Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

YPO skoro kundovrah a synovrah 🤣

Nic nemažte, tohle vlákno je z principu občas trochu bizár. Kdo rozvodem prošel, ten se tu asi emocím úplně neubrání.

• Díky 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
  V 6. 4. 2025 v 16:27, Radimk napsal:

Tak pánové, už to pŕišlo i k nám. Bohužel, poslední dobou to slo z kopce, ale už je hrana. Jediné, na cem se shodneme, je to že se neshodneme. Děcka 29 a 22 takže celkem pohoda. Barák se zahradou.. bohužel, půjde to do kopru. 33 let manželství, sice občas divočina, ale pořád to nějak šlapalo. 

Teď už prostě naprosté vyhoření, už nemám ani zájem něco řešit. A chybu uznávám, asi jsem byl i dost tvrdý, holky to nesly blbě, ale prostě jsem takový. Nastávajicí bývalá má holky pořad za děti a umetá jim život. Tam se prostě neshodnem. 

Takže jdem do toho, prodej baráku, koupě bytu....

Achjo...

Rozšířit  

Vykašli se na tvrdost a snaž se s dcerami sblížit. Jsou dospělé, časem budou mít vlastní život a máš jednu z posledních šancí. A doma se to také časem uklidní. Jako vstřícný krok navrhni / odsouhlas rodinné terapie.

Odesláno
  V 8. 4. 2025 v 10:58, YPO napsal:

Já tu kUndu chtěl taky zabít (už bych byl venku) , ale pak sem si říkal, že přeci nezabiju klukovi mámu. 

Tak z toho sešlo.

Ale měl sem je zabít voba, protože to furt stojí jak lýzing na malý bmw.

No a teď už na ten mord nemám sílu, tak trpím, strádám a občas i pláču.

Rozšířit  

To je aspirant do pamětihodností 😋😋

Odesláno (upraveno)

Díky kluci za podporu. Aktuálně atmosféra chládne, přez týden se doma moc nepotkáme, takže není moc místa na hadku. ( dnes jsme to stihli ráno za 5 minut před úprkem do práce), Už mapuju možnosti terapie, a pro jistotu i postup u soudu ( je to fofr, žádné caviky). Vše je na stole, moc alternativ není. Ano/ ne. Bude to drama 🥴

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno
  V 8. 4. 2025 v 17:14, Radimk napsal:

Díky kluci za podporu. Aktuálně atmosféra chládne, přez týden se doma moc nepotkáme, takže není moc místa na hadku. ( dnes jsme to stihli ráno za 5 minut před úprkem do práce), Už mapuju možnosti terapie, a pro jistotu i postup u soudu ( je to fofr, žádné caviky). Vše je na stole, moc alternativ není. Ano/ ne. Bude to drama 🥴

Rozšířit  

Jestli bude vůle, tak se zkuste dohodnout (majetek) - u právníka to hodit na papír a je to vyřízený.

Já u rozvodového soudu vůbec nebyl. Podala se tam naše dohoda a jednoho dne přišel papír, že sem rozvedený. Jestli sem pochopil tak děti už jsou velký, tak ty řešit nebudete vůbec.

Odesláno

Ypo je zemitý drs, to se všeobecně ví. Jew to asi to nejblbější, ale nejrychlejší řčešení. navrhnu doma..

Ale zase pořešit majetek a potom to vyžešit papírově zní velice dobře..

Odesláno

Ahoj

Potřeboval bych radu jak postupovat dál po rozvodu s vypořádaním společného bytu. Chtěl jsem min.částku z bytu a byt bych jí nechal,ale i tak ex nekomunikuje. Když tak do SZ,děkuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...