MaxT Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Snad je to správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 to je poctenicko:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Rozdíl mezi Německem, Rakouskem a Belgií, ten hlavní rozdíl mi v tabulce chybí euro kačka 1:9 by bylo tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Nemas to v xls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Potvrdzujem Kanadske ceny - zdrazenie zatial neaktualne, ocakavane v priebehu Marca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Koukam na ceny Kanada vs USA a tam to diky aktualnimu kurzu dela pekny rozdil, nakup v Kanade vychazi i pres tisic dolaru levneji nez v USA, to je hodne slusny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Tak ty zmeny tu jsou diky jinym DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deep12 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Tak ty zmeny tu jsou diky jinym DPH Z toho vyplyva, ze uz nakupujeme len vo Svajci (v ramci Europy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 deep12: Švýcarsko má sice v rámci Evropy jedno z nejnižších DPH, ale tím, že není v EU, tak v momentě kdy zboží (Rolexky) překročí hranice, již podléhají DPH v té dané zemi. A to i když je nově koupené převážíš ze Švýcarska na ruce do ČR/SR, tak ti vzniká povinnost je nechat proclít a zaplatit DPH. A pak, při propočtech, to vychází stejně, jako nákup rovnou v ČR / SR. Samozřejmě neřeším ty případy, kdy někdo jedná protiprávně a zkusí s nima projít, ale to už je jiný příběh (nikoho neodsuzuji, jen konstatuji). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deep12 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 deep12: Švýcarsko má sice v rámci Evropy jedno z nejnižších DPH, ale tím, že není v EU, tak v momentě kdy zboží (Rolexky) překročí hranice, již podléhají DPH v té dané zemi. A to i když je nově koupené převážíš ze Švýcarska na ruce do ČR/SR, tak ti vzniká povinnost je nechat proclít a zaplatit DPH. A pak, při propočtech, to vychází stejně, jako nákup rovnou v ČR / SR. Samozřejmě neřeším ty případy, kdy někdo jedná protiprávně a zkusí s nima projít, ale to už je jiný příběh (nikoho neodsuzuji, jen konstatuji). Neboj, viem ako by to malo fungovat, len by som chcel vidiet toho dobraka, ktori si urobi vylet do Švajcu, kupi si svoje vysnene rolady a pri navrate sa poslusne nahlasi aby zaplatil dan a clo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Moc takovych, kteri by to resili dobrovolne asi nebude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Super info, hodne cestuji, takze tohle se opravdu hodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Moc takovych, kteri by to resili dobrovolne asi nebude..Zrovna jsem četl na Timezone příspěvěk od chlapíka, který si koupil hodinky v HK a na letišti poctivě nahlásil celníkům nákup s tím, že pánové byli mírně řečeno příjemně překvapení, poděkovali mu za jeho poctivost, že se to prý jen tak nevidí a nechali ho jít bez doplatku. Upraveno 27. března 2016 uživatelem Porsche_911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNe Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Hezká tabulka, ale v šedáku to vyjde levněji (až o 20% než dle ceníku), tak na co to řešit u AD (když pominu že tam má pár jedinců velké slevy a ještě to dostanou bez DPH). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Hezká tabulka, ale v šedáku to vyjde levněji (až o 20% než dle ceníku), tak na co to řešit u AD (když pominu že tam má pár jedinců velké slevy a ještě to dostanou bez DPH).Jsem zvědav jak na tohle odpoví nějaký zkušenější člen. Každopádně já jsem si třeba svůj první foťák (Canon 5D Mk III) kupoval na Taiwanu, naučil jsem se jak se čínsky řekne "grey import" a byl asi za 60% toho co v té době v ČR (cca někde kolem 110.000 Kč). Na druhou stranu jsem koupil foto zboží od té doby téměř za milion Kč a už mám takové slevy u distributorů, že je to pro mě levnější kupovat u nás a mám k tomu záruku 2 roky (rozšiřitelnou při registraci na 3 roky např. u Zeiss) narozdíl od tenkrát lokální Taiwanské záruky kdesi v krámku v Taipei Takže když dostaneš k Rolexům prázdný záručák a AD ti ho pak vyplní a bude ti platit 5-letá oficiální záruka tak to asi není problém. Upraveno 27. března 2016 uživatelem Porsche_911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNe Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Zkušenost bych neměřil počtem příspěvků na foru. Je to přesně tak, jak píšeš v poslední větě. Dostaneš nevyplněnou kartu s razítkem AD a datum si vyplníš kdy chceš. Do Asie jezdí kupovat řada lidí, nebo lze použít i chrono24.cz apod. Když si porovnáš cenu např. 116613LB, které tu nedávno někdo prezentoval, tak cena u AD je 345 tis. Kč, v šedáku v Německu kolem 270 tis. Kč za nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Ale no nekecej, fakt jo? Jako ze mas pak rolady s dozivotni zarukou? Dostaneš nevyplněnou kartu s razítkem AD a datum si vyplníš kdy chceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNe Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Neříkám s doživotní, ale mám asi 2 nevyplněné karty u hodinek staré asi 3 roky, ještě jsem datum nevypsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 A to mas u jakych hodinek, u rolad jo?Neříkám s doživotní, ale mám asi 2 nevyplněné karty u hodinek staré asi 3 roky, ještě jsem datum nevypsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNe Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Ne ty jsem kupoval u nás, ale předpokládám, že to je se všema hodinkama tohoto stylu nákupu stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se