hopa26 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Tady to kluk resil na AHC,jen pro predstavu.. http://www.autohificlub.cz/forum/13-ostatni/1788928-fetka-v-byte- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 A kde bydlel předtím?To asi nezjistíš, kde bydlel a jak ho vyhnali! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Je těžké radit, mi čekali na slušného nájemníka několik měsíců, pokud chceš pustit do bytu po rekonstrukci někoho, kdo nemá po hromadě ani na kauci je to člověk který neumí hospodařit a nebude to dobrý nájemník. Kolik má ten byt cenu 1mio? 2 mio? nevim kde je ,ale 3 mesicni kauce je proti tomu nula nula nic. Jeden si jednou začal zvedat hlas na moji mati tak jsem mu řekl ,že ještě jednou zvedne hlas hovado ktere chce bydlet zdarma a neumí zaplatit najem tak uvidí...Smlouva by měla být neplatná i z hlediska toho, že měl poslat kauci a neposlal, v některých smlouvách to je i zakomponováno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 A kde bydlel předtím?To asi nezjistíš, kde bydlel a jak ho vyhnali!To nevim jak bych to zjistil, respektive mel adresu v obcance, ale podle exekutora tam uz roky nebydli a nikdo ho tam nezna, je klidne mozne ze si tam kdysi pred lety nechal zapsat trvale bydliste na podklade falesneho papiru nebo najemni smlouvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Já jsem na to taky neměl žaludek někoho vyhazovat z bytů, když jsem ještě pronajímal, natož tzv. samoživitelky s dětmi. Naštěstí jsme v našem malém městečku měli chlapíka, kterého mě doporučili v hospodě a za tři tisíce se o to postaral :-) Využil jsem ho dvakrát a nikdy jsem se nezajímal o to jak to probíhalo, do týdne jsem měl klíče. Asi po třech letech jsem pronajímání vzdal, najít dnes normální lidi, kteří budou pečovat o cizí byt je takřka nemožné, nešlo jen o placení nájmu ale o celkové devastace a neshody se sousedy. Byty jsem prodal a spím daleko lépe řeknu ti. Přeji hodně štěstí a mrkni do inzerce jestli se tím kousek od tebe někdo nezajímá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Je těžké radit, mi čekali na slušného nájemníka několik měsíců, pokud chceš pustit do bytu po rekonstrukci někoho, kdo nemá po hromadě ani na kauci je to člověk který neumí hospodařit a nebude to dobrý nájemník. Kolik má ten byt cenu 1mio? 2 mio? nevim kde je ,ale 3 mesicni kauce je proti tomu nula nula nic. Jeden si jednou začal zvedat hlas na moji mati tak jsem mu řekl ,že ještě jednou zvedne hlas hovado ktere chce bydlet zdarma a neumí zaplatit najem tak uvidí...Smlouva by měla být neplatná i z hlediska toho, že měl poslat kauci a neposlal, v některých smlouvách to je i zakomponováno....Pozor, ten najemnik vypadal velmi solidne, mel dobre vystupovani, hezky obleceny, prijel slusnym autem, ma dokonce i VS titul, jenze zrejme ho prestalo bavit pracovat, nabral si vsechny mozne pujcky uvery a vse mozne i nemozne a nic nezplaci, dela nacerno a podle me si dost uziva a penize ma. Bohuzel na nej nikdo nemuze. Fakt bych si tam nepustil nejakyho hochstaplera. A nebylo poznat ze nam na kauci, jen mi neprislo divny ze ji posle na ucet, proste me to v tu chvili ani nenapadlo, ze by neposlal. Nutno asi podotknout, ze to bylo poprve co jsem pronajimal byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Ještě by mohlo pomoct podat trestní oznámení pro neoprávněné užívání cizí věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Mám dojem že je to parchant co zneužívá tvé dobroty a nekonfliktní povahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 (upraveno) To nevim jak bych to zjistil, respektive mel adresu v obcance, ale podle exekutora tam uz roky nebydli a nikdo ho tam nezna, je klidne mozne ze si tam kdysi pred lety nechal zapsat trvale bydliste na podklade falesneho papiru nebo najemni smlouvy.Zkusil bych nějaké facebookové stránky kde se řeší pronájem v Tvém městě. Když tam normálně práskneš jeho jméno, tak se Ti třeba někdo ozve, stejně tak bych napsal i recenzi někam na net. Divil bych se kdybys z toho měl problémy a pokud další kdo mu pronajme byt použije google (já si tyhle věci ověřuji vždycky) pak bude vědět s kým má tu čest. EDIT: Ostatně když ho najdeš na facebooku a rovnou ho tam označíš, tak to je možná nejlepší nátlak, když to uvidí jeho kamarádi, rodina, kolegové atd - pokud má facebook samozřejmě. Upraveno 2. března 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Já jsem na to taky neměl žaludek někoho vyhazovat z bytů, když jsem ještě pronajímal, natož tzv. samoživitelky s dětmi. Naštěstí jsme v našem malém městečku měli chlapíka, kterého mě doporučili v hospodě a za tři tisíce se o to postaral :-) Využil jsem ho dvakrát a nikdy jsem se nezajímal o to jak to probíhalo, do týdne jsem měl klíče. Asi po třech letech jsem pronajímání vzdal, najít dnes normální lidi, kteří budou pečovat o cizí byt je takřka nemožné, nešlo jen o placení nájmu ale o celkové devastace a neshody se sousedy. Byty jsem prodal a spím daleko lépe řeknu ti. Přeji hodně štěstí a mrkni do inzerce jestli se tím kousek od tebe někdo nezajímá :-)Me by nikdy nenapadlo pronajimat byt, nechci zadne starosti, nemam obchodniho ducha, mam tisic starosti ve sve praci, jenze sebehlo se to tak ze jsme byt koupili s pritelkyni na hypoteku (respektive ja jsem ho koupil) a ona kratce nato zdedila pekny velky byt. Nechtel jsem hned prodavat, musel bych zaplatit nejakou dan a to jsme nechtel, dohodli jsme se ze na dva roky byt projmeme a pak ho prodame, abychomse vyhnuli te dani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Mám dojem že je to parchant co zneužívá tvé dobroty a nekonfliktní povahy.Ja jsem detsky doktor, takze nekonfliktnost a dobra mirna povaha je tak nejak nutna, nicmene nejsem nejaky nouma co by se nechal osirat od blbecku, viz vyse co jsme proto udelal. Jen asi neumim rozmlatit v byte dvere sekerou nebo vyrazit dvere a podobne. Vem si ze i podminecne odsouzeni pro me znamena stopku v praci, tak se do toho nechci poustet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Tak nějak jsem to myslel, nebylo to proti tobě, spíš něco jako podpora :peace: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Hlavně aby to nedopadlo jako ve filmu Psychopat ze San Francisca. Tam hrál neplatícího nájemníka Michael Keaton. Docela dobrý psycho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Myslím si, že kdyby jsi měl u PCR někoho a tomu rekl jak to je tak se to da vyřešit. Sel bych tam ještě jednou s argumentem ,že nezaplatil na učet ani kauci, mas to ve smlouvě že pošle kauci na tvuj učet? Pokud ano a neposlal hned se ví kdo tady lže.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Je to bohužel svět sraček a takovým haj.... prostě vše v klidu prochází...druhá věc, jestliže víš ,že dělá na černo to je taky páka ( dvě ,tři fotky s lopatou...) prostě musíš zatlačit ( legálně ) na více frontách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Hele kdyz pracuje nacerno, tak co zjistit kde a pak se zeptat zamestnavatele, jestli chce abys mu tam poslal financak na kontrolu nebo to s nim vyresi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Hele kdyz pracuje nacerno, tak co zjistit kde a pak se zeptat zamestnavatele, jestli chce abys mu tam poslal financak na kontrolu nebo to s nim vyresiTohle vypadá hustě, to by mohlo zafungovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Nejsem právník, ale začal bych tím trestním oznámením a vůbec bych se to snažil dostat i do roviny trestní a ne "jen" občanský - nemusí to zabrat, ale i když to nevyjde, nebude tě to prakticky nic stát. Ona jedna věc je dlužit všude možně, dělat na černo, spoléhat na to, že soudy jsou pomalý a užívat si na účet jinejch lidí, jiná věc je riziko, třeba malý, že si půjde sednout za podvod. To samý ta jeho přítelkyně, která si dost možná myslí, že jí se to netýká, protože přece ty dluhy jsou jeho a ne její. Ale pokud sama policajtům ukazuje falešný potvrzení o platbě...Ale určitě se poradit s právníkem, jaký jsou všechno možnosti v tvým konkrétním případě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Tohle vypadá hustě, to by mohlo zafungovat...Ja to nevim jiste zda pracuje nacerno a ani co presne dela, jen si to myslim protoze ma penize a jednou to nejak naznacil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Ano, rozdíl je taky v tom, že takhle oni volají policajty na tebe, kdežto když podáš trestní oznámení, tak si policie předvolá je na výslech. Tam se nedá jen tak nejít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se