Přejít na obsah

Seiko Sumo černá nebo modrá


Doporučené příspěvky

Tak a je to tady? Po tom co jsem zreguloval stav na jedny pořádný géčka, jedny Fortisky automaty, PSI a PSII, mě tak nějak poslední dobou okouzlily Seiko Sumo. Spíš na ně asi nedojde, protože Monstra co jsem měl před tím, se na ruku moc nedostaly, tak předpokládám, že se Sumama by to bylo nebylo jiný, ale hodně se mi líbí, a jak tady všichni víme, dneska je to tak a zítra jinak. Nějaký infa jsem na fóru našel, ale vyloženě srovnání mezi modrými a černými jsem nenašel. Musím říct, že po týdenní zkušenosti s oranžovými monstry jsem se zařekl, že cifr v hodinkách bude vždycky tmavý nejlépe černý, protože ať se na mě nikdo nezlobí prostě se oranžový, žlutý a já nevím jaký jiný pestrý barvy prostě okoukaj a pak ještě rád dáš za vděk klasický nejuniverzálnější černý. Jenže jsem tady zaregistroval, že se hodně fóráků kloní k modrý verzi, která podle světla je tu tmavá až černá, jindy hezky modrá a tak by mě zajímalo jak to je a kdo by třeba měl srovnání obou barev, ke které verzi by se přiklonili, jestli k modré nebo k černé. Né že by se mi ta modrá nelíbila a kort když dělá takovýhle efekty tak by to nemuselo být špatný, ale bál bych se že by se okoukala. Kdybych neměl Marinemastery, tak bych neváhal a do Sum bych vlítnul, protože za ty prachy bych těžko našel něco lepšího (vlastně jsem nic lepšího nenašel), takže to bude spíš nához do placu, i když?

 

 

Každý asi ví jak Suma vypadají, ale i tak jsem zkusil vybrat 2 fotky z netu. Ty modrý když sou hezky nafocený, vypadají fakt pěkně, ale ze stejného důvodu (hezký fotky) jsem si vybral i ty oranžový monstry?

post-26998-0-01351100-1451936796_thumb.jpg

post-26998-0-66801500-1451936802_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Modré jsem měl 2x a koupil bych se je znovu :) K tomu co máš se ti modré hodinky budou hodit, navíc ta modrá není, není tak "barevná" jako žlutá nebo oranžová, takže ber modrá :)

 

EDIT: ale vzal bych nový cifr s X

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky kluci, usákům jak současným i bývalým zvlášť. Docela mě pobavil kolega z práce, který se tehdá ujal oněch oranžových monster, že ten by chtěl určitě černou a že já mám vzít modrou  :)  . Jako černá je vždycky sázka na jistotu, ač teda klasickou až "nudnou"  jistotu. Asi by nebyl problém při špatný volbě je nabídnout v prodeji a zas takový proděl  by to nebyl  B)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Modre, je to sportovni elegance.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuhle otázku jsem řešil několikrát. Modrý suma nebo černý? A dopadlo to tak, že jsem se na ně pokaždý vybodnul.

No, tak to si mu hodně pomohl. :)  Jsou to echt potápky, takže modrá nebo oranžová, ať to k té vodě a létu pasuje. Oranžovou nechceš a MM máš černý, tak určitě modrá. Ale jsem zaujatý, sám mám modré se safírem s modrým AR a navíc mám modrou barvu velice rád, tak můj názor možná nebude úplně objektivní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak určitě, že vyzkoušení in natura pokud možno obojí a je jasno hned. Asi si to nechám na nějakej sraz v Práglu. Minule tam, ale tuším, že ty Suma nebyly. Čekal jsem to víc pro modrý, ale koukám že se karta obrací a usáci co měli porovnání se kloní zase k černým...Já věděl, že to nebude zas tak jasný  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidíš díky. Inzeráty jsem sjížděl, ale spíš jenom za kolik jdou. A asi bych si dopřál nový. Vlastně když to vezmu kolem, tak kromě primek (což se dá pochopit :) ) jsem si koupil hodinky vždycky fungl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...