Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

10 400CHF... Plus keramika je super ľahká ale veľmi náchylna teda potapky pre mňa = čistý toolwatch a tu by som sa bál

Upraveno uživatelem stepecken
Odesláno

V 14. 6. 2016 v 12:45, Liqid napsal:

Vypadají moc pěkně, ale pevná GMT luneta je na dvě věci

Za mne naopak super. Jedny PO s GMT lunetou už jsou v nabídce a kolik lidí potřebuje rotating bezel na sledování 3 časových pásem.

Já naopak vítám konečně potápěčskou lunetu a GMT stupnici na vnitřním kroužku. Přece jen jsou to v první řadě divery a dvě časová pásma stačí. Škoda velikosti. Kéž by udělali ocel verzi 42mm.

• po měsíci...
Odesláno

39,5 mm Je pro mě ta pravá velikost. Hned jak budou na butiku, zajdu si je vyzkoušet. Ale bojím se, že to nebude ono. Když jsem naposledy zkoušel 37,5 vypadalo to dost divně :).

Odesláno

39,5mm mi přijde na tyhle hodinky málo. Budou vypadat menší - průměr lunety bude tak 38 (u 45,5mm PO má luneta asi 44mm).
Nebude u nich divnej poměr průměru a výšky?

Odesláno (upraveno)

Monochrome otestoval nove PO v 39.5mm a tak se mi zda, ze tentokrat se Omega trefila s touto velikosti primo do cerneho, vypadaji proporcne super a urcite nevypadaji male. Na fotce zapesti 17cm a v recenzi je chvali jako super pohodlne. 

Omega-Seamaster-Planet-Ocean-600m-39.5mm

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Pro mě jsou dokonalý. Nosil jsem teď vintage Citizeny cca s 37mm průměrem a nejspíše i díky své výšce na 17 cm zápěstí vypadají skvěle. Navíc na perlonu o nich vůbec nevím, určitě jsou to jedny z nejpohodlnějších hodinek, které jsem měl.

Odesláno

Prumer je jedna vec, ale jak pise Daemon, ta vyska... Uz na 42mm PO mi to prislo disproporcni. Hodinky pak maji malou zakladnu a jak hodne trci, tak jsou nachylne a o odstredive sile ani nemluve. Jsem na tyhle fakt zvedavej...

Odesláno

Libi se mi, bral bych je ale...

Velikost mi az tak nevadi, ale vyska...na tu jsem haklivejsi.

Odesláno

Ne to moc peknej kousek. A podle fotky na ruce se zdaji proporcne naprosto v poradku. Konekoncu ne kazdej ma tlapu 25 cisel... :-)

Odesláno

Na 45mm PO ta výška vypadá docela přirozeně, tady tomu moc nevěřím.

Někomu se to ovšem líbit může, proč ne.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
  V 30. 7. 2016 v 1:37, kloubik napsal:

Monochrome otestoval nove PO v 39.5mm a tak se mi zda, ze tentokrat se Omega trefila s touto velikosti primo do cerneho, vypadaji proporcne super a urcite nevypadaji male. Na fotce zapesti 17cm a v recenzi je chvali jako super pohodlne. 

Omega-Seamaster-Planet-Ocean-600m-39.5mm

Tak tohle je nádhera. V te modré jsou tyhle Seamastery dokonalý. Zkusil někdo na ruce nebo jeste lépe má někdo nejakou chvilku a může uživatelsky komentovat tu otázku výška/šířka? Diky!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...