Cool as Ice Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Sedacky v M packetu muzes dofukovat, z boku i bederne.Navic maji alcantaru, tak v tom clovek tak neklouze a nepoti se. Urcite si nemyslim, ze by RS bylo spatne auto. Za penize je to slusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 No právě, taky vítám kombinaci kůže plus alcantara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Já bych taky nerad, aby to vyznělo arogantně. RS je hodně rychlé auto a dokonce se mi i docela líbí. Jen je to co do emocí opak hondy. Rychlost je jednoduše dostupná, ale v zatáčkách je to na můj vkus trochu mdlé. Accord to má naopak. Výkon je až nahoře, takže kdo chce jet rychle, musí si to zasloužit. V zatáčkách ale bude v rámci kategorie těžko hledat konkurenta.Hm, měl bys vyzkoušet toho Levorga. To co čtu v tvých postech, na to auto sedí, nenech se zmást kubaturou. edit: nebo tady máš zábavné auto, ještě určitě vydrží a pak to pošleš dál :-) http://www.awd.cz/autobazar/autobazar/subaru-legacy-3-0-r-specb-at-my2009-detail pár let to Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Hm, měl bys vyzkoušet toho Levorga. To co čtu v tvých postech, na to auto sedí, nenech se zmást kubaturou. edit: nebo tady máš zábavné auto, ještě určitě vydrží a pak to pošleš dál :-) http://www.awd.cz/autobazar/autobazar/subaru-legacy-3-0-r-specb-at-my2009-detail pár let toLevorg fakt ne. Nejen kubatura, ale hlavně to CVT mě odrazuje. A já měl už jednou se subaru špatnou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Levorg fakt ne. Nejen kubatura, ale hlavně to CVT mě odrazuje. A já měl už jednou se subaru špatnou zkušenost.Rozumím, to se pak těžko hledá chuť to zkoušet znovu, já mám zase se Subaru samé dobré zkušenosti a jsem tomu rád:-). Ale z toho CVT v Levorgu bys byl myslím dost překvapený, chová se to výborně. No nic, hodně štěstí. A to lego s tím šestihrnkem je fakt zábavné auto:-). Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Rozumím, to se pak těžko hledá chuť to zkoušet znovu, já mám zase se Subaru samé dobré zkušenosti a jsem tomu rád:-). Ale z toho CVT v Levorgu bys byl myslím dost překvapený, chová se to výborně. No nic, hodně štěstí. A to lego s tím šestihrnkem je fakt zábavné auto:-).Mam z Lesnikama dobre zkušenosti 2xXT a ted ropáka :-( u XT jsem se bal o ridicak :-) ale ten automat pro me pruser hroznej :-(na jízdní vlastnosti auto tvaru krabice od bot nedam dopustit nikdy ale co neodpustim ze nemá a měla treba 307 paní za 120t alarm Klimatizovanou přihrádku Dojezd oken při zamknuti Vedení sedadel v zatáčce ale budu se těžko loučit pokud budu měnit značku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 A co tu botu od Mercedesu, myslím Glk to je? :-) Tu jsem původně chtěl 2012 rok, velmi pěkné motory do toho dávají, automat příjemný....Mě to bylo ale pro rodinu malé a je to taková bota, no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Jel jsem v Mercedes G AMG a to byl brutal ))) Krabice nekrabice, proste brutual ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Porad stejne a zatim nehodlam menit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Porad stejne a zatim nehodlam menit:)A já na to, Best car so far :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Musim toho Accorda znovu projet, kdyz to tady ctu. Komunikativnost rizeni jsem tam nak necejtil. Prisel mi takovej nemastnej neslanej. Odezva na plyn cajk, ale to ma kazda atmosfera. Sestka mi subjektivne prisla lepsi nez Akordeon, ale nezkousel jsem je hned po sobe, tak to muze bejt o momentalni nalade. Jinak dneska jsem s miatou konece zazil jinba ittai, skoda, ze je to auto tak vosklivy. Porad pokukuju po jinejch, ale jak presednu, tak se zase pokorne vracim do Mazdicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Accord uz je stary auto, Nemuzes ho porovnavat s o generaci novejsim autem. Kdyz to porovnas s modely, ktere byly v danem case konkurenty, tak byl Accord vzdy ba spici. Honda to v evrope celkove pos*ala. To byl i muj duvod proc jsem sel k BMW, nemaji tu dnes nic. Kdyz clovek uvazi portfolio modelu na prelomu roku 2000 a dnes (dnes tu prodavaj snad 3-4 modely), tak je to tragedie kam to takova znacka dovedla. Accord Type-R bylo AUTO, Honda S2000 to same. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Záleží asi taky která generace, musím zodpovědně říct, že A7g měla to řízení ještě o něco lepší jak A8g, teda aspoň pro mě.... Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Jde o to jestlipak za to může Honda...:-) Ve světě nemají špatná auta a myslím že kdyby ta možnost byla, tak jsou i v EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 A co tu botu od Mercedesu, myslím Glk to je? :-) Tu jsem původně chtěl 2012 rok, velmi pěkné motory do toho dávají, automat příjemný....Mě to bylo ale pro rodinu malé a je to taková bota, no :-)to je velmi vážnej adept :-) a nebo se na to vys.... a budu si kupovat nějakou praskacku co 2-3 roky a buďe klid :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Porad stejne a zatim nehodlam menit:)Tomu taky rozumím chtel jsem ho kdysi koupit paní ale ze je to velký :-((( ja potřebuji obcas delší přejezdy ale jinak je krásná a vypadá opecovavana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Jde o to jestlipak za to může Honda...:-) Ve světě nemají špatná auta a myslím že kdyby ta možnost byla, tak jsou i v EU. Asi tak, když se člověk mrkne, co se dnes prodává a může prodávat v USA (i v takovým státě jako je Californie), tak by člověk zabrečel. Ve finále se to dopracovalo jen tam, že automobilky začaly ojebávat a vymýšlet nesmyslný systémy, jak nahnat pár gramů CO2 pro úředního šimla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Ono uz jen kdyz se konecne rozhoupali a otevreli fabriku v Evrope, aby byli konkurence schopni (mel jsem a dodnes ho mame doma civica vyrobeneho v Japonsku, vypada to, ze je neznicitelny), protoze do te doby sem vozili vse z Japonska, tak ji otevrou v Anglii! Levnejsi pracovni sila tu fakt asi neni. Diesel byli schopni nabidnout jen jeden v dobe jejich boomu (i kdyz vybornej), cena tech aut byla logicky mimo konkurenci, kupovali to bud srdcari anebo nekdo kdo s tim mel zkusenost a vedel co kupuje. Tech prehmatu tam bylo vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Proto slovy klasika : Kdyby pán bůh chtěl abychom jezdili v ...... (doplň dle výběru) neseslal by nám Toyotu :-));-)Měl jsem jich asi 15,všechny jsem měl rád a ony mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Ono uz jen kdyz se konecne rozhoupali a otevreli fabriku v Evrope, aby byli konkurence schopni (mel jsem a dodnes ho mame doma civica vyrobeneho v Japonsku, vypada to, ze je neznicitelny), protoze do te doby sem vozili vse z Japonska, tak ji otevrou v Anglii! Levnejsi pracovni sila tu fakt asi neni. Diesel byli schopni nabidnout jen jeden v dobe jejich boomu (i kdyz vybornej), cena tech aut byla logicky mimo konkurenci, kupovali to bud srdcari anebo nekdo kdo s tim mel zkusenost a vedel co kupuje. Tech prehmatu tam bylo vic.Ale prdlajs furt :-) Podívej se co Honda ve světě prodává, v US např. pod značkou Acura a ostatní automobilky. Jsou prostě už jenom otrávený většnými nařízeními EU anebo prostě už ty auta sem ani nemůžou. Proto jezdíš v čem jezdíš a za ty prachy by jsi měl třeba daleko lepší vůz. Já vždycky přijedu ze světa a jsem úplně hotovej co tam jezdí za fešáky, co mi tady ani neznáme a za solidní ceny. Přijedeš sem, je to samé Vw, Hundé, BMW co ti pouští rachot motoru z repráků a další hrůzy :-) No a když už vidíš solidní káru, tak je dotáhlá oklikou za nehorázné peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se