Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prečo je člen s takýmito prislevkami stále na tomto fóre.?

Přitom všechny příspěvky nás ostatních jsou vybraného vkusu a vždy k tématu. Ypous je u toho aspoň někdy vtipný. Já si třeba taky myslím, že jsem vtipný. No ale ukazuje se, že spíš umím být svým způsobem zábavný :-)

Odesláno

Náhodou, YPOuš šel letos hodně do sebe a teď je z něho příjemný a vtipný parťák, který občas baví celé zdejší osazenstvo. Jsou tady jiní adepti, kteří budou potřebovat ještě hodně času, než se jim povede to samé...

Odesláno

Prečo je člen s takýmito prislevkami stále na tomto fóre.?

Protože jinak by jsme se tu pos.rali nudou....  Jasně , naše psané slovo, pod vedením Karlose by bylo perfektní ..  Všichni by jsme byli korektní , tolerantní pod dohledem decebala .. ale pos.rali by jsme se nudou

Odesláno (upraveno)

.....  bychom, v nejhorším případě bysme ..... Karlosi pomooooc :cheers:

EDIT: Decebalovy pomoci se dovolávat raději nebudu.

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno (upraveno)

..... bychom, v nejhorším případě bysme ..... Karlosi pomooooc :cheers:

EDIT: Decebalovy pomoci se dovolávat raději nebudu.

Nepruď prosím s gramatikou a nechej Decebalovou v klidu dělat štědrou večeři, jinak ji starej zase zabaví mobil a nebude tady žádná sranda... ;) Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno (upraveno)

třeba nějak takhle by mohla probíhat komunikace

To by taky slo.. a hlavne pravidelne! :-)) Jak se jednou prestane, tak se to zas blbe nahazuje... .. ale je fakt, ze jsou Vanoce, chtelo by to smirlivou koledu :-) Upraveno uživatelem petr_cha
Návštěvník Kamil
Odesláno

Nepruď prosím s gramatikou ...

Je pruď, Berte. Osvěta je potřeba! Toleruju jedině u Afričana. :)

A protože je Štědrý den, jdu si dát (a až to skončí, dáme si i s Richardem):

post-147-0-88489200-1514114830_thumb.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

kdyz vidim ten doutnik..... dostal sem dva kusy tyhlety nejaky olivy a je to zabaleny jako salam v takovym vakuovym pytliku ..... co se s tim stane treba po roce kdyz to nespotrebuju ?

Odesláno

No, pokud je to opravdu vakuované, tak nic. Ale: kvalita vakuování většinou není nic moc, a za další, za ten rok se může obal poškodit, atd ....

Řešení je jednoduché: vezmi své dva kousky a někdy doraž na sraz DSPBCh.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

bych tam vypadal jak pitomec ..... to neumim hulit ...... sem myslel ze to v lete potaji vyhulim na chate abych nikoho nepoburoval

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Poseroutko .... tak uděláme minisraz s Bobem. To je úplně stejný pitomec jako já, takže se v naší společnosti dozajista budeš cítit naprosto v pohodě.

Odesláno

Poseroutko .... tak uděláme minisraz s Bobem. To je úplně stejný pitomec jako já, takže se v naší společnosti dozajista budeš cítit naprosto v pohodě.

No,pokud je to Véčko,tak by opravdu mohl být i poseroutka :-) 

Odesláno

Pochop Kamile, že YPOuš potřebuje společnost pitomců. A to já přeci nemohu o Root adminovi veřejně napsat. Neboj, poslal bych ti zvací smsku.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ale vždyť to všichni vědí. Že jsem .......................................................... Root Admin.

Návštěvník YPO
Odesláno

No,pokud je to Véčko,tak by opravdu mohl být i poseroutka :-) 

já se v tom nevyznám ..... přemejšlel sem teda že ten menší bych použil jako ucpávku a ten větší vyhulil ......nebo navopak ?

Návštěvník YPO
Odesláno

Pochop Kamile, že YPOuš potřebuje společnost pitomců. 

proto sem furt tady ..... to dá rozum

Odesláno (upraveno)

..... přemejšlel sem teda že ten menší bych použil jako ucpávku a ten větší vyhulil ......

Ne Ypoušku, takhle by to nešlo. OPravdu nemůžeš své traumatické sexuální zkušenosti aplikovat na tuto problematiku.

Upraveno uživatelem Bert

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...