Návštěvník Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Prečo je člen s takýmito prislevkami stále na tomto fóre.?Přitom všechny příspěvky nás ostatních jsou vybraného vkusu a vždy k tématu. Ypous je u toho aspoň někdy vtipný. Já si třeba taky myslím, že jsem vtipný. No ale ukazuje se, že spíš umím být svým způsobem zábavný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Náhodou, YPOuš šel letos hodně do sebe a teď je z něho příjemný a vtipný parťák, který občas baví celé zdejší osazenstvo. Jsou tady jiní adepti, kteří budou potřebovat ještě hodně času, než se jim povede to samé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Prečo je člen s takýmito prislevkami stále na tomto fóre.? Protože jinak by jsme se tu pos.rali nudou.... Jasně , naše psané slovo, pod vedením Karlose by bylo perfektní .. Všichni by jsme byli korektní , tolerantní pod dohledem decebala .. ale pos.rali by jsme se nudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 (upraveno) ..... bychom, v nejhorším případě bysme ..... Karlosi pomooooc EDIT: Decebalovy pomoci se dovolávat raději nebudu. Upraveno 24. prosince 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 (upraveno) ..... bychom, v nejhorším případě bysme ..... Karlosi pomooooc EDIT: Decebalovy pomoci se dovolávat raději nebudu.Nepruď prosím s gramatikou a nechej Decebalovou v klidu dělat štědrou večeři, jinak ji starej zase zabaví mobil a nebude tady žádná sranda... Upraveno 24. prosince 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 (upraveno) třeba nějak takhle by mohla probíhat komunikaceTo by taky slo.. a hlavne pravidelne! :-)) Jak se jednou prestane, tak se to zas blbe nahazuje... .. ale je fakt, ze jsou Vanoce, chtelo by to smirlivou koledu :-) Upraveno 24. prosince 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Nepruď prosím s gramatikou ... Je pruď, Berte. Osvěta je potřeba! Toleruju jedině u Afričana. A protože je Štědrý den, jdu si dát (a až to skončí, dáme si i s Richardem): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Nezapomen si vzit balkonovy papuce, Kamile :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 kdyz vidim ten doutnik..... dostal sem dva kusy tyhlety nejaky olivy a je to zabaleny jako salam v takovym vakuovym pytliku ..... co se s tim stane treba po roce kdyz to nespotrebuju ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 No, pokud je to opravdu vakuované, tak nic. Ale: kvalita vakuování většinou není nic moc, a za další, za ten rok se může obal poškodit, atd .... Řešení je jednoduché: vezmi své dva kousky a někdy doraž na sraz DSPBCh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 (upraveno) bych tam vypadal jak pitomec ..... to neumim hulit ...... sem myslel ze to v lete potaji vyhulim na chate abych nikoho nepoburoval Upraveno 24. prosince 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Poseroutko .... tak uděláme minisraz s Bobem. To je úplně stejný pitomec jako já, takže se v naší společnosti dozajista budeš cítit naprosto v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 A co já, já jsem vosk? EDIT: A co generální tajemník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Poseroutko .... tak uděláme minisraz s Bobem. To je úplně stejný pitomec jako já, takže se v naší společnosti dozajista budeš cítit naprosto v pohodě.No,pokud je to Véčko,tak by opravdu mohl být i poseroutka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Pochop Kamile, že YPOuš potřebuje společnost pitomců. A to já přeci nemohu o Root adminovi veřejně napsat. Neboj, poslal bych ti zvací smsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Ale vždyť to všichni vědí. Že jsem .......................................................... Root Admin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Nakonec ten flejm bude muset dnes začít ten nejvyšší........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 No,pokud je to Véčko,tak by opravdu mohl být i poseroutka :-) já se v tom nevyznám ..... přemejšlel sem teda že ten menší bych použil jako ucpávku a ten větší vyhulil ......nebo navopak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Pochop Kamile, že YPOuš potřebuje společnost pitomců. proto sem furt tady ..... to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 (upraveno) ..... přemejšlel sem teda že ten menší bych použil jako ucpávku a ten větší vyhulil ...... Ne Ypoušku, takhle by to nešlo. OPravdu nemůžeš své traumatické sexuální zkušenosti aplikovat na tuto problematiku. Upraveno 24. prosince 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se