Přejít na obsah

Seiko Sumo černá nebo modrá

Návštěvník Strocek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

No, tak to si mu hodně pomohl. :)  Jsou to echt potápky, takže modrá nebo oranžová, ať to k té vodě a létu pasuje. Oranžovou nechceš a MM máš černý, tak určitě modrá. Ale jsem zaujatý, sám mám modré se safírem s modrým AR a navíc mám modrou barvu velice rád, tak můj názor možná nebude úplně objektivní.

Musim říct, že jsem si docela početl o tom tunění Sum. Já bych je nechal v origo stavu, ale chápu, že když si to chce někdo vytunit proč ne, ale taky jsem koukal že to jdou dva tábory  :)

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Osobně musím říct, že jsem se s barvičkami hodně vyřádil. Modré, červené, žluté, fialové... A skončil jsem u černých. Barva se časem přejí. Pokud je chceš na chvilku a užít si barvu, jdi do modrých. Pokud to mají být hodinky na delší dobu, tak černé...

Odesláno

Osobně musím říct, že jsem se s barvičkami hodně vyřádil. Modré, červené, žluté, fialové... A skončil jsem u černých. Barva se časem přejí. Pokud je chceš na chvilku a užít si barvu, jdi do modrých. Pokud to mají být hodinky na delší dobu, tak černé...

Pod toto bych se podepsal- dlouho jsem toto promýšlel u Hamiltonu a došel ke stejnému názoru. Modrá je krásná, ale okouká se. Černá je decentní.

Za mě vem černý, možná ti vydrží déle.

Odesláno

Podle mě se tmavě modrá na SBDC 003/033 jen tak neokouká. Zejména pokud jsou hodinky na léto a člověk má další (černé) hodinky na zimní období. Sám jsem moc rád, že mám modré, a nemůžu se dočkat, až bude počasí na ohrnutý rukáv. Ta modrá je decentní, neubírá hodinkám na eleganci, ale přitom je dělá zajímavé a dává jim grády. Odstín se v závislosti na podmínkách umí m?nit. A kombinace tmav? modrého cifru a zelenkavé lumi je skvělá (zelená a modrá, pro chronoblázny dobrá) :D

Odesláno

Já jsem měl 2x černé a 2x modré, z toho je vidět, že ani taková zkušenost nestačí a rozhodování je těžké, dnes bych dal 51:49 pro modré.

Odesláno

Podle mě se tmavě modrá na SBDC 003/033 jen tak neokouká. Zejména pokud jsou hodinky na léto a člověk má další (černé) hodinky na zimní období. Sám jsem moc rád, že mám modré, a nemůžu se dočkat, až bude počasí na ohrnutý rukáv. Ta modrá je decentní, neubírá hodinkám na eleganci, ale přitom je dělá zajímavé a dává jim grády. Odstín se v závislosti na podmínkách umí m?nit. A kombinace tmav? modrého cifru a zelenkavé lumi je skvělá (zelená a modrá, pro chronoblázny dobrá) :D

Souhlas, konečně někdo kdo tomu rozumí :D

Odesláno

nedávno jsem se taky rozhodoval zda vybrat modré nebo černé...nakonec to dopadlo pro černou,ale je pravda,že už jedny modré orisky doma mám,takže ... ,ale nebýt toho tak nevím jaké by ted byly na ruce... :) 

Návštěvník Strocek
Odesláno

To se asi dalo čekat, že to nebude jasný. Ty co měli obojí a zůstali u černých by mě asi zlomili, ta černá sice nebude ze startu tak aktraktivní, ale dlouhodobě by měla delší potenciál, ale zase chápu názor mít jedny černý proč je neprotočit s modrými..., ale jak jsem psal byl to nához do placu a zas tak aktuální otázka to není. Krom toho jsem v hledání různých fotek a infech jsem narazil i na titanový shoguny o kterých jsem teda doteď neměl ani páru, ale tam už je cena někde jinde. Vypadá to, že kolega z práce mě předběhne o sumech uvažeje rálněji než já a ten je rozhodlej pro černou, tak bude alespoň možnost se podívat in natura. Každopádně díky za názory a postřehy. Samozřejmě nechávám prostor pro další, jak vidno toto téma řešilo více fóráků.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Kluci nemá někdo dobrej tip na zahraniční eshop, kde by byly Suma za super price, pokud možno, že by i s tím DPH uměli něco udělat... Já našel pouze ebay za něco málo pod deset z Japonska. Monstra jsem kupoval přes mywatcheshub, ale tam jsem Suma nenašel. Vypadá to, že kolega z práce do nich vlítne jako první. Jinak při hledání informací a jak to tak bývá jsem se zakoukal do Marinemasterů, né do Fortisek ty mám, ale ty Seiko Marinemaster sou fakt peckózní, docela jsem byl nalomenej střelit svoje Fortisky, ale stejně bych musel ještě hodně doplatit, chtěl bych zase nový... Kdyby se někdo chtěl rozepsat na srovnání Marinemaster Seiko x Fortis, jako jasný jsem tu nějakej pátek tak nejsem úplně jalovej a je to trošku jinej druh hodinek, ale třeba bych se něco dozvěděl (posun výš.., já je měl a volil bych raději to a to... však to znáte  :)

Odesláno

Já mám barvy rád,miluju oranžovou,ale Suma jenom černý.Pokud neberu limitky,tak z těch tří základních barev bych vzal zase černý.Oranžový maj hnusný ručky,černý i modrý jsem měl.Jestli je koupím znovu,tak tutově v černým provedení,mě ta modrá nějak začala nudit a vím,že už bych je znovu nevzal...

Návštěvník Strocek
Odesláno

O oranžových jsem ani neuvažoval ty sou hrozný. A asi jestli u mě na Suma někdy dojde, tak bych vzal taky černý a kolega z práce měl jasno hned, že černý. 

Odesláno

Já měl 2x modré a pokud si je koupím zase, tak zase modré :) Oranžové se mi občas líbí, občas ne, prostě o těch nevím co si mám myslet, navíc už jdou blbě sehnat.

Odesláno

Po Sumech taky začínám pokukovat. Jestli do nich půjdu, tak do modrých. Černé hodinky mám, oranžová mám Monstra a modrou mám rád.

Chtěl jsem je brát přes Chrono24, ale koukám, že momentálně žádná pořádná nabídka. Před asi dvěmi měsíci jsem na ně koukal, ale bylo tam toho podstatně víc a za rozumné ceny. :(

Odesláno

mne sa páčia viac modré, predsa sú to potápky. čierne sú elegantnejšie ale k obleku by som aj tak nebral, takže MODRÉ ! :frusty:

Návštěvník Strocek
Odesláno

Černý jsem nezkoušel, černých hodinek mám dost :)

jasně, na střídačku na zpestření, tak sou možná lepší jiný barvy, ten výběr není postavneej jakože by to modrý byly špatný, ale z hlediska dlohodobějšího bych viděl vhodnější ty černý a většina usáků co zkusila obojí, by pak dali předsnot černý. 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...