Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

YPO skoro kundovrah a synovrah 🤣

Nic nemažte, tohle vlákno je z principu občas trochu bizár. Kdo rozvodem prošel, ten se tu asi emocím úplně neubrání.

• Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
V 6. 4. 2025 v 18:27, Radimk napsal:

Tak pánové, už to pŕišlo i k nám. Bohužel, poslední dobou to slo z kopce, ale už je hrana. Jediné, na cem se shodneme, je to že se neshodneme. Děcka 29 a 22 takže celkem pohoda. Barák se zahradou.. bohužel, půjde to do kopru. 33 let manželství, sice občas divočina, ale pořád to nějak šlapalo. 

Teď už prostě naprosté vyhoření, už nemám ani zájem něco řešit. A chybu uznávám, asi jsem byl i dost tvrdý, holky to nesly blbě, ale prostě jsem takový. Nastávajicí bývalá má holky pořad za děti a umetá jim život. Tam se prostě neshodnem. 

Takže jdem do toho, prodej baráku, koupě bytu....

Achjo...

Vykašli se na tvrdost a snaž se s dcerami sblížit. Jsou dospělé, časem budou mít vlastní život a máš jednu z posledních šancí. A doma se to také časem uklidní. Jako vstřícný krok navrhni / odsouhlas rodinné terapie.

Odesláno
před 4 hodinami, YPO napsal:

Já tu kUndu chtěl taky zabít (už bych byl venku) , ale pak sem si říkal, že přeci nezabiju klukovi mámu. 

Tak z toho sešlo.

Ale měl sem je zabít voba, protože to furt stojí jak lýzing na malý bmw.

No a teď už na ten mord nemám sílu, tak trpím, strádám a občas i pláču.

To je aspirant do pamětihodností 😋😋

Odesláno (upraveno)

Díky kluci za podporu. Aktuálně atmosféra chládne, přez týden se doma moc nepotkáme, takže není moc místa na hadku. ( dnes jsme to stihli ráno za 5 minut před úprkem do práce), Už mapuju možnosti terapie, a pro jistotu i postup u soudu ( je to fofr, žádné caviky). Vše je na stole, moc alternativ není. Ano/ ne. Bude to drama 🥴

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno
před 15 minutami, Radimk napsal:

Díky kluci za podporu. Aktuálně atmosféra chládne, přez týden se doma moc nepotkáme, takže není moc místa na hadku. ( dnes jsme to stihli ráno za 5 minut před úprkem do práce), Už mapuju možnosti terapie, a pro jistotu i postup u soudu ( je to fofr, žádné caviky). Vše je na stole, moc alternativ není. Ano/ ne. Bude to drama 🥴

Jestli bude vůle, tak se zkuste dohodnout (majetek) - u právníka to hodit na papír a je to vyřízený.

Já u rozvodového soudu vůbec nebyl. Podala se tam naše dohoda a jednoho dne přišel papír, že sem rozvedený. Jestli sem pochopil tak děti už jsou velký, tak ty řešit nebudete vůbec.

Odesláno
před 4 hodinami, martar napsal:

YPO skoro kundovrah a synovrah 🤣

Jsem upřímně rád, že tu ještě někomu zůstala špetka nadhledu.:D

• Dát hlas 1
Odesláno

Ypo je zemitý drs, to se všeobecně ví. Jew to asi to nejblbější, ale nejrychlejší řčešení. navrhnu doma..

Ale zase pořešit majetek a potom to vyžešit papírově zní velice dobře..

Odesláno

Ahoj

Potřeboval bych radu jak postupovat dál po rozvodu s vypořádaním společného bytu. Chtěl jsem min.částku z bytu a byt bych jí nechal,ale i tak ex nekomunikuje. Když tak do SZ,děkuji.

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Rychlý progres.

Barák prodaný, hypo doplacena, byt koupený, dožívám v podstatě v cizim, než proběhne rekonstrukce. Dostanu polovinu, za to jsem v Zl koupil 1+1. Předělávám na 2KK. Paradox je, že budu bydlet kousek vedle našeho  prvního bytu. 

Děcka obě ve světě, komunikace zatím vcelku nic moc, ale to snad půjde.

Snažím se moc nechlastat, ale ty single večery jsou dost tvrdé. Do měsíce  balím pingl a jdu do bytu. Potom se uvidí. Plán je vypadnout na chvíli do tepla do lázní a nechat se hejčkat. 

Dnes tu byla nastávající bývalá pro nějaký papíry, to se mnou docela zacloumalo.  Ale je naprosto v pohodě a docela kusanec...kua že bych navrhnul rozlučkový šmrncanec ? 🤣

Tož tak u nás na dědině.

Edit:

A z baráku mi zůstane 34000. Vše ostatní spolkne byt.

A to sem plánoval Expy I  z přebytků. Trochu sem se s bytečkem rozšoupnul. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Při čtení některých zdejší osudů mi vytanulo na mysli staré

Dobře se oběsit vyloučí špatně se oženit

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 12 minutami, YPO napsal:

Bych řek, že si z toho vyváz se ctí. 
Teď už jenom najít jinou vyklidněnou komtesu a je po prdeli.

Za dva roky se tomu budeš smát.

Přiměřená konzumace Valašského psychedelika zapijeného Nošovickým zlatým mokem otupí i snahy o nepřiměřené reakce na nekomfortní situaci.

Komtesu.... hmmmm něco malého bych asi zvládl.. časem

Odesláno
před 4 minutami, Conrad napsal:

Při čtení některých zdejší osudů mi vytanulo na mysli staré

Dobře se oběsit vyloučí špatně se oženit

Dobře se oženit, to je umění. Ale dobře se rozvést, to už je vysoká škola života

Věšet se nebudu. Není to pěkný pohled. Na to mám moc rád lidi kolem sebe.

Odesláno (upraveno)
před 7 minutami, Jerryl napsal:

To jsem v klidu. Tyto nápady mě míjí. Jak mi řekla ségra: brácho, ty jsi dost blbej, aby jsi ještě zbouchnul nějakou mladici. Naštěstí si tak líný, že to u tebe nehrozí. To by ťě musela znásilnit. A takový debil zase nejseš aby ses nechal. Snad už ses něco naučil..

Odesláno

Hele buď v klidu. Ja v této etapě lil jak prase. Odnes to kámoš,nebo spíše jeho játra. Měl me na krku snad půl roku
Nejhorší bylo zůstat sám doma. U mě nevýhoda,že v tom bytu se mnou celej zivot někdo byl a najednou prázdno. Tak jsem si pořídil kočku (čtyřnohou) pak jedna slečna,druhá,třetí no a s tou čtvrtou mám další dcerku a postavenej barák

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Od rozvodu 1 rok, od odstehovani skoro 2... a tak si rikam, ze ten 2+kk je vzdycky tak prijemne rychle uklizenej nez ta velika 4+1, kterou jsem prenechal.. ale zaklad byl si pak najit malickou pritelkyni, aby se mi do toho maleho bytecku vubec vesla.. :-) postel jsem tam nacpal jen 160 na sirku :-)

...co ale dodnes nefunguje je hrdost a komunikace kolem deti... nez aby rekla, jestli bych ji neodvezl na letiste na dovcu, tak radsi rekne nasemu spolecnemu kamaradovi, ktery se mi pak skoro omlouva a pta se, zdali muze moje deti odvezt... nejak nevim, jestli to nechat byt, nebo do toho nejak rejt...kamarad vyjevenej, ja vyjevenej, deti moc nechapou, proc je nevodvezu ja... blazinec...

Odesláno
před 1 hodinou, YPO napsal:

Bych řek, že si z toho vyváz se ctí. 
Teď už jenom najít jinou vyklidněnou komtesu a je po prdeli.

Za dva roky se tomu budeš smát.

Jako prdel to není snad nikdy. Jak jsou v tom majetky a city,je to vždy boj. A vyklidněné komtesy se rodí kde ? 😋

• Like 1
Odesláno
před 14 hodinami, Radimk napsal:

Rychlý progres.

Barák prodaný, hypo doplacena, byt koupený, dožívám v podstatě v cizim, než proběhne rekonstrukce. Dostanu polovinu, za to jsem v Zl koupil 1+1. Předělávám na 2KK. Paradox je, že budu bydlet kousek vedle našeho  prvního bytu. 

Děcka obě ve světě, komunikace zatím vcelku nic moc, ale to snad půjde.

Snažím se moc nechlastat, ale ty single večery jsou dost tvrdé. Do měsíce  balím pingl a jdu do bytu. Potom se uvidí. Plán je vypadnout na chvíli do tepla do lázní a nechat se hejčkat. 

Dnes tu byla nastávající bývalá pro nějaký papíry, to se mnou docela zacloumalo.  Ale je naprosto v pohodě a docela kusanec...kua že bych navrhnul rozlučkový šmrncanec ? 🤣

Tož tak u nás na dědině.

Edit:

A z baráku mi zůstane 34000. Vše ostatní spolkne byt.

A to sem plánoval Expy I  z přebytků. Trochu sem se s bytečkem rozšoupnul. 

U mna to bolo podobne. Som uz tri roky po rozvode. Dom sme predali a kupil som si dvojizbovy byt. Ex som nechal komplet vybavu domu, lepšie auto a prilozil som jej ešte 10 k EUR(za podmienok, že bude nebude pri predaji domu robit zbytočne prietahy) Moc som nechlastal, pretože nebolo kedy. Objavil som hromadu zabudnutych kamaratov(ktorych som zanedbaval, pretože pocas manzelstva neboli mojej ex"po chuti") Chalani robia triatlon takže na nejake velke chlastanie nezostal cas, aj ked nehovorim, že si nevybehneme vecer na pifko.

Taktiez mam už dva roky priatelku, ktorá byva 180km daleko. Navstevujeme sa kazdy vikend a velmi mi to vyhovuje. Cez tyzden som v robote a po praci šport plus socializacia s priatelmi. Cez vikend sme spolu a robime to iste....sportujeme a na vecer nejake pifko a priatelia. Raz je to u mna a dalsi vikend u nej....takze mam dva krat viac priatelov, ako som mal :)

S ex komunikacia ziadna. Vyživne, ktore mi nariadil sud riadne platim. Co mi chyba su decka...mam dve dospele dcery a nekomunikuju so mnou. Aj som sa snažil, ale z ich strany nie je žiadna ochota. Tak snad, ked budu mat vlastne rodiny, nebudu pod vplyvom mami, tak si ku mne najdu cestu. Musim povedat, že, ako otec som bol fajn. Staral som sa o ne, ako sa patrí. Varil nakupoval, vozil decka do skoly, skolky, kruzky, vylety, dovolenky proste vsetko. Stale si hovorim, že všetko je, ako má byt. Rozvod pre ne nebol jednoduchy, pretože boli este v puberte, hormony sa v nich burili a popri tom stracali istoty, ktore mali......raz to bude inak, a energia, ktoru som do nich investoval sa mi vráti :) Dnes by som nic nespravil inak....som spokojny so svojim zivotom

• Like 7
  • Dát hlas 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...