Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sice je už po prodeji, ale jestli jsou tu znalci Zenith Special, jsou tyto v pořádku? Nezdá se mi ciferník, i podle strojku bych očekával subciferník.

A centrální vteřinovka rozhodně nechybí, protože tam na ni není hřídel (je to patrné z fotek). Takto se mi zdá, že ciferník není origo nebo nepatří na tyto hodinky.

Podotýkám, že jsem aukci nevyhrál :).

https://aukro.cz/zenith-special-stare-vojenske-pilotni-hodinky-6977693244

Odesláno
před 30 minutami, Dzos napsal:

Sice je už po prodeji, ale jestli jsou tu znalci Zenith Special, jsou tyto v pořádku? Nezdá se mi ciferník, i podle strojku bych očekával subciferník.

A centrální vteřinovka rozhodně nechybí, protože tam na ni není hřídel (je to patrné z fotek). Takto se mi zdá, že ciferník není origo nebo nepatří na tyto hodinky.

Podotýkám, že jsem aukci nevyhrál :).

https://aukro.cz/zenith-special-stare-vojenske-pilotni-hodinky-6977693244

Nejsem sice znalec Zenithu ale již jsem něco viděl ,a konkrétně tyto jsem měl v ruce a jsou v pořádku... orginální porcelánový cifr jen bez tritia  dobek mezi napisem speciál a 9 ,tento model neměl centrální vteřinovku... o to je vzácnějíší pže většina Speciálú má mimostředku....jediný co jim chybělo je vnitřní prachové prosklené dýnko..

Odesláno

Příhodně dvě stovky pod 5000 Kč nabízené Omega Cosmic na Bazoši. Foto a text totožné s aukcí z roku 2016.

omega 2.png

omega.png

Odesláno

Prodávající hodinky nemá, fotky postahované z netu, u Zenith má dvoje různý hodinky, u leteckých Omega má na druhé fotce úplně něco jinýho. Pokud jste mu někdo poslali peníze, doporučuju rovnou zajít na PČR.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Slušná sazba za Monaca SMQ...Breaking News: Steve McQueen's Monaco From 'Le Mans' Brings Home $2,208,000 At Phillips, Setting New Heuer Record

Odesláno
před 14 minutami, guzmic napsal:

no je nevím, fotka stojí za hovno.... připadají mi jako novodobé Orlíky.

Fotka je na nic, ale i tak tam vidim CSSR dole na cifru a kdyz je srovnam z fotkama na netu tak to celkem sedi. 

Ale treba se pletu...

Odesláno

Já bych řekl, že to bude místní limitka z roku 2015 - připadnou mi celkem zachovalé, zasklení na starý plast až moc čiré bez viditelných šrámů, indexy až moc pravidelné a hlavně mají novodobou gumu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...