exBURN Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Ahoj. Úplně jsem zapomněl odepsat. Já tam asi nic extra neřešil - jen se mi líbilo to centrum města a výstaviště. Takže určitě si to projděte - je to moc příjemné městečko s fajn atmosférou.
petr_cha Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Jsem zpet.. zpet hluboko pod dnem... po rodine a detech jsem nyni prisel o lasku sveho zivota.. jeden den ji boli hlava, jeden den place, pak se lehce usmiva a dalsi den je pryc...
Josef01 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července (upraveno) Bohužel, láska je svině, bez ní je to jednodušší.... Upraveno 3. července uživatelem Josef01
Igicz Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 7 hodinami, petr_cha napsal: Jsem zpet.. zpet hluboko pod dnem... po rodine a detech jsem nyni prisel o lasku sveho zivota.. jeden den ji boli hlava, jeden den place, pak se lehce usmiva a dalsi den je pryc... Drž se!!!
petr_cha Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Diky kluci... sice je to podruhe, ale je to jine.. poprve jsme byli oba uz okorali a clovek hlavne resil deti, a jak je vsechny zajistit... ale ted jsem byl hluboce zamilovan az po usi a necekal jsem to...Poprve to byl full papirovy rozvod.. ted jsme pravda meli jen urceny termin svatby... byt nicmene dodelany a zarizeny spolu a po zasnoubeni na Snezce... takze se bude resit, kdo si vezme ktery hrnicek..
Jerryl Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Tý jo, cítím s tebou. A to už je to definitivně a neopravitelně dodrbaný?
vwtyp11 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 4 hodinami, petr_cha napsal: Diky kluci... sice je to podruhe, ale je to jine.. poprve jsme byli oba uz okorali a clovek hlavne resil deti, a jak je vsechny zajistit... ale ted jsem byl hluboce zamilovan az po usi a necekal jsem to... Poprve to byl full papirovy rozvod.. ted jsme pravda meli jen urceny termin svatby... byt nicmene dodelany a zarizeny spolu a po zasnoubeni na Snezce... takze se bude resit, kdo si vezme ktery hrnicek.. Tak ono to asi neni jeden ji bolela hlava, druhej brečela, třetí odešla…
Klotzman Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Před hodinou, vwtyp11 napsal: Tak ono to asi neni jeden ji bolela hlava, druhej brečela, třetí odešla… No čoveče, já to měl úplně stejně - můj drahý, můj milý, láska jak trám, všechno sluncem zalité, vrátíme se z dovolené a dva dny na to, když se měla stěhovat ke mně, mi řekla, že se vrací k bývalýmu manželovi, na kterýho ještě v průběhu té dovolené nadávala... Nakoupenej novej nábytek, barák vymalovanej podle ní, všechno jak si přála... a na hovno. Takže možná to není bez důvodu, ale klidně věřím, že nebyl zjevný a ventilovaný. Já se ten důvod taky nikdy nedozvěděl.
Conrad Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 16 hodinami, petr_cha napsal: Diky kluci... sice je to podruhe, ale je to jine.. poprve jsme byli oba uz okorali a clovek hlavne resil deti, a jak je vsechny zajistit... ale ted jsem byl hluboce zamilovan az po usi a necekal jsem to... Poprve to byl full papirovy rozvod.. ted jsme pravda meli jen urceny termin svatby... byt nicmene dodelany a zarizeny spolu a po zasnoubeni na Snezce... takze se bude resit, kdo si vezme ktery hrnicek.. Sice se ti to nyní tak nezdá. ale dobře že to skončilo teď, protože asi by k tomu nevyhnutelné došlo později.
vraby Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Nepříjemná situace, ale asi tam byl nějaký důvod proč ten konec. Jediní vy dva to víte. Drž se.
uff Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července V 3. 7. 2026 v 2:09, petr_cha napsal: Jsem zpet.. zpet hluboko pod dnem... po rodine a detech jsem nyni prisel o lasku sveho zivota.. jeden den ji boli hlava, jeden den place, pak se lehce usmiva a dalsi den je pryc... No tvl, ja myslel, ze umrela. Kazdopadne bych to rad pochopil, to jako z niceho nic pred naplanovanou svatbou a jen hlava, pak plac a nasledne usmev a odchod? To se mi az nezda... Ale hlavu vzhuru, zenskejch je venku hafo a tahle evidentne nebyla ta prava, kdyz to takhle zahodila 1
exBURN Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Já soucítím a zdá se mi to úplně reálné. Co jsem zažil za posledního půl roku s mojí milou a (hodně) drahou snad brzy exmanželkou, se nedivím ničemu. To jsou veleobraty jak z říše snů. Přeju hodně sil, láska je kurva. Mysli hlavně na sebe 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se