ivlado Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Steinhart Nav-B Titanium nepatria zrovna medzi zriedkavé kúsky na tomto fóre, ale vo verzii 44mm ich tu až tak veľa nie je, aj preto som sa rozhodol sem dať nekoľko fotografií. A hlavne preto ,že ich považujem za naozaj vydarené štýlové pilotky bez ohľadu na ich priaznivú cenu. Baví ma na nich hlavne klenuté sklíčko, titan, krásna korunka, modrá farba na ručičkách,ktorá dokáže nádherne oživiť ciferník, sekundovka natiahnutá až k okrajom... no takže asi všetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Super fotky :-) Mel jsem je dvakrát a asi si je koupím potřetí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 krásný fotky,tolik vláken o pilotkách.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Nádherné fotky, díky za ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Parádní fotky, klobouk dolů, já je mám teď ve 47mm na prodej, a protože by je tu někteří nejraději koupili za cenu Parnisů, tak je velká možnost, že zůstanou doma, když vidím ty fotky. Opravdu paráda Vlado! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Zajimave hodinky a hlavne uzasne fotky! A co jsem koukal, tak nejen hodinkove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Ďakujem . Som rád že sa fotky páčia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 24. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Parádní fotky, klobouk dolů, já je mám teď ve 47mm na prodej, a protože by je tu někteří nejraději koupili za cenu Parnisů, tak je velká možnost, že zůstanou doma, když vidím ty fotky. Opravdu paráda Vlado! No ja by som ich pod cenu určite nedával . Sú to take šedivé myšky ,ale len na prvý pohľad .... A ďakujem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Já je pod cenu ani nedám, ale jak už je v místním folkloru (naštěstí menšina) zvykem, najdou se tací, co si řeknou, že za 5000Kč je berou hned, no tak na to ani neodpovídám . Nicméně tím Ti tady rozhodně nebudu plevelit vlákno, cena je velmi dobrá vzhledem ke stavu zánovních a tím to končí , každopádně Ty jsi je zachytil famozně, budu se těšit na případné další fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Jako ty fota jsou hodne dobry, to plati i samo. o hodinkach. Titan v teto velikosti urcite dobra volba a ten remen k nim skvele padne. Diky, gratulacka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Super pilotky Pilotky musím taky někdy zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Teda, tak ty fotky jsou super! Skoro bych se na ně opět nechal nalákat :-) Valderek: Pokud jsi pilotky neměl, tak určitě vyzkoušej. To je skoro povinnost :-) Snadné odečítání, čistý a jasně rozpoznatelný design. Prostě hodinky, jak mají být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Jasně že zkusím Pravděpodobně půjdu časem taky do Štajnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Perfektní semi-vintage pilotky...ale ten uměle "stařený" řemen...ten k titanu nějak nepatří, alespoň co se mého vkusu týče, Já bych raději nový kožený a odřel bych si ho sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyfucker Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Kudla toto jsou ty kosulovky co jsem hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 25. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Svetlešia koža na skúšku..mäkšia, kúsok pohodlnejšia a trošku ,aspoň sa mi zdá ,že tiež oživila hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Svetlešia koža na skúšku..mäkšia, kúsok pohodlnejšia a trošku ,aspoň sa mi zdá ,že tiež oživila hodinky.Mam je take a ta svetla kozka cos jim dal je super, ne ze ozivila jsou to temer jine hodinky. Dobres udelals, moc se mi to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se