Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, já bych je větší šrotovky nenazval. Jednak byly fotky blbý,v lepším světle by možná vypadaly líp. Ale hlavně měly originální Gay Freres (GF) tah a ten se taky cení.

Mimochodem, by to někdo zdejší, kdo je bral? Pokud ano, zatím se nepochlubil. Alespoň jsem to neregistroval.

Odesláno

to VintageLover: Díky, přišly mi divné ty fotky, jako na Aukru u nějakého podfukáře. Zajímalo by mě, jestli to tenhle prodejce ví, SomeTimeAgo mi přijde jako důvěryhodný server.. Ale je fakt, že tomu p r d rozumím :unsure:

Odesláno

Takle aukce nedopadne dobře... Každopádně na závěrečný boj se těším:)

Když každý čtenář tématu tohoto přihodí, tak bude sranda. Jednou se tam vydražil nakousnutý rohlík a nedopité kafe za 9.9 mil.

Odesláno

Richard: zatím se tu s nimi nikdo nepochlubil. Uvidíme. A toho tahu jsem si nevšiml. Pokud stačilo jen vyčistit strojek, tak ta cena zase tak špatná nebyla. Ale byl to kup zajíce v pytli... Mně se ale zrovna tento model moc nelíbí.

Odesláno

to VintageLover: Nedalo mi to a napsal jsem mu. Odpověděl celkem rychle, že jediná věc jsou ty ručky, ale originální budou součástí jako náhradní díl. Má to i v tom inzerátu, buď to tam dodal, nebo jsem to přehlídl. Každopádně ty fotky jsou tragické na to, že za ně chce 6,5k. Určitě by ale vážnému zájemci poslal další, lepší. Díky za postřehy, nejsem kupec, ale zaujalo mě to :)

Odesláno

Niesom predajca. Domnievam sa ze predajna cena longines bude viac ako 25tis. Tie otocne lunety ludi vzrusuju.

Schvalne neviete kde sa daju kupit nejake pekne ? Dokonca niesu na predaj uz ani na antikhodinky, okrem jednych z modrou lunetou za 50.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...