Honza.manta Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Já jsem si vzal právníka a ten řešil kompletně rozvod za mně. I tak jsem za ten půl rok zhubnul 15 kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Zrovna to řeším s kolegou v kanclu. Na majetku se dohodli celkem rozumně, děti taky jakž takž, ale ty rány na duši tam jsou obrovský. O tom žádná. Samotný rozvod pak může být formalita, ale co vidím, tak to stejně ublíží oběma stranám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 (upraveno) Rozvod : žena většinou vydělá, chlap se bude chvíli smažit. Jsou- li ve hře děti, je to průser a pokud o ně má chlap zájem, je to cesta tak na čtyři roky. Většina chlapů to vzdá, protože systém je nastavený ve prospěch žen. Závěr- dcerka bude v pohodě, polepší si a dobře (pro ni) to dopadne. Děti na tom budou o dost hůř a chlap bude docela dlouho v řiti. Upraveno 2. března 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Téma rozvod je nevyčerpatelnou studnicí právnického humoru. Obecně nejhorší je situace, kdy mají oba zájem o děti a současně jsou přesvědčeni že by se expartner na výchově neměl podílet. A pak samozřejmě prachy, prachy a prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 To Long: A já tě měl za mladýho kluka... Já teda 25 za rok v dubnu..K rozvodu- mám 1 segru- rozvedená, švagr- rozvedený, švagrová- v rozvodovém řízení.A ve všech případech s mámou říkáme- chyba v obou dvou. A se všema se stýkáme, i j jejich ex.Většinou +- v klidu, nebo spíš časem zklidněno a uhlazenoNejsem ještě zcela stár. :-)Letos padesátka ! Tedy ne Jizerská.No a jinak takto. Několikrát jsem měl hodně na krajíčku odejít a rozvést se, ale mám syna kterého miluji a také jsem srab a vím, že bych se z toho morálně těžko sbíral. tak, že to je asi jeden z důvodů, proč jsem to nikdy neudělal. Navíc mám jako memento dost kamarádů fakticky od čtrnácti let. No a z partičky šesti kluků a tři holek jsem jediný stále ženatý. Někteří moji kamarádi jsou dokonce ženatí potřetí. To je to memento. Ty jejich bývalé ženy si těžko vybavuji a pamatuji a ty nové poslední se již ani zapamatovat nesnažím ! :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Četl jsem, že rozvod je vždycky chyba obou stran - ženy i tchýně. Tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Já jsem si vzal právníka a ten řešil kompletně rozvod za mně. I tak jsem za ten půl rok zhubnul 15 kilo.Hustý Honzo a to sis ho musel rovnou brát ?... já bych teda zhubl s chlapem v posteli určitě víc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Mám to podobný jako long, dokonce i ty úvahy o konci v italském stádiu našeho života, jsem rád že jsem rodinu neopustil, že kluk dnes chlap měl vždy tátu... Dokola jen samej rozvod a prdel na tom je, že to většinou je ještě horší ( asi né vždy ), ale jak vidím, že někteří nemůžou jen tak si zajít na pivo tak je mi šoufl. Jinak podle mě pokud nejsou děcka ok, pokud jsou je to špatné.....ideální je dohoda, kompromis jak zde již padlo. Pokud se začnou dělat naschvály, stojí to jen čas, peníze a nervy navíc.... Držím palce at to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 By mě zajímalo, jaký má kdo důvod k manželství, když nejsou děti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Obecní byt třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 By mě zajímalo, jaký má kdo důvod k manželství, když nejsou děti?Takže máš někoho rád, vezmete se....rozumíte si a pak zjistíte, že děti mít nemůžete tak ji pošleš k šípku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Pokud bych je chtěl, tak buď adopce a nebo sbohem a šáteček. Proto by asi bylo ideální, prvně počít a pak až řešit papíry na radnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Úplně nejdůležitější je si pustit film Válka Roseových a pokusit se nedívat na to jako na nějaký příběh cizích lidí ale na svůj vlastní. Je tam vše a pokud není oboustranná vůle ke kompromisu, je výsledek vždycky takový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 jj a takoví jako de vitto se pak smějou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Pokud bych je chtěl, tak buď adopce a nebo sbohem a šáteček. Proto by asi bylo ideální, prvně počít a pak až řešit papíry na radnici.Kdyby sis tím prošel tak uvažuješ jinak. Rozhodovat se jestli ji třeba neopustit když doktoři tvrdí že děti mít nebudeme mi nepřišlo na mysl ani na vteřinu. A já děti moc chtěl. No a dnes máme zdravýho kluka . . . navzdory tvrzení lékařů, prostě to samo od sebe najednou vyšlo. V případě že bych tenkrát z nějakého důvodu odešel tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 tak bys měl zdravého kluka někde jinde, bab všude je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Pokud bych je chtěl, tak buď adopce a nebo sbohem a šáteček. Proto by asi bylo ideální, prvně počít a pak až řešit papíry na radnici.To je celkem prisnej pohled na vec. Pokud mas zenskou rad, tak ji prece jen tak neposles k sipku proto, ze nemuzete mit deti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 No každej to máme hold jinak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 To je stejný když bude mit tvoje nehodu ( stane se invalidou treba ) taky ihned měníš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 tak bys měl zdravého kluka někde jinde, bab všude je...Jo, je jich jak naseto. Ale mám tu vedle který chci zestárnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se