení pro Genevo ze zpětnýho zrcátka, kam leze šťáva pouze při zapnutym zapalování, taky možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Co zásuvka USB? Ta je taky trvale napájená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 KFL - díky kouknu Ano, USB je taky stále napájena ... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Napájení aktivní antény z rádia tam asi nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Ved za par korun mas modul na spinanie dennych svetiel pre stare auta ktory podla zmeny napatia (po starte auta) zopne rele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Má tam kameru z Aliexpress. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuldan Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Ahoj, jak je to s používáním kamery v zahraničí? Mám kameru truecam a6, takže je tam i zadní kamera a nerad bych kvůli tomu měl někde problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Nevim jak jinde ale v Nemecku, Rakousku a na Slovensku ji sundavam. Nekde jsem cetl ze nemuze byt na čelnim skle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Na Slovensku? Preco? A v Nemecku?Rakusania to postavili mimo zakon, ale zvysok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 (upraveno) V Rakousku kameru mít nesmíš - ochrana osobních údajů. EDIT: eskimak byl rychlejší... Upraveno 22. února 2018 uživatelem par-pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Bratia jak je to na Slovensku muze byt kamera stejne jako u nas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Aj v Rakusku sa moze pouzivat auto kamera.Mam ju v kazdom aute a skoro obden jazdim do Viedne.Nemaju problem s kamerou v aute,ani s pouzitim zaznamu pre policiu,alebo poistovnu,ale nahravky z kamery nesmiete zverejnovat na socialnych sietiach a podobne a mali by ste zaznamy premazavat do urcitej doby.Teda ak niesu predmetom dokazovania pre vyssie spomenute instancie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuldan Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Takže jestli to dobře chápu, tak jediný co by mohli být problémy je Rakousko, ale Gombo zase píše, že tam problémy taky nejsou. Teď si vyber. Zveřejňovat na soc. Sítích určitě nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bachorik Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Jestli máš obavy, tak jí prostě sundej při průjezdu Rakouskem a máš klid. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se