JaRooN Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Melly: neblbni, jeden kus z miliónů, kde se projevil problém. To je fakt statisticky tak zanedbatelné číslo, že by se v Seiko smáli, až by se za břicha popadali nad tím, jak to tady přežíváme a řešíme...
Fade Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Já jsem na firemní akci dal svým SKX zabrat a naprostá pohoda. Přežily několik koleček finské sauny a následného ochlazení + celkem brutální vířivku. Nikdy ani na chvíli nezaváhaly Není se čeho bát.
Delapancha Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Melly: neblbni, jeden kus z miliónů, kde se projevil problém. To je fakt statisticky tak zanedbatelné číslo, že by se v Seiko smáli, až by se za břicha popadali nad tím, jak to tady přežíváme a řešíme...A nebo by si rikali:" v Cee-sku moc presna vyroba hoo-dinka, kdyz jee-dna mostra proo-blem." Kazdopadne preju zdarne vyreseni potizi s monstrama a at pak uz jen dobre slouzi.
tano Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Je mi to lito chlape co Te potkalo. Za mne jako majitele Monster, ktere mam 3 roky: 2 more, stale u vody - prehrady, rybniky, bazeny, na snehu, v desti, v mrazu a v parnu. Nikdy nic, ani naznak vlhkosti. Je to cele divne, nejsem nejaky fyzik, ale nemuze byt spatne cele pouzdro? Z toho duvodu tam nesedi tesneni? Hele nevim ale:(. Kazdopadne Ti preji, at se to vyresi k Tve spokojenosti.
biamonti Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Musím se také přidat, nosil jsem je denodenně a jak bylo řečeno, moře, písek, sníh, déšť a podobně, vůbec jsem neřešil, kam je můžu vzít a kam ne. Nikdy a nikam jsem je nesundával a bez problémů. Mrzí mě, že jsme ti je ve většině poradili, doporučili a ty máš teď takovouhle špatnou zkušenost. Snad se vše v dobré obrátí...
JaRooN Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Kdyby byl problém s pouzdrem, tak u p. Frýdla neprojdou tlakovkou. Holt i mistr tesař se utne a blbě je vysušil. A možná je ta voda vlezlá někde, kde to zvenku vysušit pořádně nejde a bude potřeba strojek rozebrat, vysušit, vyčistit a znova máznout. Na to už těch 15 USD asi stačit nebude... Takže bych napsal opět do CW, popsal, co bylo uděláno a že to nepomohlo. Poslat zpět na výměnu. Poštovné bude levnější než kompletní servis strojku (poštovné mimo Evropy max. 200 Kč doporučeně). Já osobně bych to řešil výměnou za nový kus. Voda ve strojku není žádná sranda, dokáže nadělat paseku, zvlášť když to tam mohlo být už pár měsíců od výroby... Mrzí mě, že máš problémy. Doufám, že tě to neodradí a budeš to brát jako každou jinou reklamaci, která se může vyskytnout u čehokoliv Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem JaRooN
odjinud Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Za mě souhlas JaRooNem - poslat zpět na výměnu. A zapiš si sér.číslo, ať Ti nepošlou "omylem" ty samé :-)
Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 vyměnit dýnko je práce asi na minutu .... já bych do nich udělal šroubovákem rejhu .... pro jistotu
Sphinxx Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) CW bych neřešil, prostě kus se špatně posazeným těsněním, za to oni nemůžou. To se může stát kdekoliv a s čímkoliv...Když už řešit, tak servis...Jaro, já byh to tedy řešil. Jejich reklamační systém se mi moc nelíbí a už jsem o podobném případu slyšel. Kdyby se tohle stalo u nás, tak by se to řešilo, ale oni člověku pošlou zpět 15 dolarů a ještě u toho pindaj? Já z toho nechci dělat kovbojku, ale někomu může přijít dát za hodinky pět litrů docela dost a pokud se na ně těší a koupí je z úspor, přičemž mu poté přijdou a něco je špatně, tak asi není úplné dobré když se cukají. A pokud se to stalo u jednoho kusu z miionu, tak by to měli briskně bez keců vyměnit. To je můj názor. (neber to jako afekt vůči Tobě, ale tohle mě na těch zahr. portálech štve, všude se holedbaj mezinárodní zárukou a skutek utek, přičemž Altro Tě s takovou kartičkou pošle do pr .... ) Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem Sphinxx
Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 můj názor je, že neš se vosírat s nějakou komunikací ... posíláním sem tam .... atd. ....... bych je asi svěřil hodináři, který by se na to opravdu podíval .... fakt si myslíte, že za cenu hamburgru neska někdo udělá odvlhčení, tlakovku a celkovou kontrolu strojku ? ..... to ste teda velký blázni
JaRooN Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Ale mě se také jejich reklamační systém nelíbí, ALE: - není to AD, je to prachsprostý (veliký a známý) překupník s hodinkami značky Seiko- nabízí tak dobré ceny, že lidi neodolají a koupí - jsou obeznámeni s tím, co je čeká v případě problémů, nikdo je k nákupu nenutí s pistolí u hlavy- je to jen a jen věc priorita.) koupit draze u AD a mít v té ceně kompletní a bezproblematický servis a reklamace - zaplatil jsem si to v té vyšší ceněb.) koupit levně u šedivky a když bude problém, tak ho řešit a vědět, že to nemusí být jednoduché... Omíláme tyto věci pořád dokola, jsou v každé diskuzi a ten, kdo čte a vnímá, tak ví, co to obnáší. Když si každý spočítá, že koupí hodinky za půlku ceny - v tomto případě ušetřeno cca 4-5 tis. Kč oproti AD, tak se i ten servis za cca 1000 Kč se vyplatí zaplatit a pořád je to levnější...
jacob Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Mně by nevadilo zaplatit servis, protože jak píšeš, ty hodinky byly o hodně levnější než u AD, ale nepřežil bych hodinky, které jsem koupil fungl nové a zapařily se. Pořád bych přemýšlel, jestli to nějak ovlivnilo lumi, zdali vlhkost pronikla do stroje, jestli je to opravdu dobře vysušené nebo se objeví rez atd. Prostě mi připadá správné hodinky zbytečně neotvírat, nerozebírat atd. Poslal bych je hned zpět. Takový obchod by je měl ihned vyměnit. Jde o tom psát na WUS atd. Mnohem účinější, než psát do Seiko = je jim to jedno. O jméno značky nejde, nejedná se o Cartier.
Sphinxx Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Dobře a proč se tady nedá uznat jejich mezinárodní záruka? Kde je problém?
Mikefux Odesláno 13. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Je to stejný, jako když si koupíš třeba mobil u CZC, který oni dovezli jako šedivku z Polska, když bys ho dal do našeho autorizovaného servisu, záruku ti neuznají. A proč? Protože to prostě CZC nekoipilo oficiální cestou. Ale zbytečně nedramatizoval. V první řadě jsem chtěl vědět, jak se zachovat. Vyděsilo mě to, nečekal jsem to. Nevím jak to přijde vám, ale monstrům bych na první pohled věřil i větší vodotěsnost.No a ten zbytek? To není nářek, jen mi přišlo správné, když něco nakousnu, tak to dokončit. Prostě by mě taky zajímala jak to dopadlo, když bych si to přečetl. Co se týká servisu, stane se, chápu to. Že stál 250? Za to já přece nemůžu, kdyby mi řekl 500, dám 500.
Sphinxx Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) No, pokud jsi rozjel p. Frýdla, zašel bych k němu znovu kvůli opakující se problematice. Určitě bych nedělal dusno, takže myslím, že to uzná, ale šel bych opět k němu. Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem Sphinxx
Mikefux Odesláno 13. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 O servis tady vůbec nejde. Nedělám přece dusno, vůbec jsem to neřešil. To byla jen reakce na "co můžu čekat za 250". To že se hodinky stále rosí, přikláním spíš k nedorozumění při komunikaci. Předmětem bylo hlavně to, že do hodinek nenateklo, protože to jsem zjistil až díky tlakovce.
Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 To že se hodinky stále rosí, přikláním spíš k nedorozumění při komunikaci.tak to zkus znovu a jinak ..... prostě se s nima domluvit ať už to nedělaj, nebo tak něco
Sphinxx Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Já nepíšu, že děláš dusno , ale že bych se k p.Frýdlovi vrátil v klidu a nechal to udělat.
jacob Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 A proč jim je nepošleš zpátky, ať Ti pošlou nové? Nejsou to žádné 1/1, kde bys musel čekat půl roku na výrobu nových atd.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se