Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně, jak píše hodinkový Honza výše. Chlap s velkým CH. Máro díky moc, jako vždy, vše v absolutním TOPu. Hodinky, jednání, dohoda. Na jeho slovo je zcela zásadní spoleh. Díky a kdykoliv znovu.

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Když jsem pročetl, předchozí hodnocení, tak to moje bude jen nošení dříví do lesa ... Vše naprosto v pořádku, domluva, cena, balení a rychlost. Děkuji.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Velké díky za rychlé doručení a u mě moc velká spokojenost. Tak třeba zase někdy.  :notworthy:  

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Kdyby měl Xeno svůj shop - jinde bych nenakupoval. 

Ukázková komunikace, dokonale zabaleno a ještě nějak donutil poštu, aby dodala druhý den. (Což byla ještě ke všemu sobota) 

Děkuju za obchod. 
M. 

• po měsících...
Odesláno

Tak se přidám do řady pochval a ovací. Domluva byla rychlá, jasná, stejně jako platba za hodinky - doufám, že budou dělat radost.

Díky Maro.

• po měsíci...
Odesláno

Marku, díky moc za modré DB, které se po 5 letech putování vrátily domů. Samozřejmě kladné hodnocení a přání ať se daří shánět kousky které si přeješ. A taky ať se daří udržet doma kousky, které už bys potom nemusel sehnat... 🙂

• po měsících...
Odesláno

Přes velké komplikace a časový stres, který byl s tímto obchodem spojen prokázal Marek zprostředkováním obchodu službu jak mě, tak kupujícímu.
Provedl to perfektně a zcela nezištně, za což mu velmi děkuji.
A nebyl to opravdu jednoduchý úkol, šlo o prodej elegantních hodinek motorkáři na parkovišti před Lídlem.

• po měsících...
Odesláno

Dakujem Marekovi za obchod. Komunikácia tak ako má byť, rýchlosť dodania, dohoda, balenie a proste vsetko na 100%. Vrelo odporúčam a kľudne aj na budúce ...

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Pohodová spolupráce, ukázková domluva, a transakce k všeobecné spokojenosti!

Vřelý dík, a někdy zase🙃! J.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...