T1000 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Jako ještě jeden? Rezervní? (Mám k nim i tah)Aha, to jsem netušil . Tak to je super ! Za mně jim to totiž na tahu sekne stejně jako na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Aha, to jsem netušil . Tak to je super ! Za mně jim to totiž na tahu sekne stejně jako na kůži. Díky Radku, zatím sbírám odvahu nechat si ho zkrátit a nasadit a nosit (=poškrábat) ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Vítku neboj se toho. Jestli si hodinky necháš, může Ti to být jedno, protože ten náramek kdykoliv přeleštíš a budeš mít klid, ale přesně vím, jak to teď máš, protože na těchto náramcích přibývají vlásečnice i ze "vzduchu". Chce to neřešit to a udělat si radost. Já se těším až nafotím ty druhé, bude to moc fajn dvojka . A jinak na ruce Ti opravdu sedí parádně. 46mm s B01 už by bylo ale dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Vítku neboj se toho. Jestli si hodinky necháš, může Ti to být jedno, protože ten náramek kdykoliv přeleštíš a budeš mít klid, ale přesně vím, jak to teď máš, protože na těchto náramcích přibývají vlásečnice i ze "vzduchu". Chce to neřešit to a udělat si radost. Já se těším až nafotím ty druhé, bude to moc fajn dvojka . A jinak na ruce Ti opravdu sedí parádně. 46mm s B01 už by bylo ale dost. Díky Davide.Těch 41,5mm je pro mou ruku ideál, těch 46 by bylo na mé ruce za hranicí vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Druhá je rozmazaná, ale za to může pan Becher. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Gratulujem. Navitimery bývali moje dream watch. Síce ma to už prešlo, ale aj tak ma vždy poteší vidieť ich. Chcelo by to viac fotiek, čo by si mal zvládnuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Gratulujem. Navitimery bývali moje dream watch. Síce ma to už prešlo, ale aj tak ma vždy poteší vidieť ich. Chcelo by to viac fotiek, čo by si mal zvládnuť Snažím se krotit, max. 1 až dvě fotky denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 ta se fakt povedla.Me se ty "Becka" snad jeste zacnou libit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Moc díky tato se mi líbí víc, nevím, jak to ti borci v Breitlingu dělají. Všiměte si výšky pouzdra a srovnejte se vzdáleností mezi B na sekundovce a jeho stínem na číselníku. Sakra jak tam ještě dostali chronografový strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Nádherný foto a zajímavá úvaha, evidentně s tím sklem dělaj nějaký kouzla :-) Kéž bych uměl zachytit krásu hodinek na fotky, jako Ty. Když člověk pomine tu prvoplánovost a image velkého B, tak jsou to vážně krásný a dokonale zpracovaný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Nádherný foto a zajímavá úvaha, evidentně s tím sklem dělaj nějaký kouzla :-) Kéž bych uměl zachytit krásu hodinek na fotky, jako Ty. Moc děkuju. Když člověk pomine tu prvoplánovost a image velkého B, tak jsou to vážně krásný a dokonale zpracovaný hodinky. Naprosto souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Vite, jako vzdy skvele fotky, nemuzu se vynadivat. Prijde mi, ze na tech fotkach vypadaji lip nez ve skutecnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Děkuju, věř mi, že ve naživo jsou daleko hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Děkuju, věř mi, že ve naživo jsou daleko hezčí.Přesně tak, už o víkendu to tady trochu zpestříme sesterským modelem, měl bych mít trochu času, tak se pokusím také něco vyblejsknout . Jinak super fotky Víťo a jsem upřímně rád, že máš z hodinek takovou radost! Upraveno 24. února 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Vite, jako vzdy skvele fotky, nemuzu se vynadivat. Prijde mi, ze na tech fotkach vypadaji lip nez ve skutecnosti.presne toto som mal teraz v hlave..! Navimetre som nikdy veľmi nemusel ale v poslednej dobe a aj vďaka tvojím fotkám Vít sa mi stále viac a viac páčia vďaka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Ja to prave videl podobne. Priznam se, ze v ruce jsem je nikdy nemel, ale na pultech jsem je videl nekolikrat a nikdy me to nenutilo hodit je na ruku. Vitovy fotky mi ale vyslovene rikaji, at je priste omrknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Díky kluci pochvala mě vždy povzbudí k pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 (upraveno) Krásné... Paráda! (I ta CT Red & Navy Puppytooth; nedávno jsem bral z oné Business Casual řady čtyři kousky, za tu cenu jsou moc pěkné. Srovnával jsem i s nedávno pořízenou konkurencí od T.M. Lewin, CT je látkou i některými detaily opravdu o ždibec lepší...) Člověče je vidět, že se v košilích vyznáš. Líbí se mi, že ta struktura je 3D. Myslím, že barevně k Navitamerům sedí, tak jsem ji zase vzal.Přidávám jednu mobilní fotku. Upraveno 25. února 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se