Přejít na obsah

Breitling Navitimer

Vit

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vítku neboj se toho. Jestli si hodinky necháš, může Ti to být jedno, protože ten náramek kdykoliv přeleštíš a budeš mít klid, ale přesně vím, jak to teď máš, protože na těchto náramcích přibývají vlásečnice i ze "vzduchu". Chce to neřešit to a udělat si radost.

Já se těším až nafotím ty druhé, bude to moc fajn dvojka :) . A jinak na ruce Ti opravdu sedí parádně. 46mm s B01 už by bylo ale dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vítku neboj se toho. Jestli si hodinky necháš, může Ti to být jedno, protože ten náramek kdykoliv přeleštíš a budeš mít klid, ale přesně vím, jak to teď máš, protože na těchto náramcích přibývají vlásečnice i ze "vzduchu". Chce to neřešit to a udělat si radost.

Já se těším až nafotím ty druhé, bude to moc fajn dvojka :) . A jinak na ruce Ti opravdu sedí parádně. 46mm s B01 už by bylo ale dost.

Díky Davide.

Těch 41,5mm je pro mou ruku ideál, těch 46 by bylo na mé ruce za hranicí vkusu.

Odkaz ke komentáři

Gratulujem. Navitimery bývali moje dream watch. Síce ma to už prešlo, ale aj tak ma vždy poteší vidieť ich. Chcelo by to viac fotiek, čo by si mal zvládnuť :)

Snažím se krotit, max. 1 až dvě fotky denně.

Odkaz ke komentáři

Moc díky tato se mi líbí víc, nevím, jak to ti borci v Breitlingu dělají. Všiměte si výšky pouzdra a srovnejte se vzdáleností mezi B na sekundovce a jeho stínem na číselníku. Sakra jak tam ještě dostali chronografový strojek?

d8ee4409-7c9a-4994-88b7-7955c7673cf3_zps

Odkaz ke komentáři

Nádherný foto a zajímavá úvaha, evidentně s tím sklem dělaj nějaký kouzla :-) Kéž bych uměl zachytit krásu hodinek na fotky, jako Ty.

Moc děkuju.

Když člověk pomine tu prvoplánovost a image velkého B, tak jsou to vážně krásný a dokonale zpracovaný hodinky. 

Naprosto souhlasím.

Odkaz ke komentáři

Děkuju, věř mi, že ve naživo jsou daleko hezčí.

Přesně tak, už o víkendu to tady trochu zpestříme sesterským modelem, měl bych mít trochu času, tak se pokusím také něco vyblejsknout :) . Jinak super fotky Víťo a jsem upřímně rád, že máš z hodinek takovou radost!

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Vite, jako vzdy skvele fotky, nemuzu se vynadivat. Prijde mi, ze na tech fotkach vypadaji lip nez ve skutecnosti.

presne toto som mal teraz v hlave..! Navimetre som nikdy veľmi nemusel ale v poslednej dobe a aj vďaka tvojím fotkám Vít sa mi stále viac a viac páčia :) vďaka! ;)

Odkaz ke komentáři

Krásné... Paráda! (I ta CT Red & Navy Puppytooth; nedávno jsem bral z oné Business Casual řady čtyři kousky, za tu cenu jsou moc pěkné. Srovnával jsem i s nedávno pořízenou konkurencí od T.M. Lewin, CT je látkou i některými detaily opravdu o ždibec lepší...)

Člověče je vidět, že se v košilích vyznáš. Líbí se mi, že ta struktura je 3D.

Myslím, že barevně k Navitamerům sedí, tak jsem ji zase vzal.

Přidávám jednu mobilní fotku.

2d17cc27-21ee-468f-9010-ecb370a39b24_zps

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...