Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rychlá domluva a fajn pokec po telefonu, blesková platba, za mě 100 bodů ze 100.
Díky a mohu doporučit

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ahoj, taky mohu doporučit, platba na účet předem a při osobním předání fajn pokec u dobrého obědu. Takže za mne 100 ze 100.

Posted

Rychlá a vstřícná domluva a na osobním setkání příjemný pokec. Všem doporučuji  :clap:

• 4 weeks later...
Posted

Mohu jen doporučit. Ačkoliv jsme se neznali, Lukáš mi nabídl, že si hodinky převezmu a zaplatím později. Pěkně jsme si poklábosili o hodinkách, takže za mě vše v naprostém pořádku.

Posted

Domluva s Lukášem naprosto perfektní.

Ochotný, odpovědi obratem, osobní setkání s příjemným tokem hovoru a zajímavých informací.

Doporučuji.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Superrychlá a přesná domluva bez zbytečných vytáček, Lukáš v roli kupujícího odeslal peníze snad ještě před zabalením zboží. Důvěra maximální. Díky za obchod a kdykoli rád znovu.

• 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Malinkej ksefticek, ale rychle jednani, doneseni az na sraz. Zase mohu jen podekovat.

• 4 weeks later...
Posted

Udělali jsme nakonec dvojitý obchod při jednom :-) Super komunikace, vše perfektně zabalené. Mohu všem jen doporučit :clap:  

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Za nákup i mimo inzerci dávám 10 z 10. Ochota, jednání, dohoda, dodání - vše paráda. Díky za obchod.

• 11 months later...
Posted

Vše v naprostém pořádku, Lukáše můžu jen doporučit.

Hodinky nabídnul, podržel a pomalu ani peníze nechtěl!:-)

Takže děkuji za obchod a prima pokec.

• 1 year later...